Брой интимни партньори?

• 57 281
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 870
  • София
От 35 до 40 са 5 години, едно 5-годишно си е поотгледано. Но да не се е намерила жена, която да иска деца с него, значи нещо не му е наред на тоя образ.
Не е точно така- на 40г. вече си е стар ерген, със затвърдени навици и без обвързвания.
Не знам защо жените не отчитат това, че мъжете нямат биологичен часовник, който да ги тика да се възпроизведат и си мислят, че като се " почувстват готови"- сиреч, находят се, наградят се на кариери и каквото там се сетиш, с лекота ще намерят мераклия, готов да смени свободата си с куп ангажименти? newsm78

# 871
  • Тра-ла-ла
Очаквате жена след 18-20тата година да е бяло платно?! Да няма формиран начин на мислене, на чувстване, установен мироглед и вкус?! А, бе, вие жена в неравностойно положение ли си търсите?! Нещо мъжете много сериозно се взимате за божествени творци...взели едно бяло платно и направили от него човек и жена Joy

# 872
добър ден. много е просто момичета .
мъжът в повечето случаи приема жената по същия начин както художника приема платното на което ще рисува .
не е окей някой да ти е надраскал платното преди да си почнал да рисуваш още ..
Ахахаха, ама жената само от към секса ли трябва да е бяло платно или и в ментален и емоционален аспект?! Да си я моделирате един вид Sick
Е, нали преди няколко страници се говори, че мъжът приемал жената, каквато е?!
Какви са сега тези платна?!

# 873
  • София
мъжът в повечето случаи приема жената по същия начин както художника приема платното на което ще рисува .
не е окей някой да ти е надраскал платното преди да си почнал да рисуваш още .. не е приятно и по време когато рисуваш някой и друг да маца заедно с теб  Laughing айде ... няколко щриха може да се понесат , но ако е много оплескано .. "какво да играя" .. както вика едно младо момче .. софрона  Laughing

п.с. мен не ме бърка особено ... щот аз съм майстор художник ... ама да знаете как седи въпроса  Mr. Green
Просто е, художнико, ама не и за семпли хора!
Микеланджело е един, а цапачи и бояджии- дал Господ с милиони.
Та, да искаш бяло и непипано платно, трябва да можеш да сътвориш шедьовър, не да го омажеш......
ПП. Друг разказ е, че истинският художник може да оцени качеството на платното, да го грундира  и отгоре пак да създаде стойностно произведение, докато цапачът просто ще го подмине. Mr. Green

# 874
  • Пловдив
във всяко отношение е по добре да е бяло и не надраскано платно ... ментално сексуално всякак .
само някой много смотан би предпочел нещо на готово да му дойде ... щото той не може .. но такива хора могат и дете да чакат от чужди мъде  Wink

както и да въртите .. както и да сучете ... да си знаете  Party Mr. Green
Много ти благодаря, но не се притеснявай, някак сме се оправили и надрасканите.

# 875
всеки добър художник ... разбирай мъж със самочувствие .. ще предпочете бялото платно пред нещо на което друг преди него много е експериментирал .. понеже обаче защото  Mr. Green белите платна са кът .. се котират добре и малко наклепаните .. или такива които са добре наклепани  Flutter

не е окей някой да ти е надраскал платното преди да си почнал да рисуваш още .. не е приятно и по време когато рисуваш някой и друг да маца заедно с теб  Laughing айде ... няколко щриха може да се понесат , но ако е много оплескано .. "какво да играя" .. както вика едно младо момче .. софрона  Laughing

п.с. мен не ме бърка особено ... щот аз съм майстор художник ... ама да знаете как седи въпроса  Mr. Green
Просто е, художнико, ама не и за семпли хора!
Микеланджело е един, а цапачи и бояджии- дал Господ с милиони.
Та, да искаш бяло и непипано платно, трябва да можеш да сътвориш шедьовър, не да го омажеш......
ПП. Друг разказ е, че истинският художник може да оцени качеството на платното, да го грундира  и отгоре пак да създаде стойностно произведение, докато цапачът просто ще го подмине. Mr. Green

и не съм художник , а тенекиджия  Mr. Green

# 876
Имам дори двама сина, надявам се да не пораснат комплексирани джудженца, които ще преценяват жената по броя на бившите гаджета. Отсега ги уча, че към жените се подхожда с уважение и възхищение
Ама към кои жени - към всички ли, вкл. тези от картинките, дето ги пуснах - които се гордеят с многото си бройки?
И все пак не каза как се казва този комплекс, би трябвало да си има име, щом 1/3 от мъжете го имали?
Според Миленката 1/3 де. Между другото, как разбра, че са 1/3 - питала си познатите си мъже каква съпруга си пожелават и 2/3 от тях казаха "с много бройки" или "няма значение"? И как разбра, че са искрени или само така казват, защото вече са видели, че днес жените много се палите на тая тема?
Както и да го въртите и сучете, богата сексуална история на жената е минус за всеки мъж. Не за 1/3, не за 2/3, а за всеки. Разбира се, както казва Мамасита, това е само едно от нещата, които гледаш в партньорката - ако има много други качества, с които те е привлякла, можеш да си кажеш "айде, голяма работа". Но при равни други условия си е минус.

