Брой интимни партньори?

• 57 101
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 1 170
Цитат
Вмъкни Цитат

violet_2006 не ми е разбивано сърцето никога. това не е условие за да имаш някой, който ще ти остане скъп и ще обичаш по някакъв начин.
Чети с разбиране. Ако ти беше наранено сърцето щеше да го запомниш. И не поставям условие, че когато те наранят ще обичаш човекът, който го е направил. Може просто да се сещаш за него, защото си го обичал/а.

# 1 171
каква емоция, бях тинейджърка - тинейджърките успяват да направят емоция от всичко - дори когато няма емоция, защото няма емоция; и е съвсем нормално, това е времето да се прави драма от всичко - драмата трае по-кратко от летен дъжд и се забравя до следващата, която е след около 10 минути
+ много грешиш - не съм написала нищо лично или тайно
по твоя критерий за пикантност, то аз съм писала доста по-интересни неща във форума

# 1 172
Танака, защо ти е толкова важно да ни убедиш, че всички жени имат по един такъв бивш ??? Разбира се някои може и да имат, ама как да са всички? А най-вече, предполагам и статистически обосновано, много повече трябва да те притесняват настоящите и бъдещите, не миналите.

# 1 173
  • София
Чети с разбиране. Ако ти беше наранено сърцето щеше да го запомниш. И не поставям условие, че когато те наранят ще обичаш човекът, който го е направил. Може просто да се сещаш за него, защото си го обичал/а.
Ами, аз в дадена ситуация, се сещам за всеки един, с когото съм била, независимо кой пръв си е тръгнал от връзката.
Защо да помня само лошото?
Човек е устроен точно на обратно- след време помни доброто- затова мъжете с кеф си говорят за казармата..............тия, дето са я карали, де! Simple Smile

# 1 174
Като гледам анкетата се питам, колко сме мъжете, и колко девствениците, в последна точка
"Онзи" може да е от времето, когато жената е била девствена и никога да не е правила секс с него т.е. секса не е задължителен, за да се превърне в "онзи".

Разбира се някои може и да имат
А ти?

каква емоция, бях тинейджърка - тинейджърките успяват да направят емоция от всичко
Вече си безчувствен камък? Продължаваш да убеждаваш мен и себе си колко е маловажен този мъж от миналото.

# 1 175
  • София
не е нито 1 нито 2, нито номер от значение, по д...те
ти си малко "едно си баба знае-едно си бае". нищо не е нахвърляно, в прав текст е. непреодолимо обстоятелство е разликата между теорията и практиката. четеш отговорите, но не се опитваш да вникнеш. няма номера/бройки, има хора от значение и причини да са такива. според мен ти това искаш да разбереш. имат ли всички такива и ако да, защо?
много ли ще те настъпя по пръстите ако те попитам защо ти е важно това?

# 1 176
Като гледам анкетата се питам, колко сме мъжете, и колко девствениците, в последна точка
"Онзи" може да е от времето, когато жената е била девствена и никога да не е правила секс с него т.е. секса не е задължителен, за да се превърне в "онзи".

А ти?

каква емоция, бях тинейджърка - тинейджърките успяват да направят емоция от всичко
Вече си безчувствен камък? Продължаваш да убеждаваш мен и себе си колко е маловажен този мъж от миналото.

Rolling Eyes А ти момченце, няма ли да си признаеш най-после, каква е тая жена, де толко ти е разбила сърцето и коя бройка поредна е била? Тя ли предизвика  този нездрав интерес към личния живот на съфорумките, та да се убеждаваш сам постоянно, че всички жени са такива и онакива?

# 1 177
Цитат
А ти?
Joy Упорит до безсъзнание Joy
Аз ти отговорих още преди ден-два (леле откога върви това  Shocked). Но да повторя, щом се налага - не, няма. Имам разни ученически трепети, като всеки нормален човек, може към някои да имам по-мили спомени, други да са ми опротивели. Нищо повече от това. Ако в настоящата си връзка се чувствам щастлива, няма какво да ме извади оттам. Обаче ако куца трайно, всеки и всичко може да сложи финала. Разбираш ли - причината не е в новия (или стария според теб), причината може да е само и единствено в несполучливата сегашна връзка.

# 1 178
за сещане и аз се сещам и за няколко мъже, с които сме имали само интересен флирт, но дали Танака ще ми повярва, че не съм ги забравила заради Единствения Неповторим Все Още Непоявил Се?

а ако се сещам доста често за някого, когото съм отхвърлила сравнително скоро с искрен потрес след заявено от него желание, но без реализиране на никакъв физически контакт - той какъв е? "анти-онзи"

струва ми се, че не разбираш - вярвам, че е възможно да срещна мъж, който по твоите критерии да е "онзи"; допускам възможността вече да съм го срещнала, но още да съм с него и да не е имал възможността да се докаже като "онзи"; но до сега нямам "онзи" и това със сигурност го знам

едит: тогава ми е бил важен, най-важният, но след него е имало още няколко най-важни и към текущия момент всичките са ми еднакво маловажни/неважни ...

Последна редакция: пн, 15 фев 2016, 23:47 от bubanka

# 1 179
Писах достатъчно ясно, че не си спомням за никого, ако не ми се припомни ясно и точно от друго лице както в случая, или не реша да връщам лентата на живота, но пак няма отличаващ се персонаж. Така е с емоционално съзрелите и стабилни индивиди - и мъже, и жени.

Обратна връзка липсва.

# 1 180
много ли ще те настъпя по пръстите ако те попитам защо ти е важно това?
И все пак съм прав, че е било неопродолимо обстоятелство. Аз съм си любопитен, а ти не си длъжна да ми отговаряш - нито кой е бил подред, нито дали си правила секс с него, нито защо сте се разделили. Обаче е интересно и се чувствай попитана.

седни си на гъзо и помисли над собствените си кусури
мислил съм, но съм непоправим, търся си майсторката

Аз ти отговорих още преди ден-два
Сори, идвате ми в повече, ще прочета пак какво си казала.

до сега нямам "онзи" и това със сигурност го знам
Пак се връщаме към нулата, онзи за който разказа явно е просто някой си, който ти е разбил сърцето, маловажен факт.

Така е с емоционално съзрелите и стабилни индивиди - и мъже, и жени.
Ала-бала, като си "спомниш" кой е, надявам се да пишеш.

# 1 181
Четеш доста избирателно-пропускливо и много удобно неглижираш въпроси. Ще взема да направя две предположения:

1. Някоя те е зарязала заради бивш и сега търсиш успокоение в идеята, че всички жени са такива.

или

2. Гледам, че в профила си си се писал лошо момче. Може би тайно те радва мисълта, че всяка, на която си бил шута, сега седи и тихо страда, надявайки се да размислиш и да я вземеш все пак.

# 1 182
ти си като латерна, ако мелиш така на мацките около теб, ясно е защо си сам
лошите момчета може да са привлекателни, но досадните са неизтърпими и отблъскващи независимо от другите им качества

# 1 183
  • Тра-ла-ла
седни си на гъзо и помисли над собствените си кусури
мислил съм, но съм непоправим, търся си майсторката
Държиш се като недорасляк, а не си на 18. Вярно е, че си непоправим. Хъ-хъ-хъ  Mr. Green След някоя друга годинка с тези ти мисли и приказки - ще си тотал щета и ще заприличаш на този герой:

# 1 184
Май ви изморих за днес.

досадните са неизтърпими и отблъскващи независимо от другите им качества
Съгласен съм да не ходим на среща, но можем да пишем по темата.

в профила си си се писал лошо момче
За съжаление, но в някои дни не съм задник.

Те са анонимните, нямат идентичност.
Освен един.

Вярно е, че си непоправим.
Мерси, звучи хубаво.

много повече трябва да те притесняват настоящите и бъдещите, не миналите.
Не е до притеснение, просто обсъждаме бившите, бройката им и бившия който не може да бъде забравен.

Общи условия

Активация на акаунт