90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 324

• 32 899
  • 713
  •   1
Отговори
# 600
Цитат
благодаря Hug, искам съвет виното  на вечеря пречи на въглехидратите да се разграждат  бързо. Удачно лие по време на диетат да се консумира вечер  newsm78
За огромно и мое съжаление  Mr. Green , хич не е удачно.  Peace

jpg тъй, тъй... Grinning
гадост  Cry благодаря за отговора, а така обичам вино

# 601
  • София
Момичета, Благодаря!
Иначе, не съм ги яла наведнъж, тортата изядох за вечеря. Но продължавам. За съжаление нямам възможност за спорт- на работа съм през деня, след което бързам да обърна внимание на децата. За да съм честна, нямам и желание. Но пък обичам да ходя пеша. За съжаление в момента София прилича на обор- кал, сол, сняг, лед... и някак си не ми се рискува да ми падат ледени късове върху главата.

# 602
Лек ден на всички, а сега да поработим

# 603
  • Бургас
Добро утрооо ! Днес е ужасен студ при нас, че и в офиса е студенооо !  Tired

Записвам се с вчерашен белтъчен : З:ябълки О: свинско месо на скара плюс салата / свинско не бях яла от началото на режима и като се наядох до 8 не почувствах глад, та това за вечеря хапнах една шопска салата с резен кашкавал .

Днес варива : З:фреш от портокал О:салата домати и краставици и малко царевица + картофи на фурна с чубрица + ФПХ В: същото без ФПХ

vangobi, Juliette14, успех с новите врътки !  Hug

Курдов, поздравления на теб и сина ти !  Hug

Виляна, честит рожден ден на малката принцеса ! Да е много здрава и щастлива !  Hug Тъкмо вчера ходихме да избираме торта, че и моята девойка е тази седмица рожденничка!

венеция , kali32, Gina L много търпение и воля !  Peace

# 604
  • Оптимист по принуда
Виляна, да ти е жива и здрава порасналата госпожица Hug bouquet

Курдов, браво на момчето, хубаво е, че има такъв пример пред себе си за борбеност и решителност! Възхищавам ви се на цялото ви семейство  bouquet

След вчерашния фасулец, в стомаха ми свири тежка духова музика  Mr. Green Обаче, нали съм лаком г**, си направих и хумус, но си запекох отделно сусам и го добавих, вместо готов тахан /досега не бях слагала, само от нахут си го правех/, стана превъзходно, не се пасира перфектно сусамът, но имаше разкошен вкус  Heart Eyes И Спаса като се развързаа. Като омахах и две купи фасул, и салатата с малко хумус и щях да  Sick Мина ми де, да не мислите,че гладна съм стояла за вечеря /повторрих си като пич, но наполовина/ Mr. Green
Днес въглехидрати.
з - ябълка
о - филии със салата
в - домашни ванилови мъфини с парченца шоколад + рчш

Хубав ден, отиваме да се водим на градинка  Crazy

# 605
Джине,влизам специално да те приветствам  Hug Hug Hug
Няма да съжаляваш ,че си започнала режима! Единственият проблем за мен е храненето на работното място ,в смисъл да си подсигуряваш режимна храна.
Премери си обиколките в см ,мери се всяка сутрин и ще следиш от какво имаш +.Не е трудно.
И най-вече не стой гладна!За ммен това е основно правило ! Обяд филийка и домат ми се вижда крайно малко.Все пак е въглехидратен ден ,аз бих добавила още една филия и голяма салата.Тортата за вечеря трябва да е с леничка черен шоколад.Целта му е да събуди метаболизма (сега може да говоря пълни глупости Laughing) Закуската предполагам ,знаеш ,че е задължителна и е само от плодове !
Аз днес съм 300 + след вчерашния белтъчен ден.Подозирам ,че е защото ядох купени кьфтета,повече никога ,никога ,никога няма да минавам покрай този магазин ,така ми се приядоха,грух  Crazy
Днес варива .Закуска - кафе и мандарини
Обяд :ориз със зеленчуци,бобена салата с печени чушки
Вечеря : същото ,но наполовина.Този път специално ще си измеря порцията  hahaha Ще ги надхитря тез варива hahaha

# 606
Привет и от мен!  bouquet

Много съм горда с цялата ОБЕ, браво на вас!  Heart Eyes
pe6exodka Килограмите ти и на мен ми се виждат отлично!  Hug Накъде още искаш да сваляш?  #Crazy
Курдов Браво, ти си в златната среда, а за абитуриента какво да кажа - супер!  bouquet Внимавай сега, че какви орди от почитателки ще се носят след него...  Crazy
desi_mama Както е писал Курдов, с оглед на това, че във врътката влизаха коледните, новогодишните празници и куп именни дни, такива резултати са много добри! От снимките се вижда, че си таман!  Hug
Irinita Прекрасна мадама си, за никакви трътки да не чувам, че...  newsm66 Изглеждаш фина, красива, елегантна!  Hug

Ир  Hug Hug Hug Добре, че си в топлата част на САЩ, да не те мислим с тези виелици, блокади и снегове на Източното крайбрежие...  Heart Eyes
Браво на брата на viosisida и на състезателите на mamaMiq, дано и занапред имат отлични резултати на всякакви спортни прояви!  bouquet
Irinita Смятам още утре пак да си направя пак морковките - вкусно, а и идеално за лека вечеря.  Crazy
m84 Ако се намонавиваш, че водният ще ти е труден...еми, няма как да стане лек.  Naughty Опитай се да го мислиш в положителна насока - когато си само на течности, това помага на редица органи да се пречистят от натрупани токсини, шлаки...  Peace Имаш и спасителна опция - да започнеш само на вода/кафе/чай от сутринта и ако ти е лошо или ужасно гладно към обяд, да обядваш белтъчини (съответно да броиш водния за прескочен) и съответно да си продължих с белтъчна вечеря, следващият ден варива и т.н.  Peace Но направи усилие поне. Не е лошо, както си мислиш.
Стискам палци на Juliette14 и vangobi за новата врътка, нека ви върви леко и постигнете желаните цели!  Hug Hug Hug
Алечка Явно все пак се затвърждава, че сваляш от картофките. Супер.  Hug РЧШ на вечеря да не забравиш.  Peace
Светле  Heart Eyes Аз вчера се засладих, ама така, че дълго да ми държи.  Crazy Но ще си гледам гофретката и макароните на снимка с удоволствие.  Mr. Green
kali32 Добре дошла, желая успех и постоянство!  Hug По правилата на 90ДД изобщо не се пие алкохол. Ако решиш да го правиш, е на твоя отговорност и може да доведе до доста по-лоши резултати, отколкото искаш.  Naughty
Виляна Да ти е жива и здрава хубавицата, да е отмяна на мама и първа умница!  bouquet
Gina L. Добре дошла, успех! Прочети много внимателно правилата (изтегли си книгата за повече идеи за менюта) и спазвай всичко! На обяд се ядат големи порции, за да си сита до вечерята. На вечеря режимната храна е 1/2 от обяда! Няма междинни закуски между обяд и вечеря в първите три дни. Солено и сладко не се смесват във ВГХ ден. Ядат се големи салати (1 домат не е никаква салата, поправи се за в бъдеще) и много плодове в ден 4.  Peace
ЖАДИ Поздравления, продължавай смело напред!  Heart Eyes
Данчето Ще надхитриш варивата, ако ядеш повечко неутрални зеленчуци в този ден. От всичко, което си описала, неутрални са само чушките.  Peace

Моя милост днес е на плодчета и от утре - също в почивка.  Crazy Започнах с фреш от мандарини, нататък ще го накъдря със салата с лимон, ябълки, печена тиква...

