Брой интимни партньори?

• 57 520
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 675
Тъжното е, че дори такъв мъж да попадне наистина на перфектна жена- светица по характер и с тяло на богиня, тя няма да го поправи, но той ще я счупи, защото няма да се отпусне, напротив, още повече ще я тормози и следи. Луда работа...

# 676
Тъжното е, че дори такъв мъж да попадне наистина на перфектна жена- светица по характер и с тяло на богиня, тя няма да го поправи, но той ще я счупи, защото няма да се отпусне, напротив, още повече ще я тормози и следи. Луда работа...

но и обратното важи

# 677
Кое е обратното, че ако случи на правилната кучка, може да му се намести чивията?

# 678
не, някоя куха лейка да смели читав мъж
наместването на чивията е много трудно и рядко, често е само за кратко

Последна редакция: вт, 09 фев 2016, 10:36 от bubanka

# 679
  • София

Скрит текст:
Кой ти отрича правата, душа - тялото си е твое и ти си решаваш на кого да позволиш да си вкарва в него пениса. Или зеленчуци, или електрически уреди, или други неодушевени предмети - ако това ти прави кеф.
Човекът просто казва, че не иска такава жена за майка на децата си. Ти например искаш ли за съпруг мъж, който в миналото редовно се е напивал? Ми той просто си е правил кефа човека, експериментирал и търсел да придаде смисъл на живота си, защото е нямал теб да му го осмислиш - ама сега откакто си се появила, от утре няма да близне! ОК ли си с това - нали е в миналото?
Иначе колко точно бройки са ОК може да се спори... мен лично едноцифрено число не ме бъркат. То е ясно, че не може (а и не е желателно) да е девствена. Двуцифрено число - зависи на колко е жената, предполагам ако е над 25 г. е ОК.
Вече над 20-30 - бих се позабавлявал с нея (с дебел презерватив) но да ми ражда деца или да се вричам "докат смъртта ни раздели"  - не, мерси. Аз да деля с нея добро и лошо, а тя да била делила телесни течности с 2-3 футболни отбора преди мене.
Мен ми е интересно, като как ще успееш да се добереш до бройката, че да разбереш дали те устройва?  newsm78
Дори да е девствена, пак може и да не схванеш, че си първия, защото има еластични химени, които се разкъсват чак при раждане.
Да не говорим, че може и да се направи отново ципичката........... Mr. Green
От друга страна- ако жената е достатъчно темпераментна, може и да възхити, или уплаши юнака, което обаче, също не е мерило за броя бивши партньори.
Та, ще ми е интересно, наистина, да разбера как ще се ориентираш в обстановката?

# 680
Счупени и смотани, но ето че десетина мъже са писали в темата и всички до един са на същото мнение.
Е, задочно се включи и един прогресивен и широкоскроен - на Ох'Аман годеника, на когото тя (уж) била признала, че ѝ е 50-ят подред и казал "ми добре". Вероятно с такъв тон го е казала, че е разбрал човекът че се майтапи.
Ето и самите жени очакват същото от мъжете:
Голямата бройка на мъжа би ми пречила, защото ще ми е ясно, че няма да съм толкова специална и ще съм по-застрашена от напускане и/или изневяра.

Освен това се хващам на бас, че ако девойката е богата наследничка, около 99.99% от българските мъже ще си затворят очите, ако ще и в медиите да се споменава честичко каква е и какво е вършила. Също и ако е много красива.
Брех, значи съм от другите 0.01%. С 2 жени от богати семейства съм ходил преди да се оженя, и двете не съм ги взел - едната много ме искаше. Но дори идеята или възможността дядото да ми дава тон в живота ми беше неприятна. Разбира се, не затова сме се разделили - но въобще не ми е било фактор, в името на който да преглътна другите неща и да кажа айде, прежалвам се. Даже ми е било по-скоро негативен фактор. Обичам каквото имам, сам да съм го изкарал, за да не се чувствам длъжен на някой, че ми го е дал наготово.

# 681
  • София
Е, това е. Обяснявам аз в разни теми как мъжете заслужават уважение, че могат да се справят с елементарни ежедневни дейности и не са малоумни, как не са ходещи портфейли или оплодители (даже скоро се карах с една съфорумка, според която мъжът ѝ нямал право на избор по отношение на броя деца), и се появява някой като автора на темата и подобните му, и ме опровергава с гръм и трясък  Tired
Ха,ха!
Ще се сетите, ама не слушате " старило и патило"! Joy Mr. Green

# 682
Първо не са писали десетина мъже.
И второ, до един писалите са мъже със сериозни проблеми с жените.

# 683
Къде ги видя, 10-ина нормални мъже...това са си няколко стари образа с предсказуема позиция, която сме чели сигурно 50 пъти.

Друг въпрос: как така сте уверени, че ако хванете жена с ниска бройка, то няма примерно да има други дефекти, да е с ниско либидо...готови ли сте на посредствен секс цял живот, само и само да е порядъчна? И ако примерно не подлежи на обучение?

# 684
  • София
Е, това е. Обяснявам аз в разни теми как мъжете заслужават уважение, че могат да се справят с елементарни ежедневни дейности и не са малоумни, как не са ходещи портфейли или оплодители (даже скоро се карах с една съфорумка, според която мъжът ѝ нямал право на избор по отношение на броя деца), и се появява някой като автора на темата и подобните му, и ме опровергава с гръм и трясък  Tired
Ха,ха!
Ще се сетите, ама не слушате " старило и патило"! Joy Mr. Green

Grinning
Аз, обаче, въпреки тази тема, продължавам да твърдя, че мъжете заслужават уважение и комплексарите са по-малко, отколкото нормалните. И сред мъжете, с които съм била, и сред познатите ми, "тарзановците" са изключение, а не правило.

# 685
  • Тра-ла-ла
Аз като видя мъж да пише в женски форум...отварям и третото си око, за да съм нащрек  Laughing

Пълно е с мъже комплексари и чикиментоси на този свят Whistling Пък и как се изметна природата - станаха бетер женички. И не е само от липсата на казарма. Разбира се, има и свестни, но все по-малко.  Tired

# 686
Мен ми е интересно, като как ще успееш да се добереш до бройката, че да разбереш дали те устройва?
Е, аз не съм програмист като Хермод и нямам достъп до базите данни на ЦРУ.
Нито пък като Танака съм толкова нетактичен, или наивен да питам и да очаквам, че ще ми отговорят искрено.
За моята жена ето какво ми е повлияло:
Като ме запозна с техните те казаха, че съм бил първият, когото води у тях.
Приятелките ѝ, с които е расла, изглеждаха сериозни момичета, с дългогодишни приятели. Имаше една-две, които често си сменяли гаджетата и за тях самата тя говореше с пренебрежение.
Като я заведох на море за пръв път много се радваше, защото ѝ било първото море заедно с мъж. Дотогава била ходила само с приятелки. Всъщност, за пръв път спеше на хотел с мъж (така каза и така изглеждаше, защото искрено се радваше).
Никога не е получавала СМС-и в разни часове на деня, или покани за излизане посред нощ - когато излизаше се уговаряше с приятелки и се прибираше в нормални часове.
Когато сме гледали заедно филми тип "Сексът и Градът" е показвала с кои герои и героини съпреживява и с кои не.
И много други такива поведенчески признаци, от които съм си извадил заключението, че е по-вероятно да е имала по-малко предишни от някои други, с които съм си имал вземане-даване.
Колко точно са били, нейна си работа, не ме интересува - достатъчно ми е, че изглежда вероятно да не са били цял футболен отбор.
Но 100% сигурен никой не може да е - освен горният форумец, който писа, че по очите им познавал, хе-хе.

# 687
Първите пъти са си първи пъти, крис78
Абсолютно всяка една от жените писали тук е имала своите първи пъти на море, до мъж, с роднини.

А това със Сексът и Града и пренебрежението към приятелките с много партньори повечето го имаме в ранните си години.
И същата тази, ако продължава в същия дух на 35-40г, значи или има пропуски в развитието си или е толкова смотана, че никой не я е искал и тя се гордее с това.

Симпатичното на 20г е малоумно на 40.

# 688
  • София - Варна
Ама Хермод програмист ли е?

# 689

Симпатичното на 20г е малоумно на 40.

както и бройките на 20 и на 40 г. имат различно значение
но момците се накопаха да бистрят частни случаи  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт