Брой интимни партньори?

• 57 521
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 720
Прочети темата на Хермод, там доста опити има за моделиране на гадженцето. Всъщност мъжете искат да променят жените, че и правят опити, че и успяват, защото жените са по-гъвкави. Ама понякога от много огъване то вземе, че отскочи и ги плесне по тиквата.

# 721
Прочети темата на Хермод, там доста опити има за моделиране на гадженцето. Всъщност мъжете искат да променят жените, че и правят опити, че и успяват, защото жените са по-гъвкави. Ама понякога от много огъване то вземе, че отскочи и ги плесне по тиквата.

Под обръщението "авторе" визирах и него, както и всички останали подгласници, вписващи в темата. Ако той е този, който с приятелката 7 години си ходили на гости по апартаментчетата на родителите, и се обичали на едно по-високо ниво, необременено от битовизмите, чела съм от свободните му съчинения достатъчно, за да разбера, че връзките му са като блато.  Явно няма прогрес и стилът му е все такъв.

За моделирането, зависи. Имам предвид, че няма да се опитват да променят алкохоличка, да се заблуждават, че ще я излекуват или пък ще приемат пиянските й прояви с тъжно изражение, пледирайки, че истинската любов е безусловна, а те със сигурност обичат племенно и искрено. Не се занимават със загубени каузи, но обратният вариант е често срещан. Това са случаи обикновено от младостта, подкрепени от неопитността. Тогава възприятията на някоя влюбена девойка са лесни за пречупване, вярно е. След това става трудно, а на една възраст и невъзможно, ако мъжът не е висш манипулатор.
На битово ниво е лесно да направят една жена удобна, но го правят, защото знаят че няма да е трудно и няма да хабят много усилия. Не очакват да са някакъв прецедент, движат се в сферата на възможното, а жените в сферата на фантазиите и очакванията. Сами си вкарват автогол, а някои го правят с усмивка. Пояснявам, че това не са обобщения и не важат за всички, но са зададени и работещи модели за доста хора в междуполовите отношения.

# 722
  • София
Като ме гледаш колко мн грижа бера  Simple Smile Няма да "разбера" същността им , защото не искам Wink Те самите не се разбират, аз ще си губя времето да изучавам ветрове, ха мерси! Има много по-интересни неща за постигане. Така ли иначе, колкото повече не ти пука, гледаш си финансите и прогреса, толкова по-добре, отколкото сълзливи истории, емоции и обяснения. А аз просто казах, че не обичам жени с навъртян километраж ..  все тая, всеки си има глава на раменете. Адиос наистина Wink
А, тъй!
Нямало да разбереш същността на жените, щото не искаш, ма се пробваш да отгатнеш с колко мъже са били!?
И като не ти се получи, свиваш опашка и се криеш зад финансите и прогреса си, в каквото и да се изразява..........
Не знам на колко години си, но ако имаш наистина някаква финансова възможност, отивай на психолог, щото не си заслужава да се съсухриш пред компа с котка в скута.

# 723
То е ясно, жените с много история имат база за сравнение.  hahaha Както пее Галена '' палавите студентки, ги правиш луди и те бройкат отчаяни съпруги, опасн за жени, опасно близо си...''  Mr. Green  Joy

Тва програмистите не сте като хората  baby_neutral

# 724
То и момиче без опит, ако е добре научена, може да разпознае тоя типаж и да го отреже или малко да му приложи някой номер на китайката.

А някоя с 2-3 връзки може да го манипулира много повече и от момиче с 50 one night stands. Точно тия са най-опасни- почти непорочни, като жената на Крис78:) хем ти е ясно какво може и какво става, хем може и театро да играеш, перфектно. Хем има и елемент на гордост, почти като девственица и първо качество жена:)

# 725
  • Тра-ла-ла
Аууу, имАх неблагоразумието да метна поглед на темата на Хермод за 7те години безусловна любов.  smile3537

# 726
Аууу, имАх неблагоразумието да метна поглед на темата на Хермод за 7те години безусловна любов.  smile3537

Дам, а тук пише, че най-дългата му връзка била 5 години. Сигурно е някаква друга връзка, не тази, при която си живеели всеки отделно и се обичали безусловно. И сигурно е била в гимназията, щото онази е започнала, като бил на 20.

# 727
  • Тра-ла-ла
Аууу, имАх неблагоразумието да метна поглед на темата на Хермод за 7те години безусловна любов.  smile3537

Дам, а тук пише, че най-дългата му връзка била 5 години. Сигурно е някаква друга връзка, не тази, при която си живеели всеки отделно и се обичали безусловно. И сигурно е била в гимназията, щото онази е започнала, като бил на 20.
Да не се окаже накрая, че всичко е плод на фантазията му за неговия идеален свят  Whistling

# 728
стига хапахте момъка  Grinning

# 729
One night stands са безполезни в това отношение и дори опасни в някои аспекти.

Малко момичета са добре научени да преценяват. Едни го могат инстинктивно отсяването и го прилагат не само относно мъжете, другите са случили на мъдри жени в семейството и им е било предадено, останалите са си трошили главите и евентуално са си отворили очите. Късметлийската порода са се движили в контролирана и добра среда, но и това е до време, после, каквото сабя покаже.

