90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 324

• 32 911
  • 713
  •   1
Отговори
# 570
  • Targovishte
Добро утро, банда  bouquet

ИРКА  Hug Hug Страхотно кафенце, май е с мляко, но вече съм в почивка, така че си вземам глътка  bouquet

ПЕШЕХОДКА  Hug Hug Извинявай, но колко си вискока? Мисля че  си дори прекалено слаба, продължавай с режим почивка, никакви други не ти трябват. Браво за резултата. Иначе за картинката бих избрал втория отговор, но... моя любим човек винаги спи, когато аз тръгвам...

ВАНГОБИ, ДЖУЛИ  Hug Hug Успех с новата врътка!!!  bouquet bouquet

Сега иде и моят отчет.

Аз започнах третата врътка от 87.800. След многото прегрешения по нова година, завършвам 84.700 кг. Общо свалени 3.100. За мен това е успех - най-вече не съм качил! Но нали целта на тази врътка беше друга... Моят син. Той стартира с 108.100 кг. и тази сутрин стана с мен, само и само да се претегли и да ми каже. Кантарът засече 80.800 кг.!!! Или свалени 27.300 кг. !!! Е как да не се гордея!!! Аз на първа врътка бях свалил около  26 кг. Ученикