Брой интимни партньори?

• 57 533
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Да не намесваме темата за изневярата в тази тема. По-назад казаха, че една девойка може да е била само с двама по едно и също време, което е 200 пъти по-гадно, отколкото с 20 един след друг в продължение на дълго време.

# 706
Как КАК наистина си имал и наглостта и безочието и нахалството да държиш сметка на някого. Що за малък човек си. Сега надявам се ти е станало ясно и защо са те лъгали.
Брей. Когато някоя жена се изповяда със съмнения, че мъжът ѝ кръшка - веднага се почва "провери му телефона", "сложи му кийлогър на компютъра", че даже съм чел и "да ти оставя заплатата си на 1-во число и му отпускай само малко джобни за бира, че да не ходи да харчи по оная".
Но жена ако кръшка - тя е в правото си, това е защото някакви емоции мъжът ѝ не ѝ дава, той трябва да мълчи и да търпи, а ако проверява е безочлив и нахален.
Не че моята жена съм я проверявал - предпочитам да карам на доверие, но просто не ми проумява главата как така с два аршина мерите.
Това не е жена му. Това е някаква "мацка" и всичко едва ли се случва в общия им дом, докато децата им спят.

# 707
Nesiha, ако се усъмниш в някой, че те лъже, няма ли да провериш при възможност?

# 708
Много е важно първо да си дам сметка мога ли да държа сметка на тоя човек или не.
И да - ако ме лъже, бих проверила, но не бих се разправяла. Евентуално бих го уведомила как се чувствам и какво смятам да направя оттук насетне, но тоя момент не е задължителен.

# 709
Много е важно първо да си дам сметка мога ли да държа сметка на тоя човек или не.
И да - ако ме лъже, бих проверила, но не бих се разправяла. Евентуално бих го уведомила как се чувствам и какво смятам да направя оттук насетне, но тоя момент не е задължителен.
В общи линии същото, за което ставаше дума Simple Smile

# 710
В общи линии същото, за което ставаше дума Simple Smile
Абсолютно не.

# 711

Ето го абсурда - ти си този, който е редно да потъне от срам. На мъж, който ми държи сметка, мога само да посоча вратата.

Как КАК наистина си имал и наглостта и безочието и нахалството да държиш сметка на някого. Що за малък човек си. Сега надявам се ти е станало ясно и защо са те лъгали.

Да не си пила газ? Да потъна в срам? Умрях си от кеф  Mr. Green  Дори му казах на пича че излиза с мен от 3 месеца, той не бе щедър колкото мен и й сипа доста .. Не съм крещял или нещо, просто й казах в лицето че при мен ковренски номера не минават и с коври не се занимавам.  Като й се ходи да каже и да не ми губи времето.

# 712
Да умреш от кеф, че си хванал че някой те лъже  Sick

# 713
  • София
Как да е, аз просто написах че не обичам за себе си жени с много история, явно пак много дами засегнах .. не че ме вълнува де, майонезата е гадно нещо ..
Не са се засегнали, не им бери грижа!
По- скоро, доста от дамите се опитаха да ти обяснят, че твърде си заблуден в увереността, че можеш да определиш коя е с " много история".
Ето примера с онова маце- с чата.
Глупавичко и с много "малко история", ама ти си на обратното мнение и се кефиш, че си я изловил! Mr. Green
Много има да учиш за същността на жената, ама като те гледам, няма да го направиш.

# 714
Брей. Когато някоя жена се изповяда със съмнения, че мъжът ѝ кръшка - веднага се почва "провери му телефона", "сложи му кийлогър на компютъра", че даже съм чел и "да ти оставя заплатата си на 1-во число и му отпускай само малко джобни за бира, че да не ходи да харчи по оная".
Но жена ако кръшка - тя е в правото си, това е защото някакви емоции мъжът ѝ не ѝ дава, той трябва да мълчи и да търпи, а ако проверява е безочлив и нахален.
Не че моята жена съм я проверявал - предпочитам да карам на доверие, но просто не ми проумява главата как така с два аршина мерите.
И аз не го проумявам това , без грам ирония го пиша . Но по твоята логика да не мериш с двоен аршин , що те дразни жена ти да е имала 10-15 партньора , а на теб да ти е разрешено да си със солидна бройка ? Ако всички съпруги бяха гнусливи и си казваха - "Пфу, тоя в колко дупета и вагини си го е пъхал и течности обменял,пфууу... " Нали се сещаш , че никога нямаше да се ожениш (създадеш семейство) Rolling Eyes  Само си представи да си млад, искаш семейство и всички жени да почнат да те отбягват заради голямата ти бройка и от гнусливост,че си си го пъхал във вагини и течности и ала бала и да не искат връзка с теб ...

Последна редакция: вт, 09 фев 2016, 13:37 от Sladka-rosichka

# 715
Не са се засегнали, не им бери грижа!
Много има да учиш за същността на жената, ама като те гледам, няма да го направиш.

Като ме гледаш колко мн грижа бера  Simple Smile Няма да "разбера" същността им , защото не искам Wink Те самите не се разбират, аз ще си губя времето да изучавам ветрове, ха мерси! Има много по-интересни неща за постигане. Така ли иначе, колкото повече не ти пука, гледаш си финансите и прогреса, толкова по-добре, отколкото сълзливи истории, емоции и обяснения. А аз просто казах, че не обичам жени с навъртян километраж ..  все тая, всеки си има глава на раменете. Адиос наистина Wink

# 716
Ох,слава богу че живея в чужбина.

Нищо чудно,че българският мъж на Запад много рядко успява да свали чужденка.

# 717
Доживях някой да ползва спиндермаански май не съвсем иронично. Хермод си е точно Спиндермаан в реала. Също така поставям в червения си списък хора, които използват понятието и думата "сипвам". Издават специфична махленска жилка.

# 718
Доживях някой да ползва спиндермаански май не съвсем иронично. Хермод си е точно Спиндермаан в реала. Също така поставям в червения си списък хора, които използват понятието и думата "сипвам". Издават специфична махленска жилка.
Усмихвай се и махай с ръка, Ковалски! Усмихвай се и махай с ръка!

Laughing

# 719
Ау, ама тук много забавно било!  Laughing

Нито съм разпитвала, нито съм била разпитвана от настоящия мъж. Не бих и отговорила на такива въпроси, не защото ще се срамувам, а защото не искам мили спомени да биват извоайорствани от човек, който няма отношение към тях, па макар и този човек да е партньор с потенциал да стане постоянен такъв. Такъв въпрос ще ме разочарова, ако съм имала намерение да си хабя капацитета от чувства за такъв обект и веднага си прибирам картите с намерения и се оттеглям от играта, просто защото човекът няма да става за сериозна игра. Ще се замисля и къде ми е грешката, как съм се заблудила до там кой е срещу мен, че да поискам да си влагам активите. В такава ситуация обаче не съм попадала, на мъжете лесно им лъсва отношението, усещането, възприятието за жените, съзнавано или несъзнавано, дори да се опитват да го играят друго яче.

Виж, такива като теб авторе, са лесни за разпознаване още на петата минута, дали дума или жест, все ще се издадат с нещо. И тук, някоя мацка, ако има едно определено чувство за хумор и малко театралност става интересно. Играла съм няколко пъти в този филм и си е качествена комедия с елементи на драма. И е лесно да бъдете изиграни, защото мислите и живеете с ясно изградени модели на поведение, подплатени със самочувствието, че сте перфектен Jerry, а срещу вас само Tom- овци седят и се опитват да ви хванат и изядат, ама пусто мозъкът не им достига. Саморазрушително е човек да подценява другите, хората изненадват дори себе си, какво остава за почти непознати.

Максимата, позната на всички от историята, че по миналото се познавало бъдещето, която някой изрази по-горе, не винаги е приложима в битието ни. Хората (жените особено) далеч не са толкова праволинейни в поведението си, а това, че да сменяш сексуалните си партньори е навик, звучи абсурдно. Различните мъже провокират различно поведение, различните обстоятелства предизвикват различно проявление на това поведение.

Но ето, в тази тема лъсва едно неоспоримо предимство на мъжете, ако дадена жена не им допада (независимо дали причините са основателни или не), те не се опитват дори минимално да я променят или да си кажат, че трябва да я приемат, защото имала някакъв друг плюс или са влюбени, примерно. Такова поведение е рядко срещано при жените и то често след солиден или болезнен опит с мъжете.

Последна редакция: вт, 09 фев 2016, 14:47 от Yamato Nadeshiko

Общи условия

Активация на акаунт