Малкото на брой дългогодишни връзки също не гарантират развитие на уменията. Обикновено по 2-3 години се отделят на няколко от предимно един и същи тип. Краят е естествено следствие на затихването на хормоните. Носят опит тип как да се справим с битови и сексуални различия. И после след сравнително спокойните стандартни връзки със средностатистически мъже идва някакъв с поведение различно от познатото, ти с притъпени сетива от връзките без ексцесии няма начин да извадиш ноктите навреме и да ги подостриш. От този ъгъл тези връзки не са продуктивни дотам, че да им отделяш толкова време и да вярваш, че трупаш опит. По-полезно е да се вкараш в неудобна, дори вредна връзка преднамерено, за да си видиш границите и провериш уменията и съответно да добиеш по-силна "имунна система". Това в случай, че не можеш да наблюдаваш, мислиш практично и взимаш най-добрите решения за себе си в нестандартна ситуация. Повечето хора не могат, не и в ранната младост.

# 730
  • София
One night stands са безполезни в това отношение и дори опасни в някои аспекти.

Малко момичета са добре научени да преценяват. Едни го могат инстинктивно отсяването и го прилагат не само относно мъжете, другите са случили на мъдри жени в семейството и им е било предадено, останалите са си трошили главите и евентуално са си отворили очите. Късметлийската порода са се движили в контролирана и добра среда, но и това е до време, после, каквото сабя покаже.

Малкото на брой дългогодишни връзки също не гарантират развитие на уменията. Обикновено по 2-3 години се отделят на няколко от предимно един и същи тип. Краят е естествено следствие на затихването на хормоните. Носят опит тип как да се справим с битови и сексуални различия. И после след сравнително спокойните стандартни връзки със средностатистически мъже идва някакъв с поведение различно от познатото, ти с притъпени сетива от връзките без ексцесии няма начин да извадиш ноктите навреме и да ги подостриш. От този ъгъл тези връзки не са продуктивни дотам че да им отделяш толкова време и да вярваш че трупаш опит. По-полезно е да се вкараш в неудобна, дори вредна връзка преднамерено, за да си видиш границите и провериш уменията и съответно да добиеш по-силна "имунна система". Това в случай, че не можеш да наблюдаваш, мислиш практично и взимаш най-добрите решения за себе си в нестандартна ситуация. Повечето хора не могат, не и в ранната младост.
Мисля си, че не правите разлика между  " секс за една нощ" и " неангажираща връзка".
На български, това са две понятия и то, доста различни, за да се обединят в едно.
Чудя се, решавайки да излезеш с един човек, после да отидеш на втора и трета среща, не е ли по- нормално да се случи спонтанно, а да не е плод на някакво специално проучване и обучение? newsm78
Като чета повествованието ти, си мисля, че като нищо ще се върне времето на сватовниците, които избират подходящата партия, че да си остане момата чиста, неопетнена и без никакъв  натоварващ житейски опит. Mr. Green

# 731
Аз имах отровна връзка на 17-18. Мама ме измъкна накрая, като се стигна до Пирогов. Той ми държеше сметка за бройката, беше ми 3ти. Ненормално ревнив. После явно ми е държало, защото към 7 години нямах сериозна връзка. Имах една любов дълга, ама тя беше иди ми-ходи си.

Надали си прогнозирала, че ще е отровна и сама си се въвлякла в нея, за да си направиш експеримент, проучване един вид. Физическото насилие е друго нещо, нямах предвид него, изключено е в моите сметки.

Обаче не доби ли защитни рефлекси, които по-нататък са ти били от полза. Едно по-философско отношение да не се впрягаш напразно, когато не си заслужава. Да се грижиш за психическото, а и физическото си здраве по-добре. Да поставяш граници удобни за теб и така нататък. Въпреки че си била много млада, почти дете.

# 732
Да, ама ако имаш някакво специално предупреждение и обучение, трудно е да си затвориш очите за някои знаци. Не може да подходиш на чисто, ако се вижда какъв човек е и че не е приемлив за теб.

# 733
  • Пловдив
стига хапахте момъка  Grinning
Бубси, сам се тика. То така като ти се подложи трябва да си от камък за да не го направиш.

Добре, че ме светнахте кой е хермодчо. Помня онази тема. Е, ясно е докъде е стигнал с "идеалната" връзка. И е ясно до къде ще стигне с всяка следваща.

# 734
Сетих се за един безкраааен тайландски филм, дето принцеса Сориотай имаше едно старо гадже, военен...та като стана кралица и стана нещо напечено за държавата, тя му звънна един телефон от черното си тефтерче и той спаси положението. После тя се качи на слон и загина, ама важното е, че бройката има значение:)

Общи условия

Активация на акаунт