Брой интимни партньори?

• 57 227
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 330
  • Тра-ла-ла
Скромни булки в Рибново, ама друг път. Там има случай на многоженство Mr. Green

# 331
Къде е Рибново? Има ли още зестри? Зестра не е ли оня безполезен багаж, събиран половин век, за да се даде на булката от нейната рода? За чии? ooooh!
Mr. Green
Скрит текст:

А, не е само там в Орцево и терлици дават :

http://viaranews.com/2015/12/21/%D0%BC%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%BE%D … 1%87%D1%83%D0%B4/

Е, вие ме разбихте Laughing Терлици, одеяла, ресначи и елеци Joy Joy Joy

# 332

Въпросът е ти защо пишеш в тази тема, щом си имаш непорочна жена. Какво ти пречат порочните жени? Друго си е да дадеш тон в животана някого и да му кажеш, че твоят начин е правилният.
Между другото, щом ти 3-4 години си стоял без секс явно и за теб това не е много съществен момент от отношенията, явно и ти не си особено сексуален, и заради това имаш друга гледна точка.
Е как защо пиша - нали точно за това е форума, за да наложиш своето (правилното) мнение над всички останали неориентирани съфорумци. Поне с такова впечатление оставам от горните постове на повечето мами.
Иначе за 3-4-те години, не беше хептен без секс, ама да кажем средно 1-2 пъти на месеца, не помня точно. А какво трябваше да направя - да се разведа може би, или да си намеря любовница? То гледам това е всеки втори съвет тук към някоя мама, на която нещо не върви.

ок, нали ти казах, че казах на приятеля ми, че съм била с 50 мъже (въпреки, че с 50 не съм била), и го попитах би ли било проблем за него, той се захили и каза, че не. Вече ако било 50 за една година тогава би било. Но после минахме на хипотетично, а какво ако жената е на околосветско пътешествие като младо момиче и обиколи над 50 държави за една година и понеже е в изцяло женска компания във всяка държава прави секс с различен мъж и той се съгласи, че тогава може.

Никой не е казал, че трябва да си хващаш любовница. Но явно, че нещата при вас сексуално не са такива, каквито например аз бих искала да имам в своите отношения. Някоя жена може да има много малко бройки, защото много силно е обичала двама мъже и е искала да бъде само с тях. Познавам хора, които страстно се обичат (и сексуално )вече много години, а са си първите един на друг и са заедно от 8ми клас.  Но може да има и малко бройки, защото просто не обича секса, той й е по задължение и е колкото да си хване мъж, има ниско либидо, или има сексуални комплекси, сексуални проблеми. Тогава това не си е за хвалба, а по-скоро е проблем. Поне за един нормален мъж това би било проблем и то по-голям от имагинерните остатъци от ДНК от младите години на жената. 

Младоженците са ми много сладки Simple Smile

# 333
  • Тра-ла-ла
Само такова плетиво няма в зестрата/чеиза  Joy
Скрит текст:

# 334
Мерси за линка за анкетата, ще пусна утре по някое време, че не знам как да я формулирам.

# 335
Скрит текст:

hahaha  А трябва...

# 336
  • Тра-ла-ла
Скрит текст:

hahaha  А трябва...
Абсурд. Булките са честни, пък и деца трябва да се правят Laughing

# 337
Ох, не давайте идеи, щях да плета на ММ шал, но май ще се сдобие и с нахуйник.

# 338
Скрит текст:

hahaha  А трябва...
Абсурд. Булките са честни, пък и деца трябва да се правят Laughing

Като го гледам, лесно ще се изхлузи при нужда Laughing

# 339

Явно наистина са скромни. Коя жена ще се съгласи да дели с още една или повече други жени общ мъж? - само някоя съвсем скромна женица.

# 340
абе сладки са младите и хубави.  Simple Smile а и терлиците са си полезно нещо по тия студове.  
За делитбата на мъжа се замислям. от една страна делиш мъжа, ама от друга делиш и задължения. чистиш и готвиш значително по-малко.  ако не ти е до него или сте скарани и не можеш да го гледаш, го поема някоя от колежките. Thinking Thinking може и с бебетата да си помагат. А ако е некъв темерут и мълчаливец, поне с другите жени ще си правите купона.

# 341

Явно наистина са скромни. Коя жена ще се съгласи да дели с още една или повече други жени общ мъж? - само някоя съвсем скромна женица.

Абе не баш, не сте ли гледали онези американките, пет ли колко бяха,  с гнусарския съпруг по ТЛС, някои от тях си бяха доста бойни, макар и с промити мозъци. Деляха си задълженията и си помагаха с децата, ама представяш ли си пък мъжа ти да е една вечер седмично при теб по график и да трябва да избира дали да ходи с едната съпруга на рецитала на едното дете, или с другата на мача на някое от другите. Да не говорим пък, че само една е легално женена за него, т.е. другите нямат никакви законови права.

# 342
Многоженецът е противно предаване, онзи имаше 20 жени и ги командваше както си иска, но когато едната реши, че иска втори съпруг - страшна драма.

# 343
  • Тра-ла-ла
Ох, не давайте идеи, щях да плета на ММ шал, но май ще се сдобие и с нахуйник.
На твоя отговорност..... 50 нюанса плетено  Joy

# 344
Сещам се, когато гледах при Карбовски, когато даваха сватба в Рибново. Разпитваха ги там булите и едната разправя: Предпочитам да разточа баница или да сготвя/да оплета нещо, вместо да си губя времето с гледане на сапунени сериали, Биг брадър и... Тук изброи мотамо още десетина предавания и сериали, с които аз лично не бях запозната, защото по онова време нямах телевизор и гледах само отделни предавания и филми по интернет. Леко лицемерно ми се стори да знае толкова подробно какво дават по различните телевизии, при толкова възвишени интереси и предпочитания, включващи правене на баници.

Общи условия

Активация на акаунт