90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 324

• 32 901
  • 713
  •   1
Отговори
# 585
  • Русе
Дубрутруууу,
Хеййй, бандичка, страхотни сте, много, много благодарим за пожеланията за успешна втора врътка, надявам се такава да е моята  Mr. Green  щот първата леко я омазах, но тоо, не улучих момента й просто....
Та, стартирам от 88, 5 кила..  Rolling Eyes с 3 кила отгоре от края на първата, целта ми е... не знам, колкото повече, толкова повече...Ще видим..  Crazy
Сбогом любим мой цикламен шрифт ,   Party
з-банан и кафе
о-пилешко филе на тиган, салата моркови, фпзх
в-кисело мляко, зелена салата
Курдов браво на сина ти, наистина рекорд, имаше и още една мацка, Ирина Александрова май беше, та тя беше свалила 30 кила и нещо...
Успех и на още едно момиче дето почва с нас- венеция май, както и на други непишещи, ако почват и те..  Mr. Green
Хайде, прекрасен ден, в Русйе е още -16 ..  Shocked
 Hug  Hug  Heart Eyes  Heart Eyes

Да допиша, честита почивчица на ОБЕ, джобни гаджета сте станали начи... Heart Eyes
vangobi напълно е постижима целта ти да знаш... Hug
kali успехххх и на теб. Hug

Последна редакция: пн, 25 яну 2016, 09:58 от Juliette14

# 586
Добро утро на всички, днес е първият ми ден белтъчен УРА Laughing

# 587
Irinita, как я искаш снимката бруто или нето? hahaha Joy Довечера ако не забравя ще си направя селфи Mr. Green

# 588
Добро утро  Hug
Ирка силно  Hug
Влизам да мерна отчетите  smile3521
Пешеходче направо си докарала манекенски размери, браво  bouquet
Еха Курдов браво на теб, но на синчето ти огромно браво е малко! Стискам му ръката за волята, упоритостта и желанието да се вземе в ръце и да изглежда добре, не само със свалени кг., а и да стегне тялото си  smile3501
Деска браво, както и преди 3-4 дни ти писах, изглеждаш много добре  bouquet
Иринита трътка, а  hahaha Нали те видяхме  Naughty Много си добре и браво за постигнатото и волята на всички ви  bouquet
А това, че вършим по много неща, май всяка жена го прави! Такава ни е породата  hahaha
Светле  Hug Къде изчезна твоята дружка  newsm78

Пускам една тортичка, малката навършва 3 год! Да са живи и здрави всички дечица  Hug

Успешен старт, и още по-успешен финал желая на Вангоби и Жулиетчето и др. нови, ако има bouquet

Лек ден от мен, до после  Hug

# 589
  • Русе
Вилянкаа  Heart Eyes , да ти е жива и здрава сладуранката, много щастливо и безгрижно детство й желая, късмет и упехи занапред!!!  Heart Eyes Heart Eyes  Hug Hug Hug
Тортата е страхотна!!!  Crazy

# 590
  • Бургас
Джулиеткей, н'дей рИва за цикламения шрифт. Три месеца ще е при мен  Joy после, пак при теб  Hug
Лебеда  в мен не спи (голямата бяла птица)- Ирка, Светле - прекрасни кафета както винаги. Hug Hug Hug
Успех и на венеция и kali32. Желая ви търпение и инат да издържите до края!

Irinita, как я искаш снимката бруто или нето? hahaha Joy Довечера ако не забравя ще си направя селфи Mr. Green
И двете, дядо попе... hahaha

Вилянка, да ти жива и здрава малката принцеса! Нека има безгрижно детство! Много гушки!!!

# 591
  • Русе
Джулиеткей, н'дей рИва за цикламения шрифт. Три месеца ще е при мен  Joy после, пак при теб  Hug
Joy  Joy  Joy
Ама ний верно си го менкаме.....  Crazy
 Heart Eyes Heart Eyes

# 592
  • София
Здравейте!
Чета темата ви и така да се каже черпя полезна информация. Надявам се нямате нищо против че "нахлувам", но от 18.01. започнах да спазвам режима.
Майка съм на две деца и държа да отбележа, че никога през животът си не съм била толкова дебела колкото съм в момента. Дори след второто раждане преди две години и половина бях по-слаба. Спирането на цигарите преди седем месеца  също даде своето отражение.
Стартирах от 82кг, като два дни преди това правих прочистване, което съвпадаше и с лунната диета. В петък с премерих и бях 77.3кг, голяма радост. В събота /скорбяра/ хапнах ориз със зеленчуци, а вчера /въглехидрати/ парче торта, домат и филия хля бонус с лимец. Днес сутринта се премерих и бях 78.6кг., т.е. 1.3кг. отгоре. Според вас това нормално ли е? Смея да твърдя, че съм стриктна и не мога да си обясня от къде дойде сега този килограм, че и от горе... Thinking

# 593
  • Пловдив
Добро утро и от мен !! да дам отчет след  втори плодов ден, общо за 8 дни  -2.700. Много се радвам ,дано продължа така! На момичетата , които са с моя ръст от около 160 см, искрено завиждам за 5 в теглото Laughing. Желая ви усмихнат ден , красиви bouquet

Gina , много съм нова за да давам съвети , но може да е задържане на вода или просто моментно състояние, не се демотивирай само !!! Продължавай ! Има ли упорство , има резултат !

# 594
Gina Тортата заедно с домата и хляба ли я яде? Това си е смесено хранене. Сладко и солено не се смесват. И сладкото се яде на вечеря. Така както си го написала не е ясно. Иначе добре дошла и успех. Пиши си менютата предварително, всички помагат и коригират когато има нужда.  Wink

# 595
  • Русе
Здравейте!
Чета темата ви и така да се каже черпя полезна информация. Надявам се нямате нищо против че "нахлувам", но от 18.01. започнах да спазвам режима.
Майка съм на две деца и държа да отбележа, че никога през животът си не съм била толкова дебела колкото съм в момента. Дори след второто раждане преди две години и половина бях по-слаба. Спирането на цигарите преди седем месеца  също даде своето отражение.
Стартирах от 82кг, като два дни преди това правих прочистване, което съвпадаше и с лунната диета. В петък с премерих и бях 77.3кг, голяма радост. В събота /скорбяра/ хапнах ориз със зеленчуци, а вчера /въглехидрати/ парче торта, домат и филия хля бонус с лимец. Днес сутринта се премерих и бях 78.6кг., т.е. 1.3кг. отгоре. Според вас това нормално ли е? Смея да твърдя, че съм стриктна и не мога да си обясня от къде дойде сега този килограм, че и от горе... Thinking
Мии, нормално е, защото за 5 дена излиза, че си свалила почти 5 килограма, а това не е нормално нали се сещаш, тоест, това не са мазнини, свалила си някаква вода, която си задържала най-вероятно след това, реално мазнини си свалила може би килограм, което е всъщност нормалното.
Споко, не се  отчайвай, не робувай на кантара,  и не очаквай да сваляш по 5 кила за 5 дни, просто няма как да стане...  Peace
Надявам се ме разбра,  Hug

# 596
  • Русе
Gina Тортата заедно с домата и хляба ли я яде? Това си е смесено хранене. Сладко и солено не се смесват. И сладкото се яде на вечеря. Така както си го написала не е ясно. Иначе добре дошла и успех. Пиши си менютата предварително, всички помагат и коригират когато има нужда.  Wink
jpg мнооого се радвам да те видя...  Hug Hug

# 597
Juliette14  Hug bouquet
Тука съм. Чета ви, че с това новогодишно освинване ще трябва да се боря сега няколко месеца. Sad И не мога да се стегна поне почивката да си спазвам. Ама и днес е нов ден, ново начало нали.  Laughing

# 598
Дубрутруууу,
Хеййй, бандичка, страхотни сте, много, много благодарим за пожеланията за успешна втора врътка, надявам се такава да е моята  Mr. Green  щот първата леко я омазах, но тоо, не улучих момента й просто....
Та, стартирам от 88, 5 кила..  Rolling Eyes с 3 кила отгоре от края на първата, целта ми е... не знам, колкото повече, толкова повече...Ще видим..  Crazy
з-банан и кафе
о-пилешко филе на тиган, салата моркови, фпзх
в-кисело мляко, зелена салата
Курдов браво на сина ти, наистина рекорд, имаше и още една мацка, Ирина Александрова май беше, та тя беше свалила 30 кила и нещо...
Успех и на още едно момиче дето почва с нас- венеция май, както и на други непишещи, ако почват и те..  Mr. Green
Хайде, прекрасен ден, в Русйе е още -16 ..  Shocked
 Hug  Hug  Heart Eyes  Heart Eyes

Да допиша, честита почивчица на ОБЕ, джобни гаджета сте станали начи... Heart Eyes
vangobi напълно е постижима целта ти да знаш... Hug
kali успехххх и на теб. Hug

благодаря Hug, искам съвет виното  на вечеря пречи на въглехидратите да се разграждат  бързо. Удачно лие по време на диетат да се консумира вечер  newsm78

# 599
  • Русе
Цитат
благодаря Hug, искам съвет виното  на вечеря пречи на въглехидратите да се разграждат  бързо. Удачно лие по време на диетат да се консумира вечер  newsm78
За огромно и мое съжаление  Mr. Green , хич не е удачно.  Peace

jpg тъй, тъй... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт