Брой интимни партньори?

• 57 322
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 1 260
Щом не се е развела, значи е доволна.

Ако ме питаш как съм и ти отговоря "абе, щом не съм се самоубила, значи всичко е наред", нали няма да си помислиш, че верно всичко е наред? Не че очаквах нещо друго да напишеш де, само като чета сухарските ти писания, ми е ясно, че не си от мъжете, които могат да разпалят страстта в една жена.
Танака, за теб може би все още не е късно. Ако не искаш след години да звучиш като колегата си chris, тръгни на психолог още от днес, да снеме слоевете комплекси от гърбината ти и да се светнеш, че трябва да си избираш жена, а не майка на децата си. И гледай да е весела булка с лек нрав и добър апетит, за да си живеете сгодно. Щото ако е някоя целомърдрена киселица, вечно на диета, и ти ще се вкиснеш още повече. Ако ли не - приеми съвета ми от вчера и си вземи куче  Peace

# 1 261
Те пък както са се засилили да правят деца...не е и до децата, по-скоро искат сгодна женица да ги гледа в устата и да усещат, че трепери от тях. Даже си мисля, че деца ще се отразят доста зле на Танака, имайки предвид, че децата въобще не приемат теории и булшит. А ако са щерки...

Знаеш ли на какво ми напомнят мъките на Танака с жените? Малко на моите наивни очаквания в началото като млад служител. Почваш да работиш и виждаш, че то въобще не било честно, че има хиляда странности и условности, никой не те чака на супер-мега-креативното работно място, където ще те гледат в устата като месия за всяка дума...единият вариант е да се фръцнеш и да тръгнеш да търсиш Идеалното Работно Място (няма такива), другото е да видиш как наистина работят нещата и бавно и полека да постигнеш резултати, ама без да се сърдиш, че не е честно.

Иначе се получава- който иска всичко и веднага, получава нищо и завинаги.

# 1 262
Те не са се засилили да правят деца, но една от точките, които щастливата избраница трябва да покрива е "да бъде подходяща за майка на децата ми", което е ужасно унизително и си е голям червен фенер, а не лампа. Не ме избира, защото ме харесва, а защото му се струвам подходяща за нещо си.

# 1 263
Ми аз се чудя как ги подбират тия с "качества за майка". Мен ясно- щото вече съм показала някакви способности, а това сваля стреса от неизвестното. Ама някоя мома- по какво й личи ще може ли да гледа дете или ще изтрещи? Непорочността е последното качество, което ти трябва с децата. Всъщност жена с качества за майка няма да търпи Танака изобщо.

Но има шанс да си намери някое "бейби", той да стане "мило" и да си направят "бебенце".

# 1 264
Сега му прочетох краткото есе на тема "Онзи" и ми се струва, че изобщо не си търси жена, просто си мечтае да е "онзи" за някоя смотанячка, защото друга не би му вързала. Тръгвайки с нагласата "никоя жена не заслужава", ще попада именно на жени, които вярват, че не заслужават, а такива, дори да приличат на бейбита в началото, се превръщат във вампири.

# 1 265
Танака, как не те мързя да изпишеш цял роман  Laughing .Добрият писател обаче трябва да е по-навътре в материята, иначе героите му изглеждат нереални. Не че приемаш забележки, но аз да си кажа:

-Лошото момче може да е привлекателно за определено инфантилно мислене, типично за неопитни или непораснали девойки, за трезвомислещите лошото момче е лошо с това безинтересно.

-След малко или повече време лошите момчета се кротват и стават най-обикновени мъже (това от лични наблюдения)

-Добрият мъж не е задължително да е богат и преуспяващ. Този, който си нарисувал не вехне от любов в общия случай - той мисли (дори да не е прав), че си е купил жена, там любов не се очаква.

# 1 266
Между другото само за 10 години се вижда физическата разлика между вървежните момчета, дето са били "лоши" едно време и тия, дето са добри. Еми какво да кажа, лошите хич не изглеждат секси- просто изглеждат с 10 години по-стари от добрите, заради кофти живот. С годините почват да изглеждат изкривено и смехотворно.

Черпя статия от Teh Manospherez:
Скрит текст:

# 1 267
Цитат
"качества за майка"
Това се гледа, винаги е било актуално. Нали даже според проучвания мъжете подсъзнателно предпочитат определени форми и размери, че и набор от хормони и всичко това с цел тя да е подходяща за майка. Свекърва ми навремето беше питала дали съм здрава, тогава ми се видя много много обидно, а сега с оглед, че наближава времето аз да стана свекърва такъв въпрос ми се вижда съвсем резонен.

# 1 268
ще добавя още нещо към поста на Лятната усмивка, с която чесно сме на различно мнение, но този път отразява мислите ми 1:1

Цитат
не като тези момчета от миналото, които "вече не харесваш", с които сте пътували безгрижно и сте спяли по плажовете, и сте се напивали, и сте правили секс навсякъде, където ви се прииска, дори с няколко от тях наведнъж, дори с такива само за един път

въпрос на възраст - това го правят /са го правили/ много от добрите момчета, а също и много от лошите никога не са правили подобни неща и никога не биха

Цитат
Прибираш се, напиваш се, за да забравиш това, което си направила. Мразиш се.

абсолютна тъпота - изневярата твърде рядко предизвиква чувства от такъв тип - вина и самоомраза, залети с обилно количество алкохол ... да не говорим, че обичайната самоагресия у жените е свързана с хранене, не с пиене

+ че силна страст у една омъжена/обвързана жена може да предизвика и един напълно нов мъж /т. е. не "онзи"/ и то без да бъде "лошо" момче

единственото твърдение на автора, с което съм съгласна, е онова определение за "лошо момче" някъде назад

Между другото само за 10 години се вижда физическата разлика между вървежните момчета, дето са били "лоши" едно време и тия, дето са добри. Еми какво да кажа, лошите хич не изглеждат секси- просто изглеждат с 10 години по-стари от добрите, заради кофти живот. С годините почват да изглеждат изкривено и смехотворно.

ако непрекъснато са се осмъртвали с алкохол, цигари и дрога - да
иначе не съм съгласна
защото все пак за състаряването допринася и слънцето например - един почитател на планината може да има по-здраво тяло, но и по-състарено лице от един градски мързелив фрийк

+ 1 за генетично заложения подсъзнателен избор за подходящ индивид за размножаване

# 1 269
Бубанка, не е само цигари и алкохол, просто ако имат по-кофти и натоварена професия...а при мъжете голяма част от самочувствието се дължи на парите. Така че ако лошото момче не е забогатяло, ще изглежда странно- от една страна наперен, от друга свит...

Ако вземеш две двойки, едната- вървежна кака с лошо момче, а другата- кротка жена с перспективен мъж, като станат на 40 познай коя от двойките ще изглежда по-добре.

# 1 270
  Веднъж се заговорихме с един таксиджия - дебел, мазен, заплешивял чичка с бирен корем. Та този човечец каза, че бил един от рокерите, които се събираха до кино Петър Берон. За тези, на които това нищо не им говори ще уточя, че това бяха група адскии готини типове със страхотни за времето си мотори, така да се каже авангарда на лошите момчета.
  Още много примери имам, познатите ни бяха онези, които се събираха на Кравай и Магурата -в пъти по-луди от сегашните "лоши".

# 1 271
лошите момчета не са задължително тъпаци, неспособни да изкарат пари както и добрите не задължително имат спокоен и уреден живот с добри доходи

Ако вземеш две двойки, едната- вървежна кака с лошо момче, а другата- кротка жена с перспективен мъж, като станат на 40 познай коя от двойките ще изглежда по-добре.

ако вървежната има кофти вкус, наклепала се е с неподходящ грим и си е препълнила гърди и джуки с какво ли не, да - ще изглежда по-зле от една пълничка домакиня, която има мустици и не се е сеща да си оправи ноктите
светът обаче има много нюанси от онова, сивото, не е само черно и бяло и крайностите са по-скоро изключение отколкото правило

на Кравай и на Магурата се събираха различен тип лоши  Laughing

# 1 272
Мда, явно е имало лоши момчета от класа едно време. А днешните какво...най-много да пуснат някое по-страшно клипче на смартфона, с опит да те впечатлят.

Бубанка, не говоря за замогнали се простаци, говоря за нормална двойка интелигентни хора, дето няма да се наклепат. Просто ще са си гледали здравето по-добре, а хубавият вид ще идва от спокойствието и липсата на драма в живота.

# 1 273
една от точките, които щастливата избраница трябва да покрива е "да бъде подходяща за майка на децата ми", което е ужасно унизително и си е голям червен фенер, а не лампа. Не ме избира, защото ме харесва, а защото му се струвам подходяща за нещо си.
Щот пък жените не избирате хич, и нямате списък по-дълъг и от мъжкия.
Даже мъжкия е доста кратък - да изглежда добре, да не опява много (доколкото това е възможно), да има изгледи да е добра майка... и горе-долу това е. А женския списък на цяла страница няма да се събере.
Много ясно, че по качества ще избираш - аз съм харесвал и обичал Х жени (нали се разбрахме да не си казваме точната бройка) ма само за една съм се оженил, нали. Жените също сте се влюбвали по Х пъти, ма не сте се омъжили за всеки от обектите, а само за този, който е покривал критериите.
Да си вземеш партьнор в живота само защото "го харесвам" си е рецепта за дизастър.

# 1 274
Сирен, в такъв случай не говориш за "добри/лоши", твоето разделение е според дохода
защото "натовареност" на професията не означва задължително да носи тухли или да лепи плочки
няма смисъл да обяснявам точно на теб колко натоварващ и смазващ може да бъде добре платен интелектуален труд зад бюро, вярам, че го знаеш

+ че един плочкаджия не е задължително да бие жената вечер след запивка и да бъде "лошо" момче

Общи условия

Активация на акаунт