Преносване на бебето

• 7 623
  • 30
  •   1
Отговори
# 15
Стандартно се правят две фетални морфологии, трета се назначава по преценка на АГ ако се съмнява в нещо. Това "поне" 3 звучи абсурдно. Тук е практика да се назначават прегледи и изследвания за щяло и нещяло и то познайте защо?
В чужбина до голяма степен оставят нещата в естествения им ход. В чужбина и секциото се възприема като сериозна коремна операция, която прилагат в краен случай. Само в БГ май е още мода.
Моят съвет е да не се шашкаш и всичко ще бъде наред! Важно е да ти следят тонове на бебче.  bouquet
Точно така тук няма при нас такива морфологий и куп други неща. След 20 седмица те гледат на уз. И това е после се посещава не лекаря ами друго медицинско лице jordmor се казва незнам  как точно е в България нещо като акушерка. Следят тонове на бебето килограми и кръвно налягане на майката. Днес ходих защото съм вече след термин и напипа бебето на долу е с главата. Каза до 7 дена след термина да им звънна тогава да видим какво следва Simple Smile иначе всичко е на естествен ход и не само с бременноста а почти всичко.

# 16
  • Варна
Сериозно ли не правят подробен оглед на органите на бебето? И каква превенция правят за вродени аномалии? Никаква? Абсолютно не мога да го повярвам!

# 17
Сериозно ли не правят подробен оглед на органите на бебето? И каква превенция правят за вродени аномалии? Никаква? Абсолютно не мога да го повярвам!
от ултразвука само това е гледат сърцето правилно ли циркулира дробчета каквото се вижда. Но тук норвежани са така за тях детето е свято нещо и нямаш право да му отнемаш живота ако нещо не е наред Sad и на мен ми беше странно всичко в началото но.... Имат даже агенция, която ти взема детето без изобщо да ти съобщава достига детето да се оплаче в градината че сте го ударили или нещо става у вас. Не е като в бг да се изтрепят вкъщи чак тогава социалните да търсят решение.  Детето тук е преди всичко!  Само не ме разбирайте погрешно пак че сеедно в бг не е имам друго предвид Simple Smile

# 18
В деня на термина бях на запис на тонове. Лекарката каза, че ако до 5 дни не тръгне спонтанно раждане, ще ме приемат в болница за предизвикване на раждане медикаментозно.
Пожелавам ти леко раждане!

# 19
В деня на термина бях на запис на тонове. Лекарката каза, че ако до 5 дни не тръгне спонтанно раждане, ще ме приемат в болница за предизвикване на раждане медикаментозно.
Пожелавам ти леко раждане!
Благодаря дано всичко мине леко :-*

# 20
Моят мъж ме бутна, буквално,  в патология на следващия ден след термина. Там поседях седмица, защото с две вливания на окситоцин нямаше никакъв резултат. И една хубава неделя в 01ч малчо сам си тръгна, общо взето преносих с 9 дни, водите си ми бяха бистри и тоновете наред

# 21
  • Варна
Здравейте! И аз бях с термин 19.01, но...няма няма никакви признаци, дори не е слязъл надолу! Доктора каза, че плацентата малко е започнала да старее, а водите са малко.И така на 22.01.пак ще преценява....Проблема е, че в този случай не може да се предизвика естествено раждане медикаментозно и вероятно ще се стигне до секцио:(

# 22
Здравейте! И аз бях с термин 19.01, но...няма няма никакви признаци, дори не е слязъл надолу! Доктора каза, че плацентата малко е започнала да старее, а водите са малко.И така на 22.01.пак ще преценява....Проблема е, че в този случай не може да се предизвика естествено раждане медикаментозно и вероятно ще се стигне до секцио:(

Защо? Какво му е на случаят? Че на лекаря не му се занимава да те следи и чака да родиш нормално?

# 23

Защо? Какво му е на случаят? Че на лекаря не му се занимава да те следи и чака да родиш нормално?
На случаят му е това,  че има вероятност водите да са вече малко или посинели също така плацентата старее!!!

# 24

На случаят му е това,  че има вероятност водите да са вече малко или посинели също така плацентата старее!!!

Аз също преносих, водите ми бяха зелени, плацентата остаряла (хубаво се видя на живо), но си родих нормално без проблеми.

# 25
Стандартно се правят две фетални морфологии, трета се назначава по преценка на АГ ако се съмнява в нещо. Това "поне" 3 звучи абсурдно. Тук е практика да се назначават прегледи и изследвания за щяло и нещяло и то познайте защо?
В чужбина до голяма степен оставят нещата в естествения им ход. В чужбина и секциото се възприема като сериозна коремна операция, която прилагат в краен случай. Само в БГ май е още мода.
Моят съвет е да не се шашкаш и всичко ще бъде наред! Важно е да ти следят тонове на бебче.  bouquet
Точно така тук няма при нас такива морфологий и куп други неща. След 20 седмица те гледат на уз. И това е после се посещава не лекаря ами друго медицинско лице jordmor се казва незнам  как точно е в България нещо като акушерка. Следят тонове на бебето килограми и кръвно налягане на майката. Днес ходих защото съм вече след термин и напипа бебето на долу е с главата. Каза до 7 дена след термина да им звънна тогава да видим какво следва Simple Smile иначе всичко е на естествен ход и не само с бременноста а почти всичко.
В Исландия е същото. До три месец не те броят за бременна,след това веднъж е месеца при акушерка. Няма ФМ,ако е с аномалия -просто си го гледаш и толкова. Даже мисля,че нямат и ранен скрийнинг(или резултатите не ги интересуват) защото много деца,че и възрастни с със синдрома на Даун виждам. Но си ги гледат!

# 26
  • Варна
Проблема при мен освен плацентата и малкото вода е, че бебето все още не слязло надолу.

# 27
Аз преносих сина ми с 3 дни, но по мое желание ми го предизвикаха с хапче. Термина ми беше на 11.07.2015 г , а аз родих на 14.07.2015 г. Само като го засмуках това хапче и на 15 минута ме започнаха менструални болки.Сигурно можеше и още да си поседи,ни аз исках на Рожденния ми ден са сме си вкъщи с бебо.

# 28
Аз 12 дена след термина родих с предизвикване на 30-ти януари станах мама Simple Smile родих я нормално 3.316 кг 51 см казва се Симона

# 29
Живи и Здрави да са ни всички бебчета и много да ни радват. И искам да апелирам всички момичета дори да сте преносили не се съгласявайте да ви режат от естественото по-хубав няма.

Общи условия

Активация на акаунт