Брой интимни партньори?

• 56 815
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
На такъв ограничен като автора винаги се отговаря "Ти си ми втория". Не че бих търпяла някой да ми задава подобни въпроси.

# 31
На такъв ограничен като автора винаги се отговаря "Ти си ми втория". Не че бих търпяла някой да ми задава подобни въпроси.

такъв може да ти повярва и че ти е първия
плюс, минус няколко деца нямат значение

# 32
А защо липсва отговор "Не помня"?
:D

една жена на 20 г. може да е имала трима, а една на 50 г. тридесет партньора - как това е отразено в анкетата
би станала твърде сложна и с варианти за възрастта на жената
когато се превърнеш пак в жена, гласувай честно ;)

# 33

когато се превърнеш пак в жена, гласувай честно Wink

веднага щом спра да съм мъж, ще ти пиша лс с точната бройка  Hug

# 34
Абе не знам..Не вървят на добре нещата,щом преди секс,първо тряя тичаме до венерическия..

Ма аз съм от старото поколение и съм си консерва де.. Rolling Eyes

п.п.Ми ако ме метне с фалшив докюмент?
Или само при изпитан лично от мен доктор,трябва да ги водя?

по принцип заразяване с венерическа болест е наказуемо по закон. Така, че хората наистина са много коректни (поне от мой опит) и подхождат съвестно и отговорно. А и те също са заинтересовани от това да са здрави (както и ти да с здрава). Все пак доверие и елементарна грижа се изисква да имаш към сексуален партньор, дори да е за кратко.
Много неща, например херпес, не се лекуват, предават се през презерватив, и са масови. А това, че си с малко на брой партньори, не е гаранция. Познавам жена (българка) с рак на шийката на матката, заразена от съпруга си от хпв, който й е бил единственият партньор.

# 35
Да бе знам..

Ама може щото съм минала фазата "от врата за краката",и за това..Имам повече време за опознаване и наблюдение..Макар,че то гаранция-франция..Човек може да е болен и дори да не го знае..
Ама пак..Някак ми разводнява романтиката..Мило,време е да се изчукаме,ще ходим ли до венерическото?

# 36
На мен нищо не би ми разводнило романтиката така, както един херпес, да не дава съдбата Simple Smile))))))) Изобщо не е нужно да става дума само за ситуации от вратата за краката, а за всякакви, особено при начало на сериозна връзка.

Възможно е в България да няма толкова заболявания...отдавна не съм имала гадже българин, но с последния българин, преди години, си се изследвахме в началото на връзката hahaha Joy.

Можем да пуснем анкета имали ли сте венерическо заболяване  Laughing. съвсем му развалих темата на момчето с бройките.

Последна редакция: ср, 20 яну 2016, 11:25 от OX'AMAH

# 37
А а ако е минала ефекта на 100-те маймуни?
какъв е този ефект или е бъзик?

# 38
А а ако е минала ефекта на 100-те маймуни?
какъв е този ефект или е бъзик?

А лигавя се..Имах предвид 100 бройки..

Ох,Аман..Не мога да си представя,че здравомислещ индивид,с херпес,ще иска да прави секс..

Прочее.Много оспамихе

# 39
Какво, ами много хора имат херпес и си правят секс. Херпсът е заразен дори, когато не е активен. Дори и с презерватив. Ако хората бяха здравомислещи, тогава нямаше да се разпространяват тези неща.

Да, оспамихме наистина, но просто това е, което се пита тук. Никой не би се възмутил от бройки и изобщо никой не дискутира, лична работа на човека си е. Никой няма да тръгне заключения да си прави за теб. фалшименто скромността се смята за доста провинциална. Хората са освободени и отношението към секса е доста спокойно. Но пък ниска сексуална и здравна култура и ниска хигиена, това би възмутило.  

# 40
Никой не би се възмутил от бройки и изобщо никой не дискутира, лична работа на човека си е. Никой няма да тръгне заключения да си прави за теб.

Аха, да бе. Не питат защото може би не искат да научат някоя нелицеприятна истина?
Я пробвай да споделиш на годеника си, че ти е примерно 100-ят, да видим дали няма да си иска пръстена обратно.
Мъжете са си мъже - може културата в обществото да им внушава, че не е в дух с времената или не  е политически-коректно да се пита, но по инстинкт търсят партньорка, дето трудно дава и дава на малко - защото с такава е по-вероятно децата им да са от тях.

# 41
  • София
Да, има такива мъже. Според мен те не стават за сериозни отношения, а да раждам дете от такъв...  Stop

# 42
chris78, еми, мен не са ме питали, когато са ми предлагали брак, при положение, че тъй като сме си споделяли за бивши и връзки (мимоходом), а и се познаваме доста преди да се сгаджим, е ясно, че не ми е втория, не ми е и 5тия. Това ми е четвъртият годеж.

Не знам как би реагирал, ако му кажа "стотният си ми".
 Но знам как би реагирал, ако му кажа "хихихи, ти си ми вторият".  Тогава може да си поиска пръстена като нищо, защото е фалшиво, селско, тъпо и очевидна лъжа Simple Smile
Просто това се смята за лично пространство на човека. Не казвам, че само мен не са ме питали, а просто, че е неуместно да се задават такива въпроси в моята среда. Аз самата не мога да си представя да попитам и някой да ми отговори. Биха ме погледнали изумено. 

Факт е, че НИКОГА някой не ми е задавал такъв въпрос след тийнейджърска възраст. Нито българин, нито чужденец.
Инстинктите са си инстинкти, природно може и да е заложено мъжът да харесва девствена 15 годишна жена, но хората отдавна не се женят нито за девствени, нито за 15 годишни.

Освен това, някои дават трудно и дават малко, а на други не им искат кой знае колко. Прекалено малко трудно и рядко даване може да значи и ниско либидо, лошо здраве, сексуални комплекси и какво ли не друго. после води до асексуален брак (което не е много голяма рядкост).  Всяка крайност не е хубава, според мен. Има си статистики, атрактивните мъже И жени имат средно повече сексуални партньори.

Последна редакция: ср, 20 яну 2016, 12:10 от OX'AMAH

# 43
А лигавя се..Имах предвид 100 бройки..
ако не беше бъзик бих попитал, случва ли се нещо конкретно с жената след стотния партньор

# 44
В някакво подобно анкетиране питали жени и мъже  колко бройки са имали. Оказало се, че жените имали Х бройки, мъжете по 10Х. Да се чуди човек с кого са спали мъжете, след като са имали 10 пъти повече средно от мъжете.

В анкетата няма и отговор 0 броя, защо така?

Общи условия

Активация на акаунт