Брой интимни партньори?

• 57 178
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Голямата бройка за мен говори И за някакви психични проблеми и саморазрушително поведение. Тоест по-вероятно е мацката просто да е луда, отколкото да носи ДНК от много мъже.

Дори да обичаш мъжете и да си поживееш, би трябвало докъм 20-я да си разбрала за какво става въпрос, какво се търси и да се спреш на добър вариант. Просто защото има един феномен, "регресия към средната стойност", тоест ако сега си с готин и надарен, по-вероятно следващият ще е по-близък до средното ниво. Та ако си направила 100 бройки, най-вероятно ще са разпределени в нормална дистрибуция откъм качества, тоест повечето ще са около средата, а ще имаш поне 20, дето ще са на опашката от екстремно тъпи случаи. Изобщо, няма смисъл от такава бройка, освен ако не се движиш в някаква много подбрана среда, в която всички мъже са от граф нагоре и просто си заслужава да се уважат.

Сетих се за тийнката, дето едно време преспала и с Дейвид Боуи, и с Мик Джагър. Тя не е ковра, а исторически документ за поколенията.

А не, не съм съгласна. Проблемите са само една от възможните причини, а наблюденията ми сочат, че в този случай е далече от първо място. Но, от друга страна, хората без никакви проблеми са изключение, а, за да се върна на темата, тези, на които бройката им е водеща, за мен имат проблем със самочувствието. Затова съм напълно съгласна с призива на Янечек - за сериозни връзки, далече от несигурни мъже.

# 196
И аз съм съгласна с темата.

Пък като гледам как авторът на темата се е засилил да прави деца на някоя порядъчна девица...направо оправи демографията.

# 197
     Може и да я оправи:

Ако се интересуваш от жената, ще я попиташ за емоцията от миналото, а тя ще ти каже, което си спомня за важно.
     Интересът е насочен към неограничен брой жени, все някоя от групите отговарящи му е в таргета. Остава да си направят взаимно статистиката, другото са подробности.

# 198
Интересът е насочен към неограничен брой жени, все някоя от групите отговарящи му е в таргета.
Обърнахте го на клуб запознанства и как да научим жената да си мълчи, когато някой я пита нещо за нея самата. :D
Независимо дали е на кафе, опашка в магазина или на пейката в парка, можеш да питаш една жена за каквото пожелаеш, без ограничения. Без цел да получиш нещо от нея, нито с цел да определиш дали би имал връзка с нея.

Не са ми задавали такива въпроси
силно се съмнявам да съществуват жени, които биха се вързали на подобен льольо
На повечето жени не им се е случвало, и си представят някакъв лъолъо, на който ако му кажат, че са били с 50 мъже преди него и той ще я съди и ще я сметне за курва и това ще го отблъсне. И са прави. На практика всяка жена иска да разкаже за себе си, но не всеки е готов да пита и да слуша, без да съди жената. Мъжете които не питат, не знаят че тя е нейното минало и реално не се интересуват от преживяванията й, а само какво могат да получат от нея.

тийнейджърките, които четат форума и нямат много опит със задници, че да ги разпознаят
Аз не крия, че съм задник, напротив, държа жената срещу мен да го знае и ако се усъмни че съм, й го обяснявам наново :)

би трябвало докъм 20-я да си разбрала за какво става въпрос, какво се търси и да се спреш на добър вариант
да не си на пазар, Siren :D

# 199
  • София
Скрит текст:
Интересът е насочен към неограничен брой жени, все някоя от групите отговарящи му е в таргета.
Обърнахте го на клуб запознанства и как да научим жената да си мълчи, когато някой я пита нещо за нея самата. Grinning
Независимо дали е на кафе, опашка в магазина или на пейката в парка, можеш да питаш една жена за каквото пожелаеш, без ограничения.
Скрит текст:
Без цел да получиш нещо от нея, нито с цел да определиш дали би имал връзка с нея.

Не са ми задавали такива въпроси
силно се съмнявам да съществуват жени, които биха се вързали на подобен льольо
На повечето жени не им се е случвало, и си представят някакъв лъолъо, на който ако му кажат, че са били с 50 мъже преди него и той ще я съди и ще я сметне за курва и това ще го отблъсне. И са прави. На практика всяка жена иска да разкаже за себе си, но не всеки е готов да пита и да слуша, без да съди жената. Мъжете които не питат, не знаят че тя е нейното минало и реално не се интересуват от преживяванията й, а само какво могат да получат от нея.

тийнейджърките, които четат форума и нямат много опит със задници, че да ги разпознаят
Аз не крия, че съм задник, напротив, държа жената срещу мен да го знае и ако се усъмни че съм, й го обяснявам наново Simple Smile

би трябвало докъм 20-я да си разбрала за какво става въпрос, какво се търси и да се спреш на добър вариант
да не си на пазар, Siren Grinning

Абсолютно и категорично не. И не говоря за въпроса за възрастта или за доходите. Има лични граници, в които е задължително да бъдеш поканен, евентуално, а не да нахлуваш.

