Брой интимни партньори?

• 57 499
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 660
А мъжът губи стойност, ако си личи, че често и по много е хлътвал по някоя, която да обяви за "жена на живота си". Ако лесно се впуска във връзка и бърза за връзка.

Пу-пу, с бройка или без, добре че такова като Хермод не съм срещала, можеше да ми убие вярата в мъжете за цял живот.

# 661
  • София
А мъжът губи стойност, ако си личи, че често и по много е хлътвал по някоя, която да обяви за "жена на живота си". Ако лесно се впуска във връзка и бърза за връзка.

Пу-пу, с бройка или без, добре че такова като Хермод не съм срещала, можеше да ми убие вярата в мъжете за цял живот.

Един познат на мъжа ми е такъв. Жена му взе детето и избяга. Буквално. Не е издържала на мъжествеността му, предполагам.

# 662
И аз имам един познат, който има такава фирма. Жена му роди трето детенце и всичко им е в ред. До човека си е.

# 663
  • Тра-ла-ла
а ако се усъмня имам достъп до правилните инструменти и база данни да разкрия миналото Wink  на ваш език , дракон-риби-овен  съм и съм доста труден за надцакване. 
Тука малко изби на психопатия Crazy Запознаваш се с Мими и 2 дни ровиш в гуугъл, в публични регистри, хакваш базата данни на всички мед.лаборатории да видиш минали изследвания - ЧПВ, трихомони и т.н. Отиваш в детската градина и питаш Мими като малка имала ли е афинитет към момченцата Joy Търсиш във Фейсбук общи познати и започваш да ги разпитваш. После сядаш при бабите във входа на Мими и те сами ти изпяват колко гаджета е имала Мими и с какви коли са я взимали, в колко часа се е прибирала. Накрая напиваш баща й, за да си изпее каква гад е щерка му и да си спокоен като я зарежеш, че ти не си виновен. hahaha

Скрит текст:
Като каза Риби - ако това ти е слънчевата зодия...нормално, вие сте Кралицата на драмата сред мъжете.

# 664
Ох, Джулая, вкусен козунак си ти.

# 665
Работата ми е да управлявам програмисти и убеждавам инвеститори.. сиреч  главната ми работа е да разбирам от хора и програмиране .. Да знам дали някой си заслужава по-добрите умения, въпреки че не може да работи екипно и сред хора и кой ще си даде парите и т.н.
Та, жената сравнително не е чак толкова неразгадаема мистерия .. нищо не питам, просто седя тихо и наблюдвам .. как се чувства, какво иска от живота, доволна ли е , гледа ли други мъже и има ли нужда от тях? Има ли комплекси? Наживявала ли се е? Нямам никакви очаквания и не вярвам сляпо в любов и т.н. доста съм сложен, различен, усещам най-малката разлика в това някой как се чувства .. а ако се усъмня имам достъп до правилните инструменти и база данни да разкрия миналото Wink  на ваш език , дракон-риби-овен  съм и съм доста труден за надцакване.  Обаче сме редки, Джиновци-те са 99%, така че спете спокойно. Пф, нищо не казах.

И да вярвам в двойният стандарт, едно е мъж да ходи и да бройка, друго е жената .. нз явно аз съм странен, аз си знам че ще си умра сам, съдба , но не ме плаши  Laughing  За мен една връзка трябва да е изпепеляваща любов, да умирате един за друг и не говоря само за секс .. ква любов ще имам към нея, ако знам че 20 други мъже са я клатили, много от тях много по-кофти от мен? Жената губи стойност със всяка бройка .. period.  И не говоря за такава жена дето да се съобразява с мен, а такава каквато знае че може да има всеки, но е с мен. Пак нищо не казах  Mr. Green Аз съм си аз, вие сте се вие .. Адиос
Приятел,ти качествена жена няма да хванеш.Качествената жена избира тя,не чака да я изберат,защото има избор.
Пък се оплаквай,че няма такива,каквито искаш - девствени или почти девствени,ама и хубави и нормални и реализирани.
Такава или такъв ,приближаващ/a 30 и без особен опит,не ми я хвали.Има си причина и едно от най-безобидните предположения е,че не може да привлича мъже и чака да я изберат,а явно не става.

# 666
  • Тра-ла-ла
Това е инсинуация. Всъщност съм кифла с пълнеж  Laughing

# 667
Това е инсинуация. Всъщност съм кифла с пълнеж  Laughing
  newsm10

# 668
Ами разбира се че СИ женомразец , щом отричаш правото на една жена да изпитва удоволствие от повече от 10 мъже (не на веднъж, било то във връзки или просто секс запознанства). и какво от това ? Тука където живея аз така им се подиграват на такива с твойто мислене - баш до маймуните ги нареждат ... Ще му пречи на някого , че съм си правила кефа и затова не ставам за майка , не съм годна за семейство
Кой ти отрича правата, душа - тялото си е твое и ти си решаваш на кого да позволиш да си вкарва в него пениса. Или зеленчуци, или електрически уреди, или други неодушевени предмети - ако това ти прави кеф.
Човекът просто казва, че не иска такава жена за майка на децата си. Ти например искаш ли за съпруг мъж, който в миналото редовно се е напивал? Ми той просто си е правил кефа човека, експериментирал и търсел да придаде смисъл на живота си, защото е нямал теб да му го осмислиш - ама сега откакто си се появила, от утре няма да близне! ОК ли си с това - нали е в миналото?
Иначе колко точно бройки са ОК може да се спори... мен лично едноцифрено число не ме бъркат. То е ясно, че не може (а и не е желателно) да е девствена. Двуцифрено число - зависи на колко е жената, предполагам ако е над 25 г. е ОК. Вече над 20-30 - бих се позабавлявал с нея (с дебел презерватив) но да ми ражда деца или да се вричам "докат смъртта ни раздели"  - не, мерси. Аз да деля с нея добро и лошо, а тя да била делила телесни течности с 2-3 футболни отбора преди мене.

# 669
Въпрос: ако ти самият си опънал 3-4 женски баскетболни отбора или няколко ансамбъла гимнастички (за сравнение на бройката), ОК ли е и жена ти да е с подобно минало? Щото нали- не само тя е обменяла течности. Голямата бройка на мъжа би ми пречила, защото ще ми е ясно, че няма да съм толкова специална и ще съм по-застрашена от напускане и/или изневяра.

Освен това се хващам на бас, че ако девойката е богата наследничка, около 99.99% от българските мъже ще си затворят очите, ако ще и в медиите да се споменава честичко каква е и какво е вършила. Също и ако е много красива.

Аз пък познавам хора, които на една възраст са се напивали на талпа от натиск на връстници, от една възраст нагоре са сменили модела.

# 670
  • София
Е, това е. Обяснявам аз в разни теми как мъжете заслужават уважение, че могат да се справят с елементарни ежедневни дейности и не са малоумни, как не са ходещи портфейли или оплодители (даже скоро се карах с една съфорумка, според която мъжът ѝ нямал право на избор по отношение на броя деца), и се появява някой като автора на темата и подобните му, и ме опровергава с гръм и трясък  Tired

Последна редакция: вт, 09 фев 2016, 19:06 от milenaka

# 671
А, това, че мъжът няма право да иска/не иска деца отдавна е прието във форума:)

Обаче Хермод вече е повредил безвъзвратно една девойка, която иначе звучи добре на хартия- готина, слаба, да кажем вярна и с малка бройка. И какво, вместо сега да пишат в темите памперси и пюрета, нашият герой търси още една такава, ама за какво- да я проверява по бази данни и да я следи, докато се уверят и двамата, че ще стане работата...и така ще се усетят, че са станали на по 40 и работата отекла...дето се вика, за какво са се пазили и дебнали.

# 672
  • София
А, това, че мъжът няма право да иска/не иска деца отдавна е прието във форума:)

Обаче Хермод вече е повредил безвъзвратно една девойка, която иначе звучи добре на хартия- готина, слаба, да кажем вярна и с малка бройка. И какво, вместо сега да пишат в темите памперси и пюрета, нашият герой търси още една такава, ама за какво- да я проверява по бази данни и да я следи, докато се уверят и двамата, че ще стане работата...и така ще се усетят, че са станали на по 40 и работата отекла...дето се вика, за какво са се пазили и дебнали.
И дава мляко  tooth

Това от една друга тема. Само там не се разбрахме дали и кога да мучи  Mr. Green

# 673
Е, това е. Обяснявам аз в разни теми как мъжете заслужават уважение, че могат да се справят с елементарни ежедневни дейности и не са малоумни, как не са ходещи портфейли или оплодители (даже скоро се карах с една съфорумка, според която мъжът ѝ нямал право на избор по отношение на броя деца), и се появява някой като автора на темата и подобните му, и ме опровергава с гръм и трясък  Tired

или съпругата му, която обяснява къде си е сложил ръцете и колко е добре за всички да продължи да си ги държи там, за не се повреди или преработи случайно
а тези, които предлагат да си вади само с цел възпитателна, ме съкрушават

добре, че съществува и оффлайн света  Mr. Green

# 674
Защо тук пишат толкова счупени и смотани мъже...  Sad

Общи условия

Активация на акаунт