а до тенденция , примерно ти ако видиш че мъжа който си се харесала се напива на млади години редовно, или примерно е анти-социален, пасивен или някакви други кофти черти .. няма да очакваш че на 50г да стане Доналд Тръмп нали
така и ние не искаме майката на децата ни да се е сваляла с гларуси и да си е ходила пияна от дискотеки с мъже и да има н-бройки, щот после с тая уста ще целува децата ни... Не казвам на никой как да живее, споделям си мнението какво гледам аз в 1 жена .. някой ако иска да си хваща и с 50 бройки зад гърба, щом му се живее в латино сериал
Не ги мисли разпасаните женички , имат си мъже, които ги преценяват по личностни качества . Пък знам ги аз тея мъже с разбирания от средновековието - хващат си неопитни женички , които след 3-4 години се превръщат в намусени и неподържани лелки и си живуркат с тях като прасенца в кочинка
Но така , като ти е стеснен кръгозора и не виждаш по-далеко от носа си се дразниш от най-маловажните неща - кой с колко бил спал , колко бройки и т.н.
Всеки си има свой светоглед и свои предпочитания
така съм бил възпитан аз и такива жени харесвам .. защо да й губя времето на някоя мацка, ако тва не ми харесва в нея .. за всеки влак си има пътници

единствената ми дълга връзка беше 5г и аз й бях първият .. но темата не е за мен, така че продължете моля ;д
единствената ми дълга връзка беше 5г и аз й бях първият .. но темата не е за мен, така че продължете моля ;дПрепоръчани теми