Прекрасен много по-топъл понеделник на всички!  bouquet

Последна редакция: пн, 25 яну 2016, 11:41 от Лаура84

# 607
Ирка, Пешеходке, хубаво събуждане  Hug Аз предпочитам първия вариант  Heart Eyes Пеши, добре си решила да не се занимаваш с турбо-глупости... Ама и за къде ще слабееш, недей така, кой ще ни разсмива сутрин - дръж се прилично, де! И аз искам снимки и в двата варианта Joy
Деси, екстра си, да не бъдем максималисти! Лека почивчица и на теб  Wink
Венеция 82, kali32, Gina L.  ,
 добре дошли, бъдете търпеливи и инатливи, резултатите ще дойдат  Grinning
Vangobi, успешна врътка! Джули, и на теб! Докато се обърнете и пак ще пишете цветно, кураж! Гърмяни зайци сте  Heart Eyes

КУРДОВИ, СМАЯХТЕ СВЕТА - БРАВО!!! Успех в почивката  Hug
Жгмъц, хубаво е, че си близо до мен, но много ще пътуваш. За сметка на това ще обядваме заедно понякога, нали  Hug

Unforgotten`feeling`f изкушавща си с това кафеее  Hug
Виляна, да ти е жива и здрава щерката - да расте здрава, весела и безгрижна! На три годинки са толкова сладки и забавни Hug
Аз след водния вчера съм -1100 грама newsm44
Днес:
З-банан
О-яйца и салата
В-тортичка

Хубава седмица с по-високи градуси и повече минуси1

# 608
Венеция, Гинче,  Кали, добре дошли и успех!
Успех и на тези , които започват нови врътки!
Курдов, поздравления за резултата на сина ти!

Знаех си аз, че лунните ми носят добри минуси. Тази сутрин бях -1 кг 100г
Днес отложените варива-з-ябълка, о и в - картофи със зеленчуци на фурна и салата от краставици.

# 609
  • Бургас
Цитат
благодаря Hug, искам съвет виното  на вечеря пречи на въглехидратите да се разграждат  бързо. Удачно лие по време на диетат да се консумира вечер  newsm78
За огромно и мое съжаление  Mr. Green , хич не е удачно.  Peace

jpg тъй, тъй... Grinning
гадост  Cry благодаря за отговора, а така обичам вино

Гадост, разбира се Wink Обаче, имайте търпение, воля и инат 90 дни, както ОБЕ, които от днес сме в почивка и утре вечер ще си възнаградя проклетията с Маруд на Старосел. Уникално вино, за тези които обичат червени, плътни вина.

Лаура, пробва ли топлата салата с карфиол и чермула, от линка, който бях постнала..и тя е страхотна. Сега се замислих, че броколи също биха станали идеално с кисело мляко. Предварително бланширани в подсолена вода, но кято подправка освен черен пипер и копър, чесън задължително, не се сещам какво ще им подхожда newsm78
От утре в какъв цвят ще си пишеш менютата??? Цикламеното е запазено во веки веков от мен и "изгората на Ромео", Джулиеткей, Hug Hug

Банда, умирам от студ....изпила съм 1 литър топла вода с джинджифил и сега, за да се стопля, ще прибавя 2-3 печени люти чушки към обяда.
Gina L. Добре дошла! bouquetПиши предварително менютата и питай, ако има нещо неясно  Hug

Вълничке, К.А.G, чудеснr минуси!!! Еха, много е гот, нали?
Вълничке, А рчш след тортичката newsm78

Хайде, за мен е манджа тайм... Wink

# 610
  • София
Още веднъж много благодаря! Hug Hug Hug
Свалила съм книгата, чета, нямам никакви междинни хранения.  Нещо, което не разбирам, е например в белтъчния ден /от темата с рецепти за 90 дневна диета/ е дадено като примерно хранене: варено яйце + сирене+ домат.
Това не е ли смесване на храните?

# 611
Здравейте,
на мен днес трябваш да ми е първи ден, но в работата имаше голяма почерпка и се изкуших /банички, кроасанчета, торта..../. Сега се чудя да карам ли по план или да почна от утре??

Четох, четох и не мога да схвана какво е ОБЕ??

# 612
Здравейте и от мен! Днес е 2 рият ми плодов ден.За 8 дни минус 3 кг.Продължавам напред!

# 613
Привет и от мен!Ден 8-ми минус 3 кг.

# 614
  • Sofia
Здравейте!
Курдов, браво на сина ти! Страхотен резултат! Дано успее да го задържи.
Вилянка, да ти е жива и здрава момата! Много да те радва, да расте весела и безгрижна и много щастлива!  newsm59
Успешна седмица на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт