Брой интимни партньори?

• 56 777
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ами, дано - успех пожелавам, че си много мило и ведро момиче, но времето също тъй безмилостно тече:) Ако сега си на 34, то на 44, няма да можеш да избираш сред чак такъв широк кръг левенти-кандидати : ))))

# 61
33 Stuck Out Tongue. Еми да, това е, уви. Да бях на 23, но с акъл на 33...а аз обратното.

# 62
Да, има такива мъже. Според мен те не стават за сериозни отношения, а да раждам дете от такъв...  Stop

Точно обратното. Ако един мъж не се поинтересува бъдещата майка на децата му дали е била бръмчалка с нов сексуален партньор всеки месец, или е избирала и си е лягала внимателно, с подбрани и малко на брой партньори, значи той е безотговорен и точно с такъв би трябвало да не искаш вземане-даване.

А към Ох'Аман - аз не казах "да дава малко" а "да дава на малко" = на малък брой, т.е. подбрани хора, а не който си поиска като се е напила в някой бар.

Ей ви и малко наука: потомството придобива черти не само от ДНК на бащата, а и от предишните сексуални партньори на майката (поне при някои животни, например мухите). Учените отбелязват, че при хората би било трудно да се проведе такова проучване поради етични съображения:
http://time.com/3461485/how-previous-sexual-partners-affect-offspring/

Последна редакция: ср, 20 яну 2016, 15:30 от chris78

# 63

Точно обратното. Ако един мъж не се поинтересува бъдещата майка на децата му дали е била бръмчалка с нов сексуален партньор всеки месец, или е избирала и си е лягала внимателно, с подбрани и малко на брой партньори, значи той е безотговорен и точно с такъв би трябвало да не искаш вземане-даване.

Каква е гаранцията, че ще каже истината? С полиграф ли ще я проверява или ще наеме частен детектив да разследва миналото ѝ? Щом се е стигнало до етап да смята, че това е бъдещата майка на децата му, не се ли предполага, че я е опознал като характер и мироглед, та тепърва да се интересува с колко си е лягала?

# 64
  • Куциндрел
 Mr. Green
Типичен мъжки въпрос. Що все мъжете ги тормозят тези бройки?
За протокола - не помня точния брой, само се сещам, че не бях интимна с едно момче, а и двамата много искахме. Та периодично се чудя на акъла си - "Що не се ... с него?!?"

# 65
Е как що мъжете - биология да си учила?
Жените като родят са сигурни, че е от тях. А на мъжете защо е традиция да се казва "одрало ти е кожата" - има ли начин да са сигурни?
Особено ако са Н-ти подред на партньорката си.

# 66
  • Куциндрел
Жените като родят са сигурни, че е от тях. А на мъжете защо е традиция да се казва "одрало ти е кожата" - има ли начин да са сигурни?
Сега живеем в модерни времена, винаги може да се докаже от кого е агънцето.

# 67
То като се докаже, вече е късно... едно семейство (и няколко живота) разбити.
По-добре подбирай отнапред, преди да се стига до агънца.
А и дори да е от мъжа, прочети статията, която съм дал по-горе - само теория е, но ако има нещо вярно?

# 68
  • Куциндрел
То като се докаже, вече е късно... едно семейство (и няколко живота) разбити.
По-добре подбирай отнапред, преди да се стига до агънца.
А и дори да е от мъжа, прочети статията, която съм дал по-горе - само теория е, но ако има нещо вярно?
Ох и ти ли с тея дивотии за първия мъж или другото -  за някакви клетки, които оставали евентуално от аборти? Скоро пак ги диплихме тези неща в друга тема. Mr. Green
Подбирай ... и така докато теб започнат да те подбират. Wink
Нормалните мъже не са застинали някъде преди 100-200 години и поназнайват туй-онуй от биология.

# 69

Това, че някоя си е поживяла на млади години, значи ли, че като създаде сериозна връзка и тръгне да има деца, ще прескача вечер при комшията? Тя може и един да е имала преди съпруга (мъжа, с когото живее) и пак да се е харесала с някой и да му изневерява. Откъде тази патологична несигурност? Не мисля, че е характерна за всички мъже, а само за такива с увредена психика. Аз например не се притеснявам, че приятелят ми може през времето, през което не ми е пред погледа, ходи да прави секс и/или деца с някоя друга. Колкото и да ги е имал преди мен. И той едва ли се притеснява, че ходя да се разнообразявам с някой друг. Просто достатъчно добре си знаем мисленето и навиците на чисто битово ниво.

# 70
Около мен, подобен тип въпроси, дори между гаджета/партньори и тн, се смятат за неуместни и просташки. Не мога да си представя да попитам "С колко жени си бил" Simple Smile))))) И мен никой не ме е питал, освен в ранната ми младост.

Това, което се пита масово е "здрав ли си, кога си правил последно тестове, имаш ли сертификат за здраве"  и при почване на сериозна връзка "Аре да си правим тестове.". В крайна сметка това е, което касае човека пряко. Другото, поне за мен, е селско.  Вижда ми се и селско жената да измисля някакви бройки и да се прави на целомъдренна.

#Crazy Мили Боже, това сериозно ли?

И много правилно. Слава Богу, вече и в България се оформя такава тенденция.
Не виждам защо някои реагират учудено и негативно.

Аз се чудя как може да НЕ се тестваш. И после- опааа, АРТ клиниката откри хламидии, откъдели са дошли, сигурно от космоса...

# 71
ох, ами ако на моите деца се е лепнал генетичен материал от някоя предишна на баща им?  Thinking

# 72
  • София
Да, има такива мъже. Според мен те не стават за сериозни отношения, а да раждам дете от такъв...  Stop

Тц. Мъже, с такъв манталитет не стават за сериозни отношения. Да си поиграете двамата - ок, би могло, но такова мислене, което слагам в графа "чалгарско", въобще не искам да е пример за възпитание.

Скрит текст:
А към Ох'Аман - аз не казах "да дава малко" а "да дава на малко" = на малък брой, т.е. подбрани хора, а не който си поиска като се е напила в някой бар.

Ей ви и малко наука: потомството придобива черти не само от ДНК на бащата, а и от предишните сексуални партньори на майката (поне при някои животни, например мухите). Учените отбелязват, че при хората би било трудно да се проведе такова проучване поради етични съображения:
Тази "наука" си имаше точно име, което в момента не мога да се сетя, и спада към псевдо-науката.

# 73
  • София
Категорично предпочитам жената да е имала повече партньори и да се е наживяла преди това, както писа някой по-горе.
Никога не задавам и не съм задавал подобни въпроси за бройки, очаквам обаче и на мен да не ми се задават.  Mr. Green

Апропо, не бих отхвърлил с лека ръка написаното в статията, цитирана по-горе от крис_78, което не значи, че ще търси девствена. Още помня, как като студенти, на мой близък приятел гаджето му, ученичешка любов, за която той планираше да се жени и пр., и пр., къса в един момент с него буквално с думите: "искам да опитам и с други...... п*шки как е, не искам да се женим".
Искрена е била поне!  Peace

# 74
Ужас, сега ще тръпна дали малкото зайче не е наследило злобния поглед на бившия Praynig

Аз с човек, който е бил с повече от 1-2, не бих била.

Общи условия

Активация на акаунт