Брой интимни партньори?

• 57 067
  • 1 484
  •   2
Отговори
# 900
A това с бялото платно е подобна простотия като това, че детето се раждало бял лист и от нас зависи какво ще напишем на него. такова нещо като свобода на личността и особености на характера не се предвиждат. Ако някой кретен гледа на мен като на платно, ще викна тате да го набие, щото явно има нужда някой да му намести чакрите.
да не вземеш да викнеш татко и по време като те черпят с бялото сладко само , че тогава ще стане интересно  Mr. Green

Комплексът на Дон Джовани:
Цитат
При едни мъже близостта с невинни партньорки служи за изразяване на потребността в ексклузивност на обладанието, неповторимост, желанието да бъде първи. Явно надмощие тук приема Аз-ът. Съзнанието за първенството усилва при много мъже чувството за собствена значимост, удовлетвореност, гордост. Редно е обаче, да се обърне внимание и на други, скрити мотиви от тази потребност:
– партенофилията (сексуалното влечение към девствениците), от някои автори се разглежда като тип педофилия, когато момичето е под 16 години;
– наличието на неувереност и липса на преуспялост в други сфери на мъжкия свят, карат дадения мъж да се доказва пред жените именно по този начин, като ги дефлорира, уж, че извършва нещо, което е толкова значимо, че едва ли не от него зависи живота на жената;
– сексуална неувереност в мъжката роля в секса с жена на даден мъж, го карат да избягва контактите със зрели, опитни в сексуално отношение жени, опасявайки се от излизането на яве на редица комплекси, които носи в себе си;
– стремеж за доминиране, овладяване, преодоляване и съпротивление;
– възбуждащи действия от стимули и ситуации, свързани с дефлорацията, кръвотечението, разрива на девствената ципа;
– необходимостта от постоянно изпитание върху себе си на мъжката роля в изключителни ситуации, каквато се явява дефлорацията на момичето, а при хомосексуалните – преодоляване дистанционната бариера между телата;

Цялата статия -> тук

ако се опитваш да образоваш мен или се пробваш да ми правиш психопортрет ... да знаиш , че тез раоти съм ги чел преди 15 години  Laughing
освен това и партньорките сАм имал "+"-" 15 от моите года  Mr. Green

# 901
Ако съм в настроение, бих допуснала, че ниската бройка ми е помогнала да родя мАжко чедо на първия, а в последствие кармата ме наказва за похожденията, като ми даде две дъщери:) по принцип нали знаете, че леките жени раждат момичета:)
Аз защо имам трима сина? Намекваш?

С трима сина се заличават всички минали сексуални грехове и жената придобива място в рая:)

Ми явно бройката ти е недостатъчна, та да "олекнеш" като за дъщери:)

# 902
 hahaha А аз се чудех защо така наречените бежанци са 99% мъже - ми то там в техния свят изобщо не би трябвало да се раждат момичета  Laughing

# 903
Цитат
Е какво се иска за създаване на семейство?
Много неща се искат, много. Бройката е само едно от тях.
бройката не се иска за създаване на семейство .
семейство може да създадеш и с жена без бройки и с такава , която има повечко  Wink
както и обратно .. една жена без бройка може да не става за семейство по същия начин както не става такава с повечко бройки  Peace
Е, ама сега като художник ли се изказваш или като тенекеджия, уточни  Wink
аналогията на тенекиджията беше с оня виц ..
ако съм художник щях да те нарисувам, но аз съм прост тенекиджия за това ще те изчукам ..
но няма значение ..

иначе аз съм всестранно развита личност .. и са вообразявам и като художник и като тенекиджия  Mr. Green

когато както ми хареса  Flutter

# 904
Хе-хе, синдрома на Дон Джовани - да съм се възбуждал от кръвта, която тече при дефлорация, и да съм чувствал нужда да се доказвам с нови и нови девственици.
Аз съм се женил само за една, не за поредица. И не беше девствена.

Ама много упорито избягвате темата дали бихте учили синовете си да ценят и уважават тези момичета, и да ги имат предвид когато ще си търсят съпруга:

И ако не, то защо:
- Ако е защото са твърде разпуснати, значи и вие имате наум някаква граница, над която вече е твърде много. Тоест, на същото мнение сме, само търпи уточнение къде точно е въпросната граница (колко бройки)
- Ако е пък защото го демонстрират твърде открито - значи ли това, че иначе е ОК стига да е скрито-покрито, ама само да не се разбира от хората (или от мъжа, който има интерес към въпросната жена)? Много лицемерно.

# 905
Вече го писах: ако момичето показва данни за психично заболяване, каквито сигурно имат 90% от хората на тая снимка, е проблем.

Ако просто е човек, дето обича секса и не става драма, там горна граница за бройката няма.

Бройката е проблем и индикация за проблем, когато издава някакво саморазрушително поведение, когато е център на живота ти и занемаряваш други аспекти. И дори в тоя случай няма да кажа на сина си да не я взима, щото е ковра, а да внимава, защото е объркано същество.

С мъжеядка може да си щастлив, с объркано същество- по-трудно...

# 906
  • Пловдив
A това с бялото платно е подобна простотия като това, че детето се раждало бял лист и от нас зависи какво ще напишем на него. такова нещо като свобода на личността и особености на характера не се предвиждат. Ако някой кретен гледа на мен като на платно, ще викна тате да го набие, щото явно има нужда някой да му намести чакрите.
Янечек, ти си стабилна жена, вярвам, че и без тате ще му наместиш чакрите. Намираш си една щанга и напред....

Ако съм в настроение, бих допуснала, че ниската бройка ми е помогнала да родя мАжко чедо на първия, а в последствие кармата ме наказва за похожденията, като ми даде две дъщери:) по принцип нали знаете, че леките жени раждат момичета:)
Аз защо имам трима сина? Намекваш?

С трима сина се заличават всички минали сексуални грехове и жената придобива място в рая:)

Ми явно бройката ти е недостатъчна, та да "олекнеш" като за дъщери:)
Направо. Tired Просто тия работи са глупости.

# 907
Аз сега си мисля, че ако бях с една дъщеря и двама сина, стратегията срещу муньовци щеше да е "бой по каската"Simple Smile обаче с един син и две дъщери ще трябва да тренирам дъщерите да си споделят за мъжете и една за друга да бдят за червени флагчета.

# 908
  • град-държава
 hahaha
Невежа... Няма добър художник, който да започва на платно без подложка като същата е последния етап преди същинската робота!  Mr. Green

# 909
Крис, ти в Анадола ли живееш? Rolling Eyes Това не са протести, просто на Запад жените имат правото да изразяват своята сексуалност и изобщо не е драма за никой дали жената има бройка 10 + или 10 -  преди създаването на семейство. Тоест пояснявам като за бавноразвиващи се - щом жената изпитва удоволствие от секса - нека си прави с който си поиска. Това не прави впечатление на никого тук (на западняците по точно) Вярвам ти , че ти си в среда , в която малката бройка на жената се предпочита (доста българи и българки са с ориенталско мислене,но не всички!!! ) В моята среда от българи и австрийци - бройката на жената няма значение . Даже както беше писал един господин в тази тема - по-добре да е имала сексуален опит жената . Само с 2-3 мъже не се трупа никакъв опит - нито в секса , нито в общуването с другия пол. Аз дори не разбирам драмата - примитивен мъж си взима примитивна женичка (дето и тя мисли жените с бройка за коври), а широкоскроения мъж (като моя, баща ми , приятели в обкръжението) си взимат жена за семейство и с по-голяма бройка. Peace Даже лично баща ми ми е казвал да не бързам да се задомявам и не е имал против майка ми също преди него дето се води с голяма бройка - 10 плюс . И това са хора с образование и следователно - финансови възможности. Пък пука му на някой селкия бек с коя ще прави семейство Peace   

Последна редакция: пт, 12 фев 2016, 16:34 от Sladka-rosichka

# 910
  • Тра-ла-ла
освен това и партньорките сАм имал "+"-" 15 от моите года  Mr. Green
Плюс или минус?! С лелки и тийнки?!

# 911
Само аз ли забелязвам, че ако ще тия мацки на Slut Walk-а да бяха все девици и да правят върховна мусака, пак трудно някой щеше да ги вземе...просто са грознички.

# 912
  • София - Варна
Цитат
Даже лично баща ми ми е казвал да не бързам да се задомявам и не е имал против майка ми също преди него дето се води с голяма бройка - 10 плюс . И това са хора с образование и следователно - финансови възможности. Пък пука му на някой селкия бек с коя ще прави семейство Peace
Все едно описваш моя баща.  Mr. Green
Сега може да ни кажат, че са бащи-сутеньори.

# 913
Не , сега ще кажат , че бащите ни не са имали избор и са се примирили с коври . Но за да не отговарям на примитивни провокации , ще кажа , че майка ми като е срещнала баща ми - той вече е бил средно богат (и двамата са били на 29) и са му се лепяли разни , защото освен пари и стабилна професия , е бил бивш състезател по борба .  Peace

# 914
Само аз ли забелязвам, че ако ще тия мацки на Slut Walk-а да бяха все девици и да правят върховна мусака, пак трудно някой щеше да ги вземе...просто са грознички.

Грозничките се женят първи, че нямат време, преди да станат в допълнение и недостатъчно свежи.

Общи условия

Активация на акаунт