Брой интимни партньори?

• 57 143
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 555
Има си и други начини да се разбере.

А ако се разчуе нещо- на тоя етап ще е напълно нерелевантно и няма да ме направи по-малко специална, защото е важно какво правя сега и какво ще правя занапред. А то вече е съвсем независимо от миналото, защото нещата, както казах, минават на друго ниво.

Но пък смятам за задължително вече след като връзката е сериозна, да не се надава ухо за клюки, ако е ясно, че всичко е в миналото.

Зададох пряк въпрос: като споделяте, имахте ли куража и да минете през лаборатория за тестове.

# 556
  • София
Уффф... нямаше уж да пиша вече в тази тема, но просто не мога да се сдържа при демонстрации на фрапантно нелогично мислене.
Бъдещето е непознаваемо - но хората много искат да го отгатнат. И тук влиза в употреба миналото - защото то е най-доброто познато средство за предвиждане на бъдещето.
Ако разбереш за новия си партньор, че през всеки 3 месеца е бил с нова жена, и така 10 години (общо 40 бр.) ще повярваш ли, че точно сега точно с теб вече е намерил единствената и ненагледна, и вече ще е само с теб?
От друга страна, ако разбереш (не питайки го в прав текст, а следейки сигнали от поведението му и обкръжението му), че през тези 10 години е имал 2-3 сериозни приятелки за по 3-4 години, тогава за повече или за по-малко вероятен ще сметнеш шанса да вложи усилия да се сближи с теб, да ти е верен и т.н.?
Има и друга възможност- този мъж да подхожда сериозно, но да изчерпва връзките си за 3- 4 години и да търси нова тръпка.
С такъв, каква дългосрочна перспектива имаш?
Докато другият, който през 3 месеца е с нова, ти е ясен, но и нищо няма да те сбърка да опиташ да го заплениш и да покажеш колко си уникална, като го залепиш за себе си за години! Joy
Цитат
По същия начин и ако мъж разбере за непозната жена, към която има намерения за връзка, че в краткото си бурно миналото е натрупала солиден брой партньори, как да е уверен, че от утре вече ще е само негова, защото тя видиш ли просто го била търсила и сега го е намерила баш него, неповторимия и единствен принц?
Пак до самочувствието опираме, не усещаш ли? newsm78
Ако не очакваш поне за една жена да бъдеш " неповторимият и единствен принц", и девствената ще ти дойде нанагорно.

# 557
като споделяте, имахте ли куража и да минете през лаборатория за тестове.
А какво е общото между двете?
Тестовете трябва да са задължителни и без споделяне, и със споделяне, и с 1 бройка, и със 101.

# 558
  • Тра-ла-ла
И кое е положителното да споделиш на настоящия си партньор, че примерно в миналото си спала с твой много добър приятел?! Или, че се е случвало да си фирнеш повечко и да си тръгвала с мъж от бара?! Или как лятото си се консумирала на плажа с един супер секси гларус. Ми той животът е, за да се живее. Нормално е в младите години хората да експериментират в търсене на себе си. Даже е задължително да минат по тези стъпки.

И като текнат едни филми в главата на мъжа...."лелей, ся тая ще изръшка всичките ми приятели" , "тая много пие и много се ***", "кой знае какво прави, като ходи без мен на почивка"  Laughing Защото определено доста мъже ще се жегнат от инфото и ще го интерпретират по някакъв техен си начин.

# 559
А, задължителни- в тоя форум има бая мнения "ама вие и на тестове ли ходите..."

# 560
 Джулая, не съм била в подобна ситуация и ми е интересно. Попитах и преди малко. Какво се случва ако да кажем разхождате се прегърнати с настоящия в безоблачна идилия и хоп - насреща онзи от бара или гларуса и изрече нещо от сорта на "кой, тая ли, ти ако знаеш какво прави като се напие..". Каква е интерпретацията в такъв случай?

# 561
  • София
Сериозно ли един зрял човек с нормална интелигентност не може да опознае партньора си без да го пита за бройката? Много силно се съмнявам в това.

# 562
И кое е положителното да споделиш на настоящия си партньор, че примерно в миналото си спала с твой много добър приятел?! Или, че се е случвало да си фирнеш повечко и да си тръгвала с мъж от бара?! Или как лятото си се консумирала на плажа с един супер секси гларус. Ми той животът е, за да се живее. Нормално е в младите години хората да експериментират в търсене на себе си. Даже е задължително да минат по тези стъпки.
Така ли човек "намира себе си"?  Laughing Задължително било чак.  Laughing

# 563
Джулая, не съм била в подобна ситуация и ми е интересно. Попитах и преди малко. Какво се случва ако да кажем разхождате се прегърнати с настоящия в безоблачна идилия и хоп - насреща онзи от бара или гларуса и изрече нещо от сорта на "кой, тая ли, ти ако знаеш какво прави като се напие..". Каква е интерпретацията в такъв случай?

не съществуват чак такива идиоти
или ако съществуват, този, който прегръщаш, трябва да е същия тип идиот, за да се впрегне на такава брутална простащина и да я отнесе към теб, благодарейки, че са му отворили очите
благодаря, ама да гушкам такъв ...  Confused

# 564
Чак да намира себе си едва ли, но може да разбере какво точно иска от един мъж и после да си го вземе. А за тези, които се намират на грешния континент и в грешния век, остават морските звезди, защото жена със самочувствие не би ги погледнала дори Wink

# 565
Съществуват всякакви идиоти. А ако всъщност в основата е самата истина, защо да го наричаме брутална простащина, може да е просташки само изказът.

# 566
  • София
Съществуват всякакви идиоти. А ако всъщност в основата е самата истина, защо да го наричаме брутална простащина, може да е просташки само изказът.
И поведението, и манталитетът.

# 567
Чак да намира себе си едва ли, но може да разбере какво точно иска от един мъж и после да си го вземе.
И как по-точно ще разбере какво иска от един мъж, правейки пиянски секс за една нощ? Силно се съмнявам комуникацията при подобно действие да е особено оживена, ама знам ли, не ми се е случвало.

Няма как да знаеш кое е най-доброто за теб, ако не си опитвал нищо различно, факт. Но съм далеч от мисълта, че еднократен секс дава особено богат "опит" в тази насока.

# 568

да се набъркаш в личния живот на някого и да му съсипеш връзката ей-така за кеф, можеш да наречеш по друг начин? аз не мога

# 569
Простащина от страна на гларуса, да. Въпросът ми беше как гледа на това настоящия.
Мисля, че ако сегашният е предварително информиран и няма проблем с подобни факти, изобщо няма да обърне внимание на такива приказки. Обаче ако му дойде като гръм от ясно небе, какво става тогава?

Общи условия

Активация на акаунт