Брой интимни партньори?

• 56 974
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 390
Да де, над твоето положение, а иначе човекът може и да е "бета". Примерно Пена да е много засукана сестра и да хване доктор.

Но си е термин, свързан със социалното, не с биологичното, както се опитват да го изкарат.

# 391
Ох,Аманче,и аз го питах сигурно 3 пъти на колко години е,ама не казва Grinning 22 са му много,ако питаш мен,надолу ще да е.Да не се окаже само накрая някой 70 годишен дедо.... newsm78

# 392
Да де, над твоето положение, а иначе човекът може и да е "бета". Примерно Пена да е много засукана сестра и да хване доктор.

Но си е термин, свързан със социалното, не с биологичното, както се опитват да го изкарат.

аз пък не знам кому са нужни тия алфи? не звучат много симпатични. аз явно съм някаква увредена, но за мен мъж тип алфа е точно ала мутра 90тте години, Жоро Илиев и сие. тия не излезнаха ли от мода вече?
Не са ли на мода сега сред младежта разните Джъстин Бийбър, онзи от вампирския къф беше разни по ..сенситив (и леко женствени) мъже?

Стеф, интернет пространството е пълно с изненади Simple Smile)) ами той разсъждава малко като от времеот на баба ми, така, че може пък да е и на 70. Баба ми наричаше секса "мърсуване".

# 393
Много е инфантилно да се хилите на личната информация, която Заяц сподели.

малък си остават с 1я -2я партньор, останалите както виждаш по анкетата са по описания по-горе алгоритъм горе-долу
Същата анкета ли гледаш? В тази жените, които са казали, че са били с по-малко от 5 мъже са най-голям брой. Следват жените отговорили, че са били с над 10.
Скрит текст:
каква шега? предложиха ми да го попитам и да му видя реакцията и го направих...какво толкова те смути?
Аз трябваше да проверя дали си го направила. Само не разбрах защо си го избъзикала, а не си му казала истинската бройка?

Танака и сие четат в захлас
Аз други мъже не виждам тук Grinning

Същата, но не отчиташ фактора години, чети някой път не по диагонал, полезно е Wink

# 394
имаш по няколко гаджета докато си харесаш мъжа за сериозна връзка, т.е.  грубо докъм  25 попадаш в първата категория, после докъм 30 който не е е оженил се е разделил, следователно няколко още до следващия сериозен -станаха под 10 и на когото пък съвсем не му е провървяло и втория път качва и нагоре годините/броя
най-много са жените под 25, които съответно имат около 5 партньора
не отчиташ фактора години
Смяташ че жените в бг мамма са предимно дами под 25 години? Възможно е.

Последна редакция: нд, 24 яну 2016, 20:36 от Танака

# 395
Айде надежди,надежди.... Grinning И под 20 има да знаеш.

# 396
Танака,сега си отворих тефтера.Над 200 са моите
Сканирай го, качи го и ще отбележа името ти в първия пост :D

# 397
Танака,сега си отворих тефтера.Над 200 са моите
Сканирай го, качи го и ще отбележа името ти в първия пост Grinning

Мечтай си Wink А това с отбелязването.....ммм,да,вече ти знам годините.

# 398
вече ти знам годините
:D би било забавно, ако е така

# 399
  • here and now
Мога да се обзаложа че си под 20 и с едната ръка тракаш по клавиатурата, а с другата търсиш нещо безуспешно из бельото.

# 400
Мога да се обзаложа... а с другата търсиш нещо безуспешно из бельото.

Той това си го призна вече.

# 401
с другата търсиш нещо безуспешно из бельото
кукумицинка вече го предложи, бъди оригинална

# 402
с другата търсиш нещо безуспешно из бельото
кукумицинка вече го предложи, бъди оригинална

А ти безмълвно се съгласи с предположението ми, след като оспори единствено бройката юзъри от мъжки пол, надничащи в темата.

# 403
  • here and now
Не предлагам ... предполагам ...
Предлагам ти консултация с психолог и хирург по цитирания проблем. Но сигурно са ме изпреварили и пак не съм оригинална...
Предлагам и специалистите да са мъже, все пак те биха те разбрали най-добре...

# 404
Аз предлагам да се запретне и да си направи машина на времето и право в 18 век, ама така по в началото, може и 17 за по-сигурно, когато от жените се е очаквало да се женят девствени и да служат за бебеправене и красота главно. Тежичко е иначе да живееш с такива асинхронни възгледи в 21 век. Алтернативно -  сигурно в по-забутаните села си е точно  безпросветния патриархат, който му  е легнал  на душата. Ама пък са зле с нета и двата случая, няма как да ръсиш бисери по форумите..

Общи условия

Активация на акаунт