ПП На мен също никой не ми е задавал въпрос за предишните контакти - нито мъжът ми, нито останалите. Аз също не съм задавала такива въпроси на никого. Не си и помислям да го правя.

# 200
да, всяка жена желае да разкаже за себе си, но защо да не разкажа какво съм направила, какво съм постигнала, в какво съм добра, какви са плановете ми, идеите, амбициите вместо колко съм момци съм отметнала и в каква поза - това ли ми е най-голямата хвалба  Shocked

а какъв си вече видях, че си написал и в профила си, не се фукай толкова

# 201
Обаче Крис, не знам дали познаваш издълбоко механиката на секса, но малко жени, дори със 100 партньора, позволяват "ниво на достъп 4", та да допуснат спермата на десетки мъже във фалопиевите си тръби.

Както всички казахте по-горе, никоя няма да си каже истинския брой ако я питат - така че вероятно няма да каже и с презерватив ли е било, без ли, прекъснат акт ("семето вънка") ли е било, или вътре защото е била на противозачатъчни...
Хайде за спермата много силно се изразих вероятно, но дори само десетки пениси да са били пак идеята не ме привлича. Ако това ме прави несигурен, комплексиран и н'ам какъв мъж - ОК. За мен е нормално, а обратното е твърде либерално. Въпросният германец например, дето не искал да знае, сакън да не я обиди. Те там не искат да обидят и талибаните, дето пуснаха у тях да им обарват и дърпат момичетата насред площада.

# 202
Само веднъж ми се е случвало мъж, който не е гинеколог, да ме разпита дали съм правила аборти. На него пък това му беше критерият за порядъчна жена.

Дълбоко сбъркан, горкият. Единствен син на властна майка.

# 203
На мен никога не ми се е случвало да ме пита някой мъж правила ли съм аборти.  Shocked

И гинеколог не ме е питал - предполагам, че се вижда, ако си правил. Само предполагам.

# 204
На мен също никой не ми е задавал въпрос за предишните контакти
това казах, не ти се е случвало и си представяш някакъв насилствен разпит

защо да не разкажа какво съм направила, какво съм постигнала, в какво съм добра
точно, никой не изключва тези неща, говорим за твоите преживявания на жена като цяло

никоя няма да си каже истинския брой ако я питат
напротив, зависи как ще попиташ, пробвай, но не като интервю, а с желание Wink

# 205
  • София
И аз бях така  Shocked на въпроса за абортите.

На мен също никой не ми е задавал въпрос за предишните контакти
това казах, не ти се е случвало и си представяш някакъв насилствен разпит

Скрит текст:
защо да не разкажа какво съм направила, какво съм постигнала, в какво съм добра
точно, никой не изключва тези неща, говорим за твоите преживявания на жена като цяло

никоя няма да си каже истинския брой ако я питат
напротив, зависи как ще попиташ, пробвай, но не като интервю, а с желание Wink
Няма как разпитът да бъде друг, защото бих се вбесила от подобни въпроси.

# 206

Цитат
Обърнахте го на клуб запознанства и как да научим жената да си мълчи, когато някой я пита нещо за нея самата.
   Имаш грешка, Танака. Ти се опита да направиш клуб за запознанства, питайки нас с колко мъже сме били и като аргумент на подобна неувереност или липса на възпитание, изтъкна мъжкият интерес към емоциите от предишни връзки. Последните, неясно защо, включват бройката.  Crazy
    Дали ти имаш някакви изкривени представи за уважението и самоуважението, или пък нашите вече са изчезващ вид, не знам. Ако в голямата си част хората мислят като теб, темата е чудесен повод за уроци по мълчание (самоуважение).    

# 207
И гинеколог не ме е питал - предполагам, че се вижда, ако си правил. Само предполагам.

Питат по време на женската консултация, защото там може да говори за проблеми. А и си водят статистика. ЖК е чудесен източник на статистика, даже искат дентален статус, което няма нищо общо с раждането, но е чудесно за целите на криминалистите- голяма част от женското население доброволно дава данни.

Не си личи по нищо, даже има гинеколози, които ме питат раждала ли съм, все едно не си личи.

# 208
Няма как разпитът да бъде друг
продължаваш да си представяш разпит, а се разбрахме, че не е

Последните, неясно защо, включват бройката.
пълна мъгла :D

# 209
Не знам, в криминалните филми съм гледала как по състоянието на матката съдебният лекар установява, че жертвата е правила аборти, защото от кюретажа остават белези по матката.  Нали си е вид остъргване, може дори да се перфорира стената от много стъргане, ако е и изтъняла по някакви причини (примерно е била многократно разпъвана при раждания) или ако лекарят е некадърен. Не знам при вакуум дали остават подобни белези, нито дали е необходимо да са повече абортите, за да останат съвсем ясни белези.

Общи условия

Активация на акаунт