Брой интимни партньори?

• 57 366
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Живота е за живеене да, но всеки си избира различен път Wink

Интимният живот си е интимен за всеки, но много ясно че ако избирам "жената" на живота ще се интересувам от миналото (може и без да питам), защото всеки човек си има определен начин на поведение, светоглед и т.н, който е изграден от малък и няма да промени от "мен".

Два пъти съм бил с мацки, които имаха 10+ бройки, т.е one-night-stand и 2-те бяха яко комплексирани, а си бяха топ красавици.. И аз трябва през цялата връзка да седя да чакам да се "издънят",  знаейки че имат комплекси, проблеми с его-то и т.н, а мерси, книгата на живота ми не се казва да укротя неукротимата и ги зарязах. Жената има стойност, защото тя е "сваляна",  и колкото повече си отваря краката повече я губи, толкова .. и на смъртният си одър пак ще го мисля, дори алфа мъжкарите при маймуните не се бият за тая дето се е*е с всички. Много ясно че много бройки говори за лоша тенденция в бъдеще, изведнъж ще се спре, да да  Laughing 
О, Тарзане, интересен еталон следваш. Но пък въобще не ме изненадва. Само желанието да продължиш да следваш примера на маймуните чак до смъртния си одър е малко притеснително, но твоя работа.

# 616
Не е до повреда Wink  а до тенденция , примерно ти ако видиш че мъжа който си се харесала се напива на млади години редовно, или примерно е анти-социален, пасивен или някакви други кофти черти .. няма да очакваш че на 50г да стане Доналд Тръмп нали Wink  така и ние не искаме майката на децата ни да се е сваляла с гларуси и да си е ходила пияна от дискотеки с мъже и да има н-бройки, щот после с тая уста ще целува децата ни...  Не казвам на никой как да живее, споделям си мнението какво гледам аз в 1 жена .. някой ако иска да си хваща и с 50 бройки зад гърба, щом му се живее в латино сериал  Laughing

# 617
Hermod, не ги мисли жените и на теб ще ти го върне вселената заради женомразството ти . Голяма работа , че преди да създам семейство съм имала 10 + Sunglasses Не ги мисли разпасаните женички , имат си мъже, които ги преценяват по личностни качества . Пък знам ги аз тея мъже с разбирания от средновековието - хващат си неопитни женички , които след 3-4 години се превръщат в намусени и неподържани лелки и си живуркат с тях като прасенца в кочинка  Peace Но така , като ти е стеснен кръгозора и не виждаш по-далеко от носа си се дразниш от най-маловажните неща - кой с колко бил спал , колко бройки и т.н. Peace

# 618
Не се дразня и не съм женомразец Simple Smile Всеки си има свой светоглед и свои предпочитания Simple Smile така съм бил възпитан аз и такива жени харесвам .. защо да й губя времето на някоя мацка, ако тва не ми харесва в нея .. за всеки влак си има пътници Wink

# 619
И като ги харесваш, защо изобщо попадаш в среди, където може да срещаш такива с висока бройка?

Като ги харесваш, намирал ли си поне една според спецификациите? Или се движиш в някакви уайт траш среди и се чудиш що мъжете пият, а жените хойкат.

Интересно е на колко си годинки и дали сериозно си се заженил или ей така си критикуваш заради принципа.

# 620
на 27 съм Wink  единствената ми дълга връзка беше 5г и аз й бях първият .. но темата не е за мен, така че продължете моля ;д

# 621
Не се дразня и не съм женомразец Simple Smile Всеки си има свой светоглед и свои предпочитания Simple Smile така съм бил възпитан аз и такива жени харесвам .. защо да й губя времето на някоя мацка, ако тва не ми харесва в нея .. за всеки влак си има пътници Wink
А към твоите бройки имаш ли същия светоглед?

# 622
Ами разбира се че СИ женомразец , щом отричаш правото на една жена да изпитва удоволствие от повече от 10 мъже (не на веднъж, било то във връзки или просто секс запознанства). и какво от това ? Тука където живея аз така им се подиграват на такива с твойто мислене - баш до маймуните ги нареждат ... Ще му пречи на някого , че съм си правила кефа и затова не ставам за майка , не съм годна за семейство hahaha hahaha hahaha

# 623
щот пък тез дет са социални и не се насмукват всеки ден като млади всичките са доналт тръмп  Mr. Green
аз кат млад и даже кат не толко млад се насмуквах през ден .. от бая време .. не помня от колко не съм пил грам .. всъщност от нова година .. преди това може да съм пийнал пак на някой празник .. като млад бех най социалния тип на света .. днес не контактувам с почти никой извън работната си среда и семейството .. така че не винаги е правилно за бъдещето да се изхожда от миналото на човек , поне не така линейно както ти си го описал .. иначе има някакви зависимости , но те са по скоро леки щрихи .. а толко набито око да имаш, че от няколко щриха да видиш крайните образи .. айде сега ..

The Siren of Titan

хехе  Mr. Green
не е до повреда .. принципно ако говорим за секс ..
колкото повече секс е правила една жена .. толкова по добре .
поне се предполага, че е по добре ..
ако обаче говорим за жена .. не е много ок да е с голям "километраж" ..
не толкова зареди амортизацията .. а зареди това , че има предпоставки километража да продължи да се навърта със същия темп  Wink

# 624
Десет хич не са много.

А "километража" е на принципа 80/20- 80% от бройката се навърта в 20% от активните години. Не е казано, че като е имало няколко луди години, занапред ще е все така.

Жената спира да навърта, като намери Мъж. Ако не си Мъж и не я лъжеш както трябва, друг ще я лъже.

# 625
на 27 съм Wink  единствената ми дълга връзка беше 5г и аз й бях първият .. но темата не е за мен, така че продължете моля ;д

Мхм, обади се като я намериш тая 27 годишната дето ще си й първият, то на 18-20 и баба знае  Laughing

# 626
  • Sofia

Интересно... Laughing Пилотната ти тема във форума е наименувана "7 години безусловна любов", а пък сега излиза, че най-дългата ти връзка била (т.е. вече е прекратена) 5 г... Mr. Green Ама, моля ви, като лъжете така, поне се постарайте да има някаква последователност в измислиците, че става комично.

# 627
Оф безуслувната ли беше тоз:) дето се хранела само със сурови ядки. Яко:)

Сега сигурно мадамата си наваксва с пържоли и бройки:)

# 628
Оф безуслувната ли беше тоз:) дето се хранела само със сурови ядки. Яко:)

Сега сигурно мадамата си наваксва с пържоли и бройки:)
Хаха , един живот се живее ! Twisted Evil

# 629
Добре де, за вас няма ли средно положение? Или ще да е овършала де що мърда, или ще да е девствена. По средата нищо ли няма?

А най-абсурдното е, че някои дето много се обясняват от кого трябвало да се бяга, са се нахендрили баш със "страхотни мъже".  Laughing Иначе дават съвети.

Общи условия

Активация на акаунт