Брой интимни партньори?

• 56 857
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 1 335
Имах гадже художник, с такъв чешит съм си взела тръпката за този живот и не искам пак. Но в случай на интерес, мога да препоръчам и скулпор, и архитект. Може да си направим списък с желани любовници и само да си избираме. Само че се опасявам, че бг еквивалент на Дарси просто няма и ще попадна на някой селяндур с нива и къща на два ката, които ще представи като имение.

# 1 336
  • София
а музикант, м? едните рисуват по теб, другите свирят  Simple Smile

# 1 337
Ми нещо като Пабло Пикасо- богат, мааалко нарцис, да има интересна професия, по възможност с ателие на слънчев гръцки или испански остров.
Сещам се за Кларис Старлинг в края на "Ханибал". Охолен живот в нелегалност, посещаване на културните събития във всички европейски столици, емоционално, интелектуално и физически удовлетворяваща връзка с човек, който никога няма да те отегчи... Звучи като превъзходен план за "предсрочно пенсиониране".  Grinning

(За целта на мисловното упражнение пропускаме факта, че той я дрогира през цялото време без нейно знание.)

# 1 338
а музикант, м? едните рисуват по теб, другите свирят  Simple Smile

За музикант съм омъжена, просто на някои много ни върви  Sunglasses

# 1 339
  • София
Ми нещо като Пабло Пикасо- богат, мааалко нарцис, да има интересна професия, по възможност с ателие на слънчев гръцки или испански остров.
Сещам се за Кларис Старлинг в края на "Ханибал". Охолен живот в нелегалност, посещаване на културните събития във всички европейски столици, емоционално, интелектуално и физически удовлетворяваща връзка с човек, който никога няма да те отегчи... Звучи като превъзходен план за "предсрочно пенсиониране".  Grinning

(За целта на мисловното упражнение пропускаме факта, че той я дрогира през цялото време без нейно знание.)

Аха. Ама ако може да е по-млад от сър Антъни. Мой набор горе-долу поне.

# 1 340
Да не барате Ханибал, мой е:)

# 1 341
изброяваме ли вече характеристиките на ебентуалните любовници?  Mr. Green
аз съм доста по-семпла от вас - да ми е интересен /полето за действие е широко - ако ще на тамбура да свири или да лови пеперуди, не ме интересува, но да мога да говоря с него на различни теми/, да го бива в това, за което ми трябва и да не се бърка в личния ми живот  Flutter

човекоядците ги оставям на вас  Mr. Green

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 17:41 от bubanka

# 1 342
Погледнах и аз линка към меносферата. Самата статия няма да коментирам, че и аз имам дъщеря. Но оттам попаднах на един линк към друг блог със следната статия:
http://socialpathology.blogspot.co.uk/2010/08/defining-slut.html

Тя е базирана на един доклад от Heritage Foundation, който пък е базиран на данни от CDC, National Center for Health Statistics, National Survey of Family Growth, 1995
CDC е нещо като американското ХЕИ - Center for Disease Control

Ето и линк към самия доклад:
http://s3.amazonaws.com/thf_media/2003/pdf/Bookofcharts.pdf
А ето и някои от изводите му:
  • Women who have had five non-marital sex partners during their lives are seven times more likely to become single mothers than are women who have engaged in sex only with their husbands
  • Women who have had five non-marital sexual partners are four times more likely to have abortions than are women who have engaged in sex only with their husbands.
  • Some 56 percent of women who have had sex only with men they have married report that they are currently “very happy.” By contrast, only 37 percent of women with five non-marital sex partners report that they are “very happy.”

Има и графики. Например долната показва процента жени в "стабилен брак" (дефиниран като 5+ години без развод), спрямо "бройката си" - интересно, че има надежда, шансът за стабилен брак се качва след 20+ бройки и е по-висок отколкото в групата 16-20:

Нещо сега да коментираме важна ли е бройката или не?

# 1 343
Бубанке, ако тамбурите са ти фетиш, мога да ти заема една. Ханибал е за Мамасита разбира се, за Янтра предлагам Хю Джакман. За sladurkata95 - Танака, да не сме офтопик.
Пп: Крис, би трябвало да си наясно, че статистиката няма значение за разговора, защото тя не се отнася за отделното наблюдение, а отделните наблюдения са важни за извода. В този ред на мисли, може повечето хора с две деца, работа и собствено жилище да са по-щастливи от тези без, но ако ти самият имаш тези неща, а не си щастлив, какво те грее статистиката. Надявам се да обяснявам ясно, повечето хора нищо не разбират от вероятности и статистика.

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 17:24 от Янeчeк

# 1 344
Да, да, с какво е заслужила sladurkata Танака? За него си има хентай.

# 1 345
  • София
А, Хю Джакман е за мен! Wink Следя го изкъсо и не публикува семейни снимки. Ама нещо много се фука с фитнеса и кучетата си.

# 1 346
изброяваме ли вече характеристиките на ебентуалните любовници?  Mr. Green
аз съм доста по-семпла от вас - да ми е интересен /полето за действие е широко - ако ще на тамбура да свири или да лови пепериуди, не ме интересува, но да мога да говоря с него на различни теми/, да го бива в това, за което ми трябва и да не се бърка в личния ми живот  Flutter

човекоядците ги оставям на вас  Mr. Green

Лапсус ли беше това?

Само на Ханибал бих си казала бройката. И имената и адресите им. Скоро бройката ми ще е нула:)

Крис, дай в резюме- това проучване отсява ли по раса, образование и социо-икономическа позиция?

# 1 347
  • София
взимам Дейв Геъм отма!

ох, Сирена, умрях от смях  Simple Smile

# 1 348
chris78 Много поучително наистина и много се замислих. Прав е моя съпруг, че понятието "интимен партньор" е грешка и заблуждение, и няма по чисто нещо от девствената жена - духовно и физически. Момичетата са като кокичета. Когато някой ги откъсне те започват да вехнат. Жалко е наистина, че се загуби традицията и моралът жената да се омъжва девствена.

# 1 349
Най-добре си е пловдивската девствена поетеса, росна китка недокосната...

Моля ти се, има девици, които са по-големи мръсници и от коврите.

Общи условия

Активация на акаунт