Брой интимни партньори?

• 57 191
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 120
Почвам да ги броя ,ама след петата минута все се разсейвам и обърквам бройката...та мисълта ми е -не знам.

# 121
Не знам, ако знаеш кажи? Познавам само една жена, която е спала с над 100 мъже.

Сериозно ли познатите ти те информират с колко мъже или жени са спали? Аз на моите познати не им знам бройките.

# 122
та мисълта ми е -не знам.
Знаеш много добре, но не искаш да ни кажеш ;)

Аз на моите познати не им знам бройките.
Не си питала, не са ти казали?

# 123
Не си питала, не са ти казали?

1. Не ми влиза в работата, че да питам.
2. Смятам, че ако човек се интересува от подобни неща от интимния живот на хора, които са му просто познати, е с болна психика.
3. Как си сигурен, че ти казват истината?

# 124
  • София
Хм, и аз не знам бройката на по-близките си приятели. Не ме интересува, всъщност. И на мъжа ми не я знам. И той не знае моята.

# 125
Ако съм знаела,че ще ме питаш щях да ги броя.И да ги записвам. Толкова назад във времето не мога да помня.
Ако пуснеш и анкета дали им помним имената ще се депресирам съвсем.То бройки,то имена ,то спомени ...пък мойто  само е*ане ще излезе.

# 126
Как си сигурен, че ти казват истината?
Лесно, питам за историята зад всяка връзка. Не би тръгнала да си измисля истории на момента, нали?

Ако съм знаела,че ще ме питаш щях да ги броя.
За домашно да ги преброиш ;)

# 127
  • София
Само че темата не е за връзки, а за сексуални партньори.

# 128
Освен за бройките питаш и за историята зад всяка връзка??? Crazy
Какво е това любопитство,какво е това чудо.... Grinning
Та,не ми отговори-на колко години си?

# 129
Как си сигурен, че ти казват истината?
Лесно, питам за историята зад всяка връзка. Не би тръгнала да си измисля истории на момента, нали?

Точно това бих направила. Ако някой гнусен перверзник тръгне да ме разпитва за такива неща, ще си измислям истории до припадък, за да му гледам сеира.

# 130
  • София
А аз бих го отрязала.

# 131
И аз като: )Деси : ), ако ме питат за точна бройка, отиде  поне час взиране в пространството   Rolling Eyes Но пък нещо полезно си взех от тази тема - при  такъв въпрос,отговарям над десет и...чиста работа Laughing
П.П. мога  да си копна и отговорът - аз съм мъж...ама  мисля да го ползвам в краен случай  Mr. Green

# 132
Освен за бройките питаш и за историята зад всяка връзка???
За емоцията която стои зад тях, колко любов е имало, кой кого е наранил, как е приключила, какъв спомен е оставила, как е започнала следващата и т.н.

ще си измислям истории до припадък, за да му гледам сеира.
Това е тъпо, повече никой може да не се заинтересува

# 133

Това е целта на занятието. Надявам се да не се заинтересува повече, защото подобна информация е прекалено лична, за бъде употребена от гадни перверзници да си правят злобарки, докато си я припомнят.

# 134
    Това ще е за черпене. Ще попада само на свестни мъже със самочувствие, които са наясно, че след секса с тях, жената няма да помисли за друг.  Преди тях - просто ги е търсила. Какво значение има колко време е минало и колко неудачника е сменила?  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт