Брой интимни партньори?

• 57 205
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 495
В общи линии бройката има значение за комплексарите, за мъже неуверени и не знаещи. Те се притесняват как са се представили и дали шушоната, като се отрака, няма да хукне по чуждо. Мъж, който знае как да направи кефа и готиното на жената, няма такива терзания.
Абсолютно! bouquet

# 496
Има и още нещо при питането за бройката. В над 90% от случаите в превод означава:

"Ти сигурно имаш голяма бройка, така че ще е ОК да получа секс, но да не ми увиснеш на врата с мераци за връзка. Ако те оставя, то не е защото съм лош, а защото ти си ковра и си го заслужаваш. А и едва ли ще ти разбия сърцето, щото си опитна."

Ха,ха!
На моменти, по развинтеност на фантазията, сама не можеш да се стигнеш! Joy

много добър прочит е направила .. въобще не е фантазия, а подсъзнание  Flutter

# 497
В общи линии бройката има значение за комплексарите, за мъже неуверени и не знаещи. Те се притесняват как са се представили и дали шушоната, като се отрака, няма да хукне по чуждо. Мъж, който знае как да направи кефа и готиното на жената, няма такива терзания.

С това съм много съгласна.

# 498
Абсолютно! bouquet

Това ме изкефи! Много съм съгласна!

# 499
Темата обаче не е дали бройката има значение, а каква е бройката.

# 500
  • Тра-ла-ла
А, бе, да не работиш в Националния статистически институт към БАН?! Или си от някоя агенция за социални и маркетингови изследвания и пестиш кинти?!

# 501
  • here and now
Анкетата не ти ли е достатъчна?
Един изключително свестен човек ми каза ... "човек търси, докато намери ... и после спира да търси и се наслаждава на това, което го удволетворява и никой и нищо няма значение ..."

# 502
  • Sofia

И кое те кара да допускаш, че някой пише в темата ти, за да те снабдява с персонални, числово представени отчети? Rolling Eyes

# 503
  • София
Язък ти за мускулите и напърчената стойка, щом подсъзнанието ти е толкова комплексирано! Mr. Green

# 504
но за брак и семейство трябва да е непорочна, скромна и набожна, че сакън да не хукне по други мъже Mr. Green
     Защото е нещо невиждано "теменужката" се поотрака, да придобие самоувереност и да хукне по други мъже, нали?  Twisted Evil
А, точно. По-добре да се находи, докато е необвързана, че после да не започне да ѝ ражда главата порочни мисли, пък след нея 2 ремаркета, примерно.
Съгласна съм със Сандо. ММ никога не ме е питал за бройка, аз него - също. Ми, не ме интересува с колко е бил, а дали не е лепнал нещо и какво е научил преди да се срещнем.

# 505
Язък ти за мускулите и напърчената стойка, щом подсъзнанието ти е толкова комплексирано! Mr. Green

Какво ти подсъзнание, това си е реалност. Факт: хората искат да правят неща, за които усещат, че са неморални, но ако може да ги правят без чувство за вина.

Защо мислиш след развода нямах липса на внимание? Поради същата причина- тя вече е опарена, няма да е голяма драма, ако и аз се възползвам и я зарежа. Личи си това отношение от 100 километра. Грешката не е в мен, а в отсрещната страна, аз само отчитам какво виждам и бягам.

И обратното е всеизвестно: някои мъже бягат от непорочни, търсещи обвързване. И с право.

# 506
    Темите във форума си имат свой живот, авторът не може да контролира развитието им според желанията си. Да беше питал "Колко сте високи?", щеше да си получиш отчета. Тук трудно би се получило: първи пост - 42, втори пост - 42, трети пост - 42 ......  Mr. Green      

# 507

Какво ти подсъзнание, това си е реалност. Факт: хората искат да правят неща, за които усещат, че са неморални, но ако може да ги правят без чувство за вина.

Защо мислиш след развода нямах липса на внимание? Поради същата причина- тя вече е опарена, няма да е голяма драма, ако и аз се възползвам и я зарежа. Личи си това отношение от 100 километра. Грешката не е в мен, а в отсрещната страна, аз само отчитам какво виждам и бягам.

И обратното е всеизвестно: някои мъже бягат от непорочни, търсещи обвързване. И с право.
Много съм съгласна с това мнение.

# 508
Също така не мисля, че е "комплекс" да виждаш, че не всеки мъж те смята за супер специална и жената на живота си. Ясно е, че няма как да е така, за някои ще съм просто бройка, и лицето няма да ми помни. Напротив, комплекси имат момичета, които не виждат това и тръгват да се опитват да впечатляват тая порода мъже, че и да се надяват на връзка с тях.

# 509
Също така не мисля, че е "комплекс" да виждаш, че не всеки мъж те смята за супер специална и жената на живота си. Ясно е, че няма как да е така, за някои ще съм просто бройка, и лицето няма да ми помни. Напротив, комплекси имат момичета, които не виждат това и тръгват да се опитват да впечатляват тая порода мъже, че и да се надяват на връзка с тях.
Драмата възниква в разминаване на това, как биват тълкувани тези отношения между двете страни и не преценяват адекватно другата страна.

Общи условия

Активация на акаунт