# 877
  • София

и не съм художник , а тенекиджия  Mr. Green
Че, къде се тикаш тогава, " барабар Петко с мъжете"? Joy

# 878
  • Насред хаоса
Очаквате жена след 18-20тата година да е бяло платно?! Да няма формиран начин на мислене, на чувстване, установен мироглед и вкус?! А, бе, вие жена в неравностойно положение ли си търсите?! Нещо мъжете много сериозно се взимате за божествени творци...взели едно бяло платно и направили от него човек и жена Joy
Имат се за божествени творци, а всъщност са малки човечета с талибанска същност. Добре все пак, че далеч не всички са толкоз чалнати да се мислят за Господ и да си въобразяват, че някоя само тях чака да я направят човек, и то какъвто им се ще.  

# 879
Имам подозрения, че ако питаш мъжете, наистина на философско ниво бройката ще има значение. Все пак един мъж отхвърля доста жени, не се бракува всеки ден. Тоест ако е отхвърлил за брак жени с бройка, това още нищо не значи, може да го удари "сляпата неделя" и да вземе жена с бройка.

И не бройката е кофти за мъжете сама по себе си: знанието за нея може да е кофти, но само ако са комплексари. Иначе едва ли някой ще се оплаче от опитна кака...

# 880
  • Тра-ла-ла
Мъж/жена със самочувствие никога няма да се сравняват с бивши или бъдещи.

Хубу де, щом искате жената да е бяло платно, демек куха лейка...по какво я избирате преди да я напълните във всякакъв аспект?! След като няма акъл, характер и т.н....остава само по външен вид Whistling И после започвате да "творите"....Искате я мила?! Хоп - насаждате й, че трябва се държи така, искате див ежеминутен секс - хоп възпитавате я да ви дава.....мъкааааа, мъка, та чак патология  Joy

chris78, не всеки комплекс има грандиозно наименование като синдрома "Дон Жуан" примерно

# 881
The Siren of Titan, въртиш се в кръг. Опитната кака е търсена стока, но съвсем не за създаване на семейство.

# 882
  • София
Скрит текст:
Имам дори двама сина, надявам се да не пораснат комплексирани джудженца, които ще преценяват жената по броя на бившите гаджета. Отсега ги уча, че към жените се подхожда с уважение и възхищение
Ама към кои жени - към всички ли, вкл. тези от картинките, дето ги пуснах - които се гордеят с многото си бройки?
И все пак не каза как се казва този комплекс, би трябвало да си има име, щом 1/3 от мъжете го имали?
Според Миленката 1/3 де. Между другото, как разбра, че са 1/3 - питала си познатите си мъже каква съпруга си пожелават и 2/3 от тях казаха "с много бройки" или "няма значение"? И как разбра, че са искрени или само така казват, защото вече са видели, че днес жените много се палите на тая тема?
Скрит текст:
Както и да го въртите и сучете, богата сексуална история на жената е минус за всеки мъж. Не за 1/3, не за 2/3, а за всеки. Разбира се, както казва Мамасита, това е само едно от нещата, които гледаш в партньорката - ако има много други качества, с които те е привлякла, можеш да си кажеш "айде, голяма работа". Но при равни други условия си е минус.

Скрит текст:
Съгласна за контрацепцията и бащинството  Peace . Затова сега нещата се поразчупват, но това е дълъг и сложен процес. За сега са допустими няколко бройки, но колкото по-малко, толкова по-добре. Някога може би ще дойде ден тези неща да нямат значение, но все още имат и това е.
Според неуверените, тактично написано. Те са без значение, пак тактично написано  Laughing

Според някакво проучване, което беше пуснато някъде в началото на темата, такива са около 1/3 от мъжете; 2/3 са нормални. Подобни са и моите впечатления.
Проучването беше правено някъде в Европа. Ако беше правено в Анадола и подобните, съм абсолютно съгласна, че мъжете там щяха да бъдат на твоя акъл.

Елюминат, ако възрастен човек е "бяло платно", това говори за психическо заболяване. Дори петгодишните деца вече не са "бели платна". Нататъка няма да коментирам.

# 883
Имат се за божествени творци, а всъщност са малки човечета с талибанска същност. Добре все пак, че далеч не всички са толкоз чалнати да се мислят за Господ и да си въобразяват, че някоя само тях чака да я направят човек, и то какъвто им се ще.  

Mr. Green

http://vbox7.com/play:38d6f2362c&start=46

# 884
Е какво се иска за създаване на семейство? Малко организация и готово. То ако се ставаше добра майка само от малкото на брой партньори...

В моя случай ако бяха гледали бройката (че и умножена по 4), щяха да изпуснат много добра майка:) че съм се и доказала.

Но, както вече казах, въобще не търсят майки, и те не знаят какво търсят.

Добра или не майка е отделен въпрос. Но е хубаво семейният секс да не е неопитен и трагичен.

Сега се сетих, че е имало един случай, в който някакво конте-философ се опитало да хване едно момиче от дете и да си отгледа перфектната съпруга, с идеята като стане на 19, да се оженят. Тренирал я, оформял я, подготвял я...и тя накрая избягала, разбира се. Това някъде 18-19 век ще да е било, бяга ми името...Жената е гъвкава, но ако натиснеш много, ще се отметне и ще те перне по тиквата.

Общи условия

Активация на акаунт