Брой интимни партньори?

• 57 238
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 420
в съседната тема убедено пишеш, че мъжете на 130% предпочитат по-млади  жени, защото са  с по-малко бройки
Много просто устроени ги изкара ;) Не само бройките да са малко, но и годините. Трябва да знаят, че жената е във възраст в която ще роди безпроблемно т.е. под 30.

А да ти е хрумвало, че ако са искали да знаят чак пък толкоз, са щели да питат поначало?
Питат си, че и анкети правят :D

И двете. Спомни си, че сме говорили, но бройката не помнеше.
Дано спи спокойно ;)

# 421
в съседната тема убедено пишеш, че мъжете на 130% предпочитат по-млади  жени, защото са  с по-малко бройки
Много просто устроени ги изкара Wink Не само бройките да са малко, но и годините. Трябва да знаят, че жената е във възраст в която ще роди безпроблемно т.е. под 30.

А да ти е хрумвало, че ако са искали да знаят чак пък толкоз, са щели да питат поначало?
Питат си, че и анкети правят Grinning

И двете. Спомни си, че сме говорили, но бройката не помнеше.
Дано спи спокойно Wink

Тъй ли, ми кво прайм с мъжете, които твърдо не искат деца, те само с жени над 50 ли се занимават?
Докато си помислиш отивам да съобщя на мойто мъж, че щом си ме е харесал за майка на бъдещите си деца има време да ги сътвори до август, че иначе навършвам 30 и ще се превърна в тиква явно.

# 422
  • Тра-ла-ла
в съседната тема убедено пишеш, че мъжете на 130% предпочитат по-млади  жени, защото са  с по-малко бройки
Много просто устроени ги изкара Wink Не само бройките да са малко, но и годините. Трябва да знаят, че жената е във възраст в която ще роди безпроблемно т.е. под 30.
А, бе, аз си мислих, че мъжете си търсят приятелка, сродна душа, спътница в живота. Пък то било кобилка за разплод hahaha Някакъв много уникален мъжки ген ще да е вашия, щом се прави толкова прецизна селекция Whistling Децата ще се раждат от гений нагоре Mr. Green

Последна редакция: пн, 25 яну 2016, 01:44 от Джулая

# 423
Тъй ли, ми кво прайм с мъжете, които твърдо не искат деца, те само с жени над 50 ли се занимават?
Не, и с под 50. Някои казват на жената, че не искат деца, други я лъжат и размотават. Внимавай твоя от кои е, лъвче.

Пък то било кобилка за разплод
Съпруга, майка и приятелка, не кобилка.

# 424
Не, и с под 50. Някои казват на жената, че не искат деца, други я лъжат и размотават. Внимавай твоя от кои е, лъвче.

Пък то било кобилка за разплод
Съпруга, майка и приятелка, не кобилка.

Ми както обикновено не си прав - дева.
Освен това цял живот аз съм тази, която ги "размотава" по твоята логика, щото като една гадна кариеристка преди 30 не съм и не смятам да раждам.

# 425
Освен това цял живот аз съм тази, която ги "размотава" по твоята логика, щото като една гадна кариеристка преди 30 не съм и не смятам да раждам.
За гадна кариеристка не знам, по-скоро егоистка, която сама може да си вкара автогол. Размотаваш единствено себе си - след 30 няма да си толкова привлекателна, ще се конкурираш с жените на 20, възможността да имаш деца ще става все по-малка, мъжете които ще те привличат ще стават по-малко, защото ще търсиш само такива с по-добра кариера от твоята, но те ще предпочитат по-млади и по-привлекателни жени, защото мъжа не го интересува кариерата, статуса или образованието на жената.

Последна редакция: пн, 25 яну 2016, 02:17 от Танака

# 426
За гадна кариеристка не знам, по-скоро егоистка, която сама може да си вкара автогол. Размотаваш единствено себе си - след 30 няма да си толкова привлекателна, ще се конкурираш с жените на 20, възможността да имаш деца ще става все по-малка, мъжете които ще те привличат ще стават по-малко, защото ще търсиш само такива с по-добра кариера от твоята, но те ще предпочитат по-млади и по-привлекателни жени, защото мъжа не го интересува кариерата и статуса на жената.
Абе, да не си протеже на Мамасита?
Първо на първо между 28 и 32 разликата във възможността за забременяване е пренебрежително малка. Второ на второ, тази стипулация цялата твоята е на база приемане, че тепърва ще си търся мъж, която в случая е невярна. А даже и да беше що пък реши, че ми е важно да са с по-добра кариера от моята? Ми ако искам stay-at-home-dad, и планирам да си продължа кариерата, а той да гледа децата? Или в твоя ограничен свят я няма тая опция?
 И  трето на трето ти колко деца имаш, че ходиш да даваш съвети по семейно планиране на другите хора или и това те е срам да си признаеш?

# 427

[/quote]
защото мъжа не го интересува кариерата, статуса или образованието на жената.
[/quote]

Нито образование, нито характер, нито що за човек е.

Само дълги краци, малко бройки и евентуалната мусака може да са му интересни.

ooooh!

# 428
Фаиона, драмата не е в зачеването, а в износването. С възрастта става по-трудно, точно както махмурлукът става по-труден и по-малко носим на пиене.

# 429
  • Тра-ла-ла
след 30 няма да си толкова привлекателна, ще се конкурираш с жените на 20
През изминалата петилетка явно 30 годишните жени спряха да стават. В следващата и 20 годишните ще отпаднат от пистата. Тълмо в това време в западна Европа вече ще са либерализирани сексуалните контакти с деца Tired

# 430
Чакайте, има още хляб в нас. Една 20 годишна, която не се е цапотила с грим спокойно минава за 14, 15г. Трябва да станем поне на 40, за да смв извън играта:)

# 431
За какво точно ще се конкурираме с жените на 20? За вниманието на батките? Съмнява ме на 20 тия момичета да вържат хубав мъж за постоянно, първо защото те самите не искат.

Интересно ми е Танака за колко млади и горещи 20-годишни се ожени и колко му родиха деца...Така де, като говорите жените какви са гадни, ми поправете ситуацията.

# 432
  • София
За какво точно ще се конкурираме с жените на 20? За вниманието на батките? Съмнява ме на 20 тия момичета да вържат хубав мъж за постоянно, първо защото те самите не искат.

Интересно ми е Танака за колко млади и горещи 20-годишни се ожени и колко му родиха деца...Така де, като говорите жените какви са гадни, ми поправете ситуацията.
И аз това се чудя. Да не говорим, че мен лично, въобще не ме влече идеята да се конкурирам в нещо такова за дълъг период. За кратко - може, тогава няма да ми е досадно.

# 433
Много млади жени с откровено по-възрастни мъже - и жените са с определени дефицити, и мъжете са отхвърлени от жените от тяхното поколение.

# 434
Чакайте, има още хляб в нас. Една 20 годишна, която не се е цапотила с грим спокойно минава за 14, 15г. Трябва да станем поне на 40, за да смв извън игратаSimple Smile

Я пак? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт