Брой интимни партньори?

• 57 227
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 1 275
Не знам за женските списъци, но моят е доста кратък: да ни е хубаво и весело заедно и да съм свободна, да не ми се вменяват никакви задължения, произтичащи от статута ми на семейна жена и майка. В замяна давам точно същото.
Ако разсъждавах като Танака, щях да се омъжа за отличника на випуска, защото беше сигурно, че ще пробие, освен това го раздаваше семеен тип. Само че щеше да ми отреже крилата и да се превърна в женица.
Вместо това, се събрах именно с онзи, с когото обиколих цяла България на стоп, с когото пиехме ракия от войнишко канче и сме спали в палатка. 15 години по-късно вече сме с 2 деца и все така се спукваме от смях един с друг, обикаляме пътищата, само че вече не на стоп и не само в Бг, защото сговорна дружина планина повдига.

# 1 276
Цитат
на Кравай и на Магурата се събираха различен тип лоши  Laughing
Ама готини типове бяха, м  Laughing. Двама такива да се качаха в трамвай, всички хора вътре тактично се изнизваха от първата врата  Laughing. Един близък познат, дето беше луд колкото си ще, сега е стабилен съпруг, баща на две, ходи на риба, работи усилено.
Кои са сегашните лоши? Според Танака явно тези дето ходят на стоп до Иракли, запиват и се друсат като за последно.

# 1 277
Под "лоши" имам предвид такива, които нямат контрол над импулсите си, действат веднага и за момента. Да, може да изкарат пари, но едва ли ще е трайно. А в отношенията с хората е по-вероятно да имат драма.

Новото поколение не знам дали има наистина "лоши" момчета или са някакви хипстъри, които се правят на лоши...

# 1 278
пред Магурата бяха борчета, не много мой тип
на Кравай - рокери, метъли, уейвове и всякакви  Mr. Green

едно време също ходехме на стоп до морето - в Синеморец имаше само една кръчма /"Хоризонт"/ и спяхме на плажа докато не ни изгонеха граничарите - последния път ни съставиха и акт  Crossing Arms

# 1 279
Времето и животът променят всички, дори и лошите момчета.

Цитат
Под "лоши" имам предвид такива, които нямат контрол над импулсите си, действат веднага и за момента. Да, може да изкарат пари, но едва ли ще е трайно. А в отношенията с хората е по-вероятно да имат драма.
Един такъв с времето ще изпадне от обществото и изобщо няма да е привлекателен с нищо.

По мое време на Магурата освен чейнджаджиите (ама че дума), се събираха разни гъзари и оттам се групираха за купони. Борчетата ще да са били на по-късен етап. На Кравай - компанията на Милена общо взето.

# 1 280
  • Тра-ла-ла
Хипстърите с тънките кръстчета и слим панталончета няма как да са "лоши" момчета. Те са над тия неща и съвсем друго ги вълнува. Grinning По-скоро лошите момчета биха ги ползвали за женички Joy

Сегашните "лоши" са ония позьорчета, които спазват някакви неписани правила как да изгледжат вървежни - ланеца, БМВ-то, малко мускул, разчекнати пози в сепарето на чалготеката, агресивно поведение тип "кой съм аз", показно незачитане на закона и т.н. Но вътрешно са мишки, не са истински лоши момчета.

# 1 281
Някои от сегашните се опитват да изглеждат "лоши", като са "лоши" към жените, главно като ползват секс без обвързване и правят номера. Ама това е щото не са яли достатъчно бой от татковци и братя. А трябва...

# 1 282
... да бъде нарцисист, егоист, да е емоционално дистанциран, да му липсва съчувствие, да бъде манипулатор, да има антисоциално поведение, да бъде безмилостен, да бъде импулсивен, егоцентрик ...

за мен това са истински лошите момчета
дългата коса, рокерското яке, мотора и т. н., и т. н. са външи характеристики, които не правят момчетата лоши
един такъв, ако го обръснеш и го облечеш в костюм, си е все същият - независимо дали е "добър" или "лош"

# 1 283
Лошо момче е Стифлър. Джим е добро, а Мишел от летния лагер излезе идеална за майка Simple Smile

# 1 284
... да бъде нарцисист, егоист, да е емоционално дистанциран, да му липсва съчувствие, да бъде манипулатор, да има антисоциално поведение, да бъде безмилостен, да бъде импулсивен, егоцентрик ...

дългата коса, рокерското яке, мотора и т. н., и т. н. са външи характеристики, които не правят момчетата лоши
един такъв, ако го обръснеш и го облечеш в костюм, си е все същият - независимо дали е "добър" или "лош"

Общо взето- човек, когото не са го усетили и не е ял достатъчно бой.

# 1 285
това не се оправя с бой, дори и с много бой не става

# 1 286
...но боят е добро начало...

# 1 287

Всъщност - да  Peace. Обаче тази, която би се влюбила в такъв, със сигурност ще е с диагноза за психолог. Такава деструктивност е някакъв вид параноя, тежка зависимост...

# 1 288
Не забравяйте, че горното описание Танака го е копи-пейстнал от канона на ROK и/или българските пикап форуми. Там се хъсят един друг да са лоши и така щяли да надвият жените.

Да, ама не. Вижте пак параграфа за първото работно място и как човек си мисли, че е специален и може да надвие системата, защото е невероятно изключение и знае тайния код...обаче е повече от прозрачен за по-опитните.

# 1 289
Много благоприятна почва за завъждане на нарциси е научната среда. Ето сега, един вампир на 50, отдавна забравил мириса на слънцето, се е сетил че си търси 25-годишно, за да има деца. В замяна предлага 800 статии, старо вмирисано тяло и кирлива яка.

Общи условия

Активация на акаунт