Брой интимни партньори?

• 56 991
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 540
Не виждам защо да не ми каже точно колко са, че и подробности да ми разкаже. какво значение има точната бройка, важно е споделянето, близостта.

# 541
Какво значи тайни?
Споменът не е скрит помисъл.
Пък и не знам за някой, в дългогодишна връзка, който поне 1 път да не е имал скрити помисли към други индивиди, например. Това е човешко и нормално. Другото е самозалъгване.
Аз съм на принципа - всичко на масата.

# 542
Мога да си представя поне 10 по-приятни сближаващи дейност от това да ми разправя коя как е правила свирки.

Относно близостта и споделянето- повече ме кефи да ми сподели кои филми харесва и каква книга е чел, какви идеи има. Нали се сещаш- някои хора обичат да говорят за идеи, други да говорят...за други хора.

# 543
Едното не изключва другото, нали. Колкото повече теми за разговор, толкова по-добре.

# 544
  • София - Варна
Значи трябва да разкажа на мъжа си за всиките си предишни партньори, съответно и той на мен.
Или пък да му казвам всеки път като плакна окото встрани, съответни и той на мен - и бас ловя, че неговото плакнене е много по-обилно, между другото.  Joy

# 545
  • Пловдив
иначе има един "мит" че умножаваш по 3-4 цифрата която ти каже мацката Laughing при мъжете делите  Laughing
Според теб:
3 признати бройки х 4 = 12 реални бройки
5 признати бройки х 4 = 20 реални бройки  
10 признати бройки х 4 = 40 реални бройки  Joy

Значи жената трябва да каже, че е имала 1 мъж, че с вълшебната формула да излязат 3ма-4ма и някой математик и любител на конспирациите да не я помисли за разпоретина  Joy
На такива ограничени като Хермод винаги се казва "ти си ми втория". Ама аз все пак не бих имала сериозна връзка с мъж, който се интересува от точните бройки на бившите ми. Ей, колкото повече време минава, толкова повече си оценявам собствения мъж.

# 546
Кой както го разбира, нищо не трябва.

# 547
Едното не изключва другото, нали. Колкото повече теми за разговор, толкова по-добре.

Напротив, изключва. Като си на по-високо ниво на разговор, не се връщаш на по-ниското, глупаво е. Темите не са равностойни- някои са продуктивни, други са глупави. Трябва да се подбира. Ако в сегашната ми ситуация мъжът ми ме пита за бройката, направо ще го пратя да си прегледа главата, защото ще е признак за някакви проблеми, иначе няма причина да се сети и да иска да знае.

# 548
Цитат
Като си на по-високо ниво на разговор, не се връщаш на по-ниското, глупаво е
Никога ли не си разказвате случки от миналото тип "аз като бях малка"? Винаги ли успявате да поддържате извисен разговор, без навлизане в нищо лично?

# 549
На глупавичка ли се преструваш? Нали се сещаш, че някои истории са безобидни, а други може да са токсични?

Интересно като сте си разправяли всичко, тествахте ли се за болести?

# 550
  • София
Не виждам защо да не ми каже точно колко са, че и подробности да ми разкаже. какво значение има точната бройка, важно е споделянето, близостта.
Ами, ако няма дар- слово и не успее вълнуващо до ти опише позите, кво прайш? newsm78
Няма да го чувстваш толкова близък? Mr. Green

# 551
...или ако ти разкаже нещо, от което ще ти се изправи косата? и което може да е причина да го зарежеш?

То голям кеф примерно да си правите ванилов секс една година и той да ти сервира, че преди теб е участвал в садо-мазо оргии и че би пробвал пак някои стари номера...

# 552
Т.е. ако свързваш голямата бройка (каквото и да значи това) с нещо негативно/неприятно, то определено имаш комплекс по въпроса.
На мен лично ми е все тая с точно колко жени е бил партньора ми, стига в момента да е само с мен.
Уффф... нямаше уж да пиша вече в тази тема, но просто не мога да се сдържа при демонстрации на фрапантно нелогично мислене.
Бъдещето е непознаваемо - но хората много искат да го отгатнат. И тук влиза в употреба миналото - защото то е най-доброто познато средство за предвиждане на бъдещето.
Ако разбереш за новия си партньор, че през всеки 3 месеца е бил с нова жена, и така 10 години (общо 40 бр.) ще повярваш ли, че точно сега точно с теб вече е намерил единствената и ненагледна, и вече ще е само с теб?
От друга страна, ако разбереш (не питайки го в прав текст, а следейки сигнали от поведението му и обкръжението му), че през тези 10 години е имал 2-3 сериозни приятелки за по 3-4 години, тогава за повече или за по-малко вероятен ще сметнеш шанса да вложи усилия да се сближи с теб, да ти е верен и т.н.?

То и на интервю за работа затова те питат какво си правил в миналото - за да предвидят какво ще правиш в бъдещето. А ако кажеш "преди редовно закъснявах сутрин за работа, не спазвах срокове, не бях акуратен, не учех нови неща - но от утре мога да съм вашия най-супер-дупер нов служител" да не мислиш, че ще ти повярват?
По същия начин и ако мъж разбере за непозната жена, към която има намерения за връзка, че в краткото си бурно миналото е натрупала солиден брой партньори, как да е уверен, че от утре вече ще е само негова, защото тя видиш ли просто го била търсила и сега го е намерила баш него, неповторимия и единствен принц?

# 553
Ами, ако няма дар- слово и не успее вълнуващо до ти опише позите, кво прайш? newsm78
Няма да го чувстваш толкова близък? Mr. Green
Laughing Примирявам се, еех мъъка.

На глупавичка ли се преструваш? Нали се сещаш, че някои истории са безобидни, а други може да са токсични?

Интересно като сте си разправяли всичко, тествахте ли се за болести?
В моя случай нямаше много за разправяне.
Но замисляш ли се какво би станало ако някоя твоя токсична история вземе да се разбере съвсем случайно и не навреме, предадена през чужда призма...

# 554
...или ако ти разкаже нещо, от което ще ти се изправи косата? и което може да е причина да го зарежеш?

То голям кеф примерно да си правите ванилов секс една година и той да ти сервира, че преди теб е участвал в садо-мазо оргии и че би пробвал пак някои стари номера...
Не казвай, че предпочиташ да не знаеш кой е до теб и да си живееш в някаква твоя си розова илюзия.

Общи условия

Активация на акаунт