Брой интимни партньори?

• 56 853
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 1 350
  • София
олеле. писах по-напред в темата. една жена проходи ли - пиши я бегала.

# 1 351
Бубанке, ако тамбурите са ти фетиш, мога да ти заема една.

не, просто ми прозвуча по-мъжествено от арфа, но може и тромпет, това е подробност

под ягодите, не  Flutter

# 1 352
Важното е да е арфа-мъжкар!

# 1 353
Крис, дай в резюме- това проучване отсява ли по раса, образование и социо-икономическа позиция?
Специално тази графика е обща за всички респонденти, но иначе сампъла е широк и има данни и по точно тези категории, които питаш:

Иначе се потвърждава и вашата теза (с която аз от самото начало бях съгласен) - да, има и жени с по 10-20 и повече "бройки", които могат да имат после стабилен брак, да са добри майки и т.н. Статистическата вероятност за това я виждате. Аз лично съм предпочел да заложа на по-вероятното, но който мисли, че може да прецени човека по други фактори (като съфорумника дето по очите им ги познавал) може да пробва и с представителка от другата група.

П.С. Ако ще е с 3 бройки, по-добре да отиде и да направи четвъртата, така шансът за стабилен брак се качва от 39.3% на 41.7%, хем ще си направи кефа - с един куршум два заека. Ако не е статистическа грешка, де.

# 1 354
Ми значи гледаш повече соя и расата, по-малко цифрата.

# 1 355
За съжаление дадените данни не са толкова грануларни, но изглежда да няма особена вариация според тези фактори.
Ако имах суровите данни бих ти сметнал кое точно е по-добър предиктор, за съжаление няма как.
Но на "гът фийлинг" се потвърждава това, което казахме мъжете в темата.

# 1 356
  • Тра-ла-ла
По ягодите...изтървах раздаването на любовниците Crossing Arms Нещо артиса ли за мен?!

# 1 357
Джу, за теб остана един с орган  ... с голямо пиано имах предвид - онова с тръбите до стената, което издава едни шеметни звуци ... сещаш се ...

# 1 358
  • София - Варна
Джу, за теб остана един с орган  ... с голямо пиано имах предвид - онова с тръбите до стената, което издава едни шеметни звуци ... сещаш се ...
Joy Joy Joy

# 1 359
Joy Joy Joy Това е много смешно.

# 1 360
  • Тра-ла-ла
Я, гледай как ме разгада.  Hug Аз обичам звука на орган. Дано любовникът е сръчен не само в ръцете Whistling

Как ми се смеят всички Crossing Arms Не стига, че обрахте всички любовници. Не вЪЙ срам...бройкаджийки такива  Joy

# 1 361
chris78 Много поучително наистина и много се замислих. Прав е моя съпруг, че понятието "интимен партньор" е грешка и заблуждение, и няма по чисто нещо от девствената жена - духовно и физически. Момичетата са като кокичета. Когато някой ги откъсне те започват да вехнат. Жалко е наистина, че се загуби традицията и моралът жената да се омъжва девствена.
И мъжът и мъжът девствен - иначе цялата ''чистота' на девственицата той я изяжда с мръсотията си Peace
И интимна партньорка е грешно по твоята логика  newsm78

# 1 362
  • Тра-ла-ла
Да бе, жената да се омъжи девствена и после цял живот да не знае колко е 20см Laughing

# 1 363
Може да случи от първия път:)

# 1 364
Може да случи от първия път:)
...и ти да не го разбереш...и като се поокопитиш,но със семейство и дете,става мазало.

Общи условия

Активация на акаунт