Брой интимни партньори?

• 56 771
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 45
Двама, реално човек, с който съм имала действителен* полов контакт, оргазми и т.н.  - един
*
Скрит текст:
Да го е вкарал реално, а не да сме правели секс и след това да се окаже, че съм девствена магически.

Аз не познавам мъж, който да не е лъгал за бройките си. Може да е най - свестният, най  - добрият, да не изневерява, да готви, да чисти, да е машина в леглото, но винаги ако е бил с 1 ще каже, че е бил с 5.

# 46
В анкетата няма и отговор 0 броя, защо така?
не допуснах че в bg mamma влизат девствени момичета

# 47
Явно влизат мъже, какво те наведе на мисълта, че не влизат момичета? Или пък жени, които са избрали да не правят секс?

# 48
А лигавя се..Имах предвид 100 бройки..
ако не беше бъзик бих попитал, случва ли се нещо конкретно с жената след стотния партньор

дават й златен медал с гравирана бройка и нулират системата, за да не завиждат приятелките й

# 49
хахахахах.

# 50
  • София
chris78, еми, мен не са ме питали, когато са ми предлагали брак, при положение, че тъй като сме си споделяли за бивши и връзки (мимоходом), а и се познаваме доста преди да се сгаджим, е ясно, че не ми е втория, не ми е и 5тия. Това ми е четвъртият годеж.

Shocked Shocked Shocked Shocked Моля....?!  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 51
ако е бил с 1 ще каже, че е бил с 5
но може да каже и по-малка бройка, за да не го помисли жената за курвар

# 52
chris78, еми, мен не са ме питали, когато са ми предлагали брак, при положение, че тъй като сме си споделяли за бивши и връзки (мимоходом), а и се познаваме доста преди да се сгаджим, е ясно, че не ми е втория, не ми е и 5тия. Това ми е четвъртият годеж.

Shocked Shocked Shocked Shocked Моля....?!  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Рони, тя не живее в БГ, там "годеж"  е равносилно на легализиране на "ходенето".. И често не завършва с брак.

# 53
ако е бил с 1 ще каже, че е бил с 5
но може да каже и по-малка бройка, за да не го помисли жената за курвар
Това ще е по - неуспешно ако на въпросният курварин вече му се е разнесла славата Whistling За нещастие /или щастие?/ се сродих с един такъв типаж и когато приятелките му го питат за бройките той отговаря с "М, чи ко та интирисуа?" и после се оказва, че върти минимум 2 паралелно. Вече и в Германия се е прочул и сериозна връзка няма да има, но той и не се блъска.

# 54
А лигавя се..Имах предвид 100 бройки..
ако не беше бъзик бих попитал, случва ли се нещо конкретно с жената след стотния партньор

дават й златен медал с гравирана бройка и нулират системата, за да не завиждат приятелките й
Exactly   Mr. Green

# 55

два бяха на възраст под 25 и бяха детска радост... има хора с по 3-4 развода, недей се възмущава.

# 56
  • София
Не, не се възмущавам, учудих се, но разбрах, че не е в БГ.
Тук не е толкова популярно или обикновено има годеж.

Абе, Аманке, давай жени се, дете си прави, нещо сериозно се заемай да правиш, че гледам как само се чудиш да си запълваш дупките свободно време! Тиачала, бягала, яла-не яла; с кой да говори няма, амоции, алабализми-катаклизми секви! Едно детенце знаеш ли как хубаво ще те вкара у правия път?!
Пък и имаш мъж-мечта доколкото разбирам...

# 57
ronaldd, да бе, нещо не ми върви в любовта....ама тази година съм решила да ставам богата. това ми е резолюцията, плюс дете, ако е рекла съдбата.

# 58
  • София
ronaldd, да бе, нещо не ми върви в любовта....ама тази година съм решила да ставам богата. това ми е резолюцията, плюс дете, ако е рекла съдбата.
Ъ-ъ-ъ. в смисъл Ти да забогатяваш или... да хванеш още по-богат партньор? Питам, щото го беше посочила (май в съседната тема) като една от задължителните черти, на първо място, която да притежава един муж!

# 59
аз да забогатявам. иначе е задължително поне в някаква степен и за мъжа до мен. имам страхове, свързани с безпаричие.

Общи условия

Активация на акаунт