Брой интимни партньори?

• 57 150
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 1 185
Цитат
Не е до притеснение, просто обсъждаме бившите, бройката им и бившия който не можем да бъде забравен.
Дори в случаите, когато няма такъв?  Laughing
Някаква параноя те гони на тази тема. Изчетох ти творчеството по диагонал, иначе добре разсъждаваш, особено за жените-деви Simple Smile, обаче защо зацикли в това.. не мога да те разбера.

# 1 186
  • София
Танака, ти имаш ли такава жена? онази...

# 1 187
Става малко абсурдно и все по-смешно.

Сигурна съм, че си "дaмгосал" kawai японски девственици безчет, които сега имат мокри сънища с теб. А аз съм очевидно поет, който сe радва на глупостите ти наред.  Mr. Green

Ти си новата ми муза.

Последна редакция: вт, 16 фев 2016, 15:54 от Yamato Nadeshiko

# 1 188
  • Тра-ла-ла
Тра-ла-ла, трол-лол-лол...Танака, не вали дъжд, да знаеш Laughing Ако някога срещна такъв като теб...ще запаля фас и ще бръкна в колата, за да извадя лопатата от багажника Joy Само дето в реала такива като теб си кютат и се ослушват, трупат яд и злоба и влизат да тролят анонимно като показват виртуален пакет и мускули.

# 1 189
добре разсъждаваш, особено за жените-деви
Благодаря, предпочитам огнени, които не подреждат дрехите по цветове.

Иска ми се да имах. За съжаление се случва само с жените. Sad Мъжете не търсим лоши момичета, да са богати, образовани или с влияние, а просто да са под 30, най-добре около 25, за да има добра вероятност да родят деца, и в най-добрия случай да не са се срещали с "онзи". Въпреки че и да е девствена, пак може да го срещне. Не ни е лесно. Опитваме се да забравим, че тя винаги ще търси мъжа с по-висок статус, че винаги ще мисли за своя "онзи", но все пак се обвързваме, с риск покрива да падне.

Ако някога срещна такъв като теб
Можем да направим среща на темата, че тук само ми увъртате. Все пак имаме напредък - "онзи" съществува, бройките са важни. С тези подробности, че тези които се сещат не казват, тези които казват, след това отричат, бройките са някакви анонимни, маловажни числи, лошото момче вече е в миналото и никой не се сеща за него. Жените не търсят и не фантазират за мъж с по-висок статус през брака си, просто си гледат снимки на такива. Още 80 страници и ще повярвам.

Последна редакция: вт, 16 фев 2016, 00:38 от Танака

# 1 190

Не е до притеснение, просто обсъждаме бившите, бройката им и бившия който не може да бъде забравен.
Аз съм ''онази'' бившата,която не може да бъде забравена Party Whistling и то не на един.И доста често ме обсъждат поради този факт.

# 1 191
Цитат
Опитваме се да забравим, че тя винаги ще търси мъжа с по-висок статус, че винаги ще мисли за своя "онзи", но все пак се обвързваме с риск покрива да падне.
Мъъкаа  Mr. Green, горките..
Защо просто не положите усилия жената до вас да се чувства добре, щастлива, пълноценна, разбрана, обгрижена.. Както вече споменах - никой не бяга от хубавото, нито заради стари драми, нито заради статус.

# 1 192
Цитат
Опитваме се да забравим, че тя винаги ще търси мъжа с по-висок статус, че винаги ще мисли за своя "онзи", но все пак се обвързваме с риск покрива да падне.
Защо просто не положите усилия жената до вас да се чувства добре, щастлива, пълноценна, разбрана, обгрижена.. Както вече споменах - никой не бяга от хубавото, нито заради стари драми, нито заради статус.
Точно обратното даже.Нали ви казвам,аз съм ''онази'' не на един. Party - съжаляват,въздишат..ех ех незабравимата.

# 1 193
Цитат
Точно обратното даже.Нали ви казвам,аз съм ''онази'' не на един. Party - съжаляват,въздишат..ех ех незабравимата.
Е, ти си извън закона. Танака нали каза, че това с бившите било само за жени...

# 1 194
добре разсъждаваш, особено за жените-деви
Благодаря, предпочитам огнени, които не подреждат дрехите по цветове.

Божке, ма то има и мъже, които вярват в тия тъпотии ли?  ooooh!
Аз се водя дева, дрехите ми в общия случай не са подредени, камо ли по цветове, харесвам творчески безпорядък just sayin'

Иска ми се да имах. За съжаление се случва само с жените. Sad Мъжете не търсим лоши момичета, а просто да са под 30, най-добре около 25, за да има добра вероятност да родят деца, и в най-добрия случай да не са се срещали с "онзи". Въпреки че и да е девствена, пак може да го срещне. Не ни е лесно. Опитваме се да забравим, че тя винаги ще търси мъжа с по-висок статус, че винаги ще мисли за своя "онзи", но все пак се обвързваме с риск покрива да падне.

Така-така, идваме си на думата, значи искаш жена, която да те мисли за вся и всьо, понеже те е страх от конкуренция.

Можем да направим среща на темата, че тук само ми увъртате. Все пак имаме напредък - "онзи" съществува, бройките са важни. С тези подробности, че тези които се сещат не казват, тези които казват, след това отричат, бройките са някакви анонимни, маловажни числи, лошото момче вече е в миналото и никой не се сеща за него. Жените не търсят не фантазират за мъж с по-висок статус през брака си, просто си гледат снимки на такива. Още 80 страници и ще повярвам.

Хайде жените да знаем малко по-добре от залюханите момченца какво търсим точно, м?
Бройките са важни, ако си комплексар уточнихме - да.  "Онзи" си е твоя конструкция.
Няма общо социалния статус с фантазиите на жените, има външния вид- иначе нямаше да е пълно с отчаяни съпруги на чичкопаричковци преспали с фитнес треньора или момчето чистещо басейна. Като ще я караме с клишета.

# 1 195
Момче,никой не ти е виновен че си бил заместител на някой си и накрая мацката те е зарязала за него.

Съмър,той танаката говори защото само мъжете ги е страх от конкуренция и както излиза под ''мъжете'' има предвид само танаката.

# 1 196
  • Тра-ла-ла
Можем да направим среща на темата, че тук само ми увъртате.
Аааа, аз обичам себе си и не бих си го причинила. Онова с лопатата е при случайна среща. Освен това съм по-дърта от теб и не бих ти родила дете, защото си моя анти типаж за мъж  Grinning

Танака , ставаш за политик...много бля-бля, увъртане и нищо по същество. Преливане от пусто в празно и загуба на време. Величаене на собствената персона и принизяване на другите. Това сме го виждали. Явно не си неповторим Crazy

# 1 197
да се чувства добре, щастлива, пълноценна, разбрана, обгрижена...
...докато мисли за "онзи" или се озърта за мъж с по-висок статус? Аз те разбирам, тъжно е, но това е да си жена - да се чудиш как да обединиш доброто момче и лошото момче в едно. И дори когато се омъжиш за лошо момче, нещо вътре в теб да се опитва да го превърне в добро момче, и когато той се склони да го направи, ти да изгубиш привличане към него и да знаеш, че нищо не можеш да направиш, защото това е твоята природа.

Бройките са важни, ако си комплексар уточнихме - да.  "Онзи" си е твоя конструкция.
Няма да изписваме още 80 страници специално заради теб, защото искаш да върнеш дискусията в точка нула. Мисля че бях ясен.

мъжете ги е страх от конкуренция
Събуди се и прочети какво съм писал, че накрая ще го запиша на mp3:
няма значение дали ще се омъжиш за Ръсел Бранд, Брад Пит или Батман, ти пак ще мислиш цял живот за Танака, ако съм онзи, който те е отхвърлил, зарязал, предал и т.н., дори и мъжа ти да е най-милия на света, най-богатия и най-красивия, а аз да съм те шамаросвал редовно

Не съм. И това което го мога аз, го може всеки Мъж.

Последна редакция: вт, 16 фев 2016, 04:24 от Танака

# 1 198
Абе чети си по диагонал и си вЕрвай в теориите, лошо няма, виждам добра работа са свършили до тук, предотвратили са размножаването на досадните ти гени Peace

# 1 199

той танаката говори защото само мъжете ги е страх от конкуренция
Събуди се и прочети какво съм писал, че накрая ще го запиша на mp3:
няма значение дали ще се омъжиш за Ръсел Бранд, Брад Пит или Батман, ти пак ще мислиш цял живот за Танака, ако съм онзи, който те е отхвърлил, зарязал, предал и т.н., дори и мъжа ти да е най-милия на света, най-богатия и най-красивия, а аз да съм те шамаросвал редовно

Ти сериозно ли пак ще го пускаш това - утешавай се,че някоя би си мислила за теб,омъжена за Брат Пит че и да си я бил.
Мен някой да пробва да ме бие,всичката ми рода ще му свети маслото.А аз ще си спомням по семейни събирания като ''онзи',който рева като бебе от бой.
И наистина ще е ''онзи'' - посмешището.

Общи условия

Активация на акаунт