Брой интимни партньори?

• 57 540
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Мъжете имате някакво много праволинейно мислене, затова сте писали подобни неща. Впрочем има 1-2ма, които написаха различни.
Тия дни гледам пак Сексът и градът. Ей, какви времена бяха 1998ма...
Та почти всички мъже си мислите, че Саманта, Кари, Шарлот и Миранда са 4 отделни образа. И че ако един път си Саманта, цял живот си Саманта. Ами не е така! Това са четирите страни на една и съща жена!
Един ден може да е разтропана като Саманта, на другия ден скромна като Шарлот.
А аз исках да съм като Кари.
Такива сме жените. Това е.

# 691
Когато сме гледали заедно филми тип "Сексът и Градът" е показвала с кои герои и героини съпреживява и с кои не.

За мен "Приятелю Тед" е филмът, с който мога да тествам гаджето дали става.

# 692

Симпатичното на 20г е малоумно на 40.

както и бройките на 20 и на 40 г. имат различно значение
но момците се накопаха да бистрят частни случаи  Grinning
Така е, но в същото време ако една 20-30 годишна се гледа дали е подходяща за майка на деца, то очакванията са други когато става въпрос за 40+

# 693

Симпатичното на 20г е малоумно на 40.

както и бройките на 20 и на 40 г. имат различно значение
но момците се накопаха да бистрят частни случаи  Grinning
Така е, но в същото време ако една 20-30 годишна се гледа дали е подходяща за майка на деца, то очакванията са други когато става въпрос за 40+
Защо, Summer Smile  - ти ако си на 30 ще ти е приятно ли да гледат на теб само като на плодовита крава?

# 694
Не говорим за на кой какво му е приятно, а как стоят нещата в житейски план Simple Smile

# 695
  • Тра-ла-ла
Някой от мъжете май беше казал, че на 30 жената вече не ставала за деца Crazy

# 696
Много знаят мъжете от коя жена ще излезе добра майка...може да е перфектна, а след 9 месеца да е трайно с 30 килограма отгоре, да я налегне депресията и изобщо да развали цялата работа. Не виждам как ниската бройка сексуални партньори се корелира със способностите за гледане на дете. Даже е малко опасно някоя неопитна девойка с романтични идеи да вземе да роди млада...и да види, че не е само розово гукащо бебе.

# 697
20 г. и 30 г. също имат сериозна разлика
едната прави секс от 5 години, а другата от 15 /примерно/
тази на 20 вероятно все още има мерак да изследва разликите в мъжките панталони докато тази на 30 може и да е решила, че е време да си избере един панталон и ако вече е разбрала, че вътре има относително едно и също, има друго виждане за връзка и съвместен живот

ау, верно, че тези на 30 вече бяха за боклука, как забравих - старост-нерадост е моето  Naughty

# 698
Тъжното е, че дори такъв мъж да попадне наистина на перфектна жена- светица по характер и с тяло на богиня, тя няма да го поправи, но той ще я счупи, защото няма да се отпусне, напротив, още повече ще я тормози и следи. Луда работа...
Глупости, никога не съм следил някоя, освен 1 мацка която усетих че ме пързаля .. принтирах й чата и я питам, била ли е с някой предишната вечер, тя ме гледа нагло в очите и НЕЕ  Laughing  аз вадя от задният джоб листа с хронологията и й го показвам, при което за нея се отваря земята и иска да потъне от срам  Laughing но така е когато някои жени си мислят че няма по-хитри свраки от тях, едно е мисленото, друго е реалността Wink А иначе не следя никой, нито по барове съм спирал да ходят, морета, нито съм ги ревнувал, по-скоро е обратното.

A за Скарлет Йохансан ме боли оная работа, както и за всяка жена дето си мисли че нейната е златната и последната. Аз самият НЕ се мисля за незаменим, няма и незаменими жени .. има още 3.5 млрд жени и почти толкова мъже, та за всекиго си има по нещо.
Доста  интересно става , когато срещна мацка която е 10-ка и е свикнала всички мъже да й свалят звезди и да я слагат на пиедестал и т.н, а аз се държа с нея все едно ми е авер с който пия бира .. има и мъже които имат избор, мъже от които роби не става .. Wink https://www.youtube.com/watch?v=V4kePd-yeT8

Как да е, аз просто написах че не обичам за себе си жени с много история, явно пак много дами засегнах .. не че ме вълнува де, майонезата е гадно нещо ..

# 699
  • София - Варна
Цитат
Някой от мъжете май беше казал, че на 30 жената вече не ставала за деца Crazy
Това съм го чувала от нискообразовани мъже.

# 700
аз вадя от задният джоб листа с хронологията и й го показвам, при което за нея се отваря земята и иска да потъне от срам 
Ето го абсурда - ти си този, който е редно да потъне от срам. На мъж, който ми държи сметка, мога само да посоча вратата.

Как КАК наистина си имал и наглостта и безочието и нахалството да държиш сметка на някого. Що за малък човек си. Сега надявам се ти е станало ясно и защо са те лъгали.

# 701
  • София
Помня един муньо, дето ми звънна по нощите /нали се сещате как звъняха домашните телефони/, само и само да ме провери дали наистина съм се прибрала. Доколкото помня и той беше единствения, който ме пита с колко съм била. Май още на първата среща го изстреля.

# 702
На моя позната бившият искаше да ме чуе по телефона, за да е сигурен, че е с мен, а не с друг.  Laughing 
Ама не е луд тоя дето яде баницата. Общо взето който каквото си заслужава, това получава.

# 703
  • София - Варна
Аз имам един приятел, който си пита за бройка всяка жена, с която тръгне. Интересното е, че му се изповядват за бройките си. Колко е истина, колко не е, никой не знае.
Последната му беше казала, че е била с около 50, като бройката била такава, защото момата била мн влюбчива.

# 704
Как КАК наистина си имал и наглостта и безочието и нахалството да държиш сметка на някого. Що за малък човек си. Сега надявам се ти е станало ясно и защо са те лъгали.
Брей. Когато някоя жена се изповяда със съмнения, че мъжът ѝ кръшка - веднага се почва "провери му телефона", "сложи му кийлогър на компютъра", че даже съм чел и "да ти оставя заплатата си на 1-во число и му отпускай само малко джобни за бира, че да не ходи да харчи по оная".
Но жена ако кръшка - тя е в правото си, това е защото някакви емоции мъжът ѝ не ѝ дава, той трябва да мълчи и да търпи, а ако проверява е безочлив и нахален.
Не че моята жена съм я проверявал - предпочитам да карам на доверие, но просто не ми проумява главата как така с два аршина мерите.

Общи условия

Активация на акаунт