Брой интимни партньори?

• 56 957
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 1 140
момче, оправяш ми настроението  Laughing

# 1 141
  • София
Танака, последно кой е въпросът, на който искаш отговор?
Брой партньори или имаме ли незабравим бивш?
нали разбираш, че първият въпрос е много елементарен, а над втория може да се разсъждава.

# 1 142
Кога се пристрашаваш да я ухажваш?!
Точно никога, просто определям дали ми пасва, дали ме усеща, дали може да разговаря с мен, дали се смее на нещата, които са ми забавни, дали мисли като мен, дали харесва това, което аз харесвам.

Фокусирайте се върху темата. Още някой да се престраши да каже как е гласувал в анкетата или да си спомни за "онзи". Първият въпрос не е елементарен, най-малкото защото "онзи бившия" е някъде там, но и останалите също разкриват за жената. Макар че не очаквам разговор като на четири очи - 80 страници и няколко жени си казаха бройката, и няколко ненадейно си спомниха за лошото момче.

# 1 143
.. и няколко ненадейно си спомниха за лошото момче.
     В "ненадейно" е разковничето.  Wink Иначе ще излезе, че още млади-зелени ни е хванала деменция. Ненадейно човек се сеща веднъж на високосна, че някога, някъде си е прекарвал хубаво или не чак толкова с някого. Не ежедневно, не незабравимо и никога съпоставимо с настоящия партньор. Всеки се обича по различен начин и за различни неща, започнеш ли да му причиняваш бившите си, пиши връзката бегала. 

# 1 144
  • Тра-ла-ла
Точно никога, просто определям дали ми пасва, дали ме усеща, дали може да разговаря с мен, дали се смее на нещата, които са ми забавни, дали мисли като мен, дали харесва това, което аз харесвам.
Ето колко е лесно. А не да плесваш диаграми и да бръщолевиш глупости, за да се правиш на велик многознайко. Ако срещнеш жена, която изпълнява горните изисквания - недей да я питаш за бройката и дали ридае по бившите, щото ще се обречеш на дълги нощи самотен ръчен труд Whistling

# 1 145

Скрит текст:
Фокусирайте се върху темата. Още някой да се престраши да каже как е гласувал в анкетата или да си спомни за "онзи". Първият въпрос не е елементарен, най-малкото защото "онзи бившия" е някъде там, но и останалите също разкриват за жената. Макар че не очаквам разговор като на четири очи - 80 страници и няколко жени си казаха бройката, и няколко ненадейно си спомниха за лошото момче.

Т.е. търсиш си близначка? Иначе съм съгласна, че като цяло е хубаво мисленето горе-долу еднакво да  (не) ви се отдава.

# 1 146
  • София - Варна
Значи аз съм на принципа, че всеки следващ би могъл да бъде този "онзи", за когото ти не спря да пишеш.

# 1 147
В "ненадейно" е разковничето.
Нито е ненадейно, нито е "спомням си за него през няколко години, даже вече не си спомням".

Ако срещнеш жена, която изпълнява горните изисквания - недей да я питаш за бройката и дали ридае по бившите
Не се опитвай да върнеш дискусията в точка 0, вече сме на второ ниво, където пишем за бивши.

Значи аз съм на принципа, че всеки следващ би могъл да бъде този "онзи", за когото ти не спря да пишеш.
Да, защото фантазираш, че можеш да срещнеш някой, който да засенчи "онзи" и да го забравиш.

# 1 148
Ма какви лоши биячи ми говорите, аз съм глезла и принцеса, с таквоз баба ми още ме е научила да не излизам...

# 1 149
Ако срещнеш жена, която изпълнява горните изисквания - недей да я питаш за бройката и дали ридае по бившите, щото ще се обречеш на дълги нощи самотен ръчен труд Whistling

той вече си каза, че с разни женици се разпитвали един друг

ама тия що не му пускат, не е ясно  newsm78

Танака не прие тази идея - вече му я предложих
най-малкото защото мисля, че с този, с който съм, е много специален - без да е лошо момче, но все пак е бнд-та и вероятността да го забравя съществува само, ако срещна немеца със страшното име

# 1 150
Не се опитвай да върнеш дискусията в точка 0, вече сме на второ ниво, където пишем за бивши.

не видях ти да си написал нещо за онази дългокраката, която ти би шута  Crossing Arms

# 1 151
Танака , изобщо не съм се опитвала да променям мъжа си или да го моделирам , нито той мен. Приехме се такива каквито бяхме. Той - лошо момче , аз - лошо момиче. С времето помъдряхме. Най - малкото появата на дете го изисква. Не знам ти какви манипулативни кучки познаваш , но не си мисли ,че всички жени и мъже се опитват да моделират партньора

# 1 152
  • София
Танака, а защо според теб този мъж е в графата "бивш"?
и защо заместване? а не надграждане? за да напуснеш някого, не означава автоматично, че не го обичаш.
а на анкетния ти въпрос, отговорът го знае само номер 1 Simple Smile

# 1 153
Танака може и да е прав. Аз мисля, че 98% от нас имат в миналото си любовна история и макар, че болката е изстинала, все още тайничко и понякога се сещат за онзи, който им е разбил сърцето.

# 1 154
  • Тра-ла-ла
Ако срещнеш жена, която изпълнява горните изисквания - недей да я питаш за бройката и дали ридае по бившите
hahaha Сериозно ли се опитваш да даваш тон на жените?! Ще бъдеш схрускан. И най-лошото за теб...никоя няма да те помни като "онзи" Laughing Не, поправям се, ще те помнят като "онзи тип мъже, от които трябва да се пазя"

Общи условия

Активация на акаунт