Брой интимни партньори?

• 56 796
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 75
ох, ами ако на моите деца се е лепнал генетичен материал от някоя предишна на баща им?  Thinking

Е, защо, то може и да е даже хубаво. Ако е спал с някоя двойничка на Анджелина Джоли (примерно или някоя, която считаш за голяма красавица) или пък някоя Нобелова лауреатка, и детето по полов път също ще наследи и нейната хубост или интелект.

Аз ще взема да спя с някой расов красавец, после ще се омъжа за някой дърт, плешив и мазен милиардер и ще се надявам детето, което ще родя от милиардера, да е прикачило някой ген от красавеца.

# 76
  • София
И аз предпочитан по-опитен мъж. Попадала съм на другата порода, и.... Confused  

Относно статията. Попадала съм на почитатели на тази псевдонаука и друг път, "доказателствата" са смешни, клонящи към абсурдни, а, без да съм сигурна, ми се струва, че тази теория беше свързана с някаква конкретна религия.

# 77
ох, ами ако на моите деца се е лепнал генетичен материал от някоя предишна на баща им?  Thinking

Е, защо, то може и да е даже хубаво. Ако е спал с някоя двойничка на Анджелина Джоли (примерно или някоя, която считаш за голяма красавица) или пък някоя Нобелова лауреатка, и детето по полов път също ще наследи и нейната хубост или интелект.

толкова години не питах за бившите, явно е дошло време да проведем и този разговор  Crossing Arms

# 78
Телегония.

Не действа при хора, тествах го. Излизат си както трябва децата.

# 79
  • София
Телегония.

Благодаря! Все я забравям.

Излизали, значи  Laughing

ПП Точно категория "псевдонаука" - https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B3%D0% … D0%BD%D0%B8%D1%8F

# 80
хубави и умни без намесата на градинаря на кукумицининия милиардер? чудесно  Joy

# 81
Телегония се казва, да - още Аристотел е вярвал в нея, след това 20-ти век когато са открили генетиката са я отхвърлили като псевдо-наука. Докато 2014 г. учени не са открили конкретни доказателства, че при някои животински видове се случва точно това. За повече - вижте статията. От Тайм е, не е от вестник Шок.

Иначе чудно - жените могат да си избират мъж по зодия (което не е псевдо-наука, а?) но ако мъж гледа критерий, който е твърде вероятно да сочи лекомисленост, безотговорност, неспособност да създаваш трайни връзки, небрежност към рискове за здравето, и т.н. - тогава го мани, а? Хе-хе.

# 82
  • София
А ти считаш жените за животински вид?

ПП Не се интересувам от зодии, смятам го пълна глупост.

# 83
  • Куциндрел
Телегония.

И моето дете не прилича на първият ми.
Телегонията е оправдание за кръшкането на булката.
"Мили, ми то не прилича на теб, а на Асан, с който спах преди 10 години. Телегония се вика, иначе съм ти вЕрна."

# 84
  • София
Скрит текст:
Телегония.

И моето дете не прилича на първият ми.
Телегонията е оправдание за кръшкането на булката.
"Мили, ми то не прилича на теб, а на Асан, с който спах преди 10 години. Телегония се вика, иначе съм ти вЕрна."

Joy  Не се бях сетила за това.

# 85
Ми към момента поне приличат на таткото, за другото- ще видим.

Иначе може да се спори, че с по-голям брой сексуални партньори може да им прилепиш от бактериалната флора, но то това може да стане и от ръкостискане и ядене на немита ябълка.

А лицата на децата са толкова изменчиви, че ако някой си навие на пръста, може да види всякакви черти у едно новородено. Даже и аз хубаво го разгледах дали не е закачило нещо от някаква бройка, ама кой е казал, че генът ще е за форма на лицето- може да е за нещо малко, като скорост на порасване на ноктите на краката или консистенция на ушната кал.

# 86
Ами животински вид сме и мъжете, и жените - хомо сапиенс. Базите в ДНК са само 4, и от същите е построено ДНК-то и на въпросните мухи, и на всички други останали животни и растения. Че даже и много от същите гени имаме.
П.С. Не казвам, че има доказателства за телегония при хората. Но достатъчно други негативи има според мен от това партньорката да е имала ХХХ партньора. Хайде девствена няма кой да търси в наши дни, но някаква разумна бройка би трябвало да се гледа. И разбира се, не би трябвало да питаш потенциалната партньорка директно, а да гледаш за знаци.

# 87
Наскоро четох едно сравнение на сексуалното поведение на "порядъчната жена" и ""коврата". Значи, порядъчната жена очаквала мъжът да я подхване и да я задоволи- как, не е нейна работа.

Коврата обаче е наясно, че това е трудна работа и ако иска да се случат нещата, ще помага. Освен това е свикнала да търси удоволствие, не да стои и чака и тя не знае какво.

Та така, трябва си някаква бройка.

Иначе ако някой реши, че детето не прилича на него...свекървата ми едно хубаво разгледа първородния ми син и сега сигурно още се чуди що е рус при чернокос татко и мама с кафява коса. А не съм имала партньори преди да го родя. Някъде от космоса ще да е...

# 88
То и червеят е животински вид, но ми се струва, че доста от характеристиките му се отличават чувствително от тези при хората, в частност - при жените.

Иначе, наистина колко хубава наука е тази телегония. Кой ще докаже, че детето ми е от мускулестия градинар, дори и тъпи науки като медицината да казват, че носи неговото ДНК. То и ДНК-то просто е останало някъде в мен, когато съм спала с градинаря много преди да се запозная със съпруга ми милиардер. И, разбира се, милиардерът ми е бил вторият. Градинарят ми е бил първият, който просто се е възползвал от мен.

# 89
  • София
Аз определено започвам да ставам все по-голям привърженик на тази наука  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт