Брой интимни партньори?

• 57 404
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 1 230
Тя историята с булката май е ясна- на сухо са били бая годинки...уж заради децата и умората. Знам я аз тая умора, не е от това...

# 1 231
  • Пловдив
Тя историята с булката май е ясна- на сухо са били бая годинки...уж заради децата и умората. Знам я аз тая умора, не е от това...
Вярно, бях забравила. Е, то като го гледаш как разсъждава се налагат някои изводи.

# 1 232
  • София
маллле мила. "една жена проходи ли, не ми я хвали"!  ooooh!

# 1 233
  • Тра-ла-ла
Танака пропълзя и в други теми да се прави на многознаещ и да слага под общи знаменатели. Тук му доскуча Laughing

# 1 234
хаха, чакам да ви узреят идеите от тази тема в главите, гледам че сте пописали

# 1 235
  • Тра-ла-ла
хаха, чакам да ви узреят идеите от тази тема в главите, гледам че сте пописали
Говориш като някакъв чичак. А си на колко?! Само на 27 ли беше?! Добре, че си ти да ни покажеш пътя, истината и живота.... Joy Объркал си рейса, пич...Ясно ни е, че си търсиш публика и искаш да дразниш жените и да се почувстваш над тях, ама пусто тия номера сме ги виждали.

# 1 236
чопли едно и също с надеждата някоя потребителка да се ядоса и да му поднесе някоя пикантерия с цел да го опровергае  Mr. Green

# 1 237
  • Тра-ла-ла
чопли едно и също с надеждата някоя потребителка да се ядоса и да му поднесе някоя пикантерия с цел да го опровергае  Mr. Green
Тая пикантерия да свърши работа за една нощ?! Ами другите?! Ще му закърнее инструмента  Joy

Темата бая се изчерпа.

# 1 238
  • Пловдив
Аз мога да му съчиня нещо, ако толкова е закъсал завалията.

# 1 239
Аз мисля, че всички бивши интимни партньори са просто лична интимна грешка, която говори само за това, че човек не е успял в любовтта и е постигнал поредното си разочарование. Общо взето осъществил е на практика една заблуда, заблудил се е в любовтта. Е, кой ги няма, то който ги няма е щастливец, защото е намерил любимия си човек от първия път и го е задържал до сега, желая му успех!
Общо взето има си дума за това с многото и безразборни партньори и тя е "блудство", т.е. заблуждение. Човек се заблуждава в много неща и прави грешки, това може да се случи и с всеки поради липса на опит, познание или прекалена самонадеяност.

# 1 240
  • Тра-ла-ла
Умните хора превръщат грешките в полезен опит. Другите се тръшкат как са се прецакали. Не е необходимо всяка бивша връзка да се титулова като "грешка". Причините за раздяла могат да бъдат десетки

# 1 241
  • Пловдив
Пък от време на време хората ... умират. К'во сега, вдовиците и вдовците не могат ли да се пробват пак?

# 1 242
Общо взето има си дума за това с многото и безразборни партньори и тя е "блудство"
Интересен прочит на думата "блудство".

# 1 243
  • Тра-ла-ла
За 2 часа се появиха от нищото 2ма нови потребители от мъжки род. Размножение на личността?! Whistling

# 1 244
но светът им се свърши преди 17.17.2017 г.
усещам напиращото желание и на други да им се случи подобна любовна неудача
каква заблуда, направо блудство си е ...

Общи условия

Активация на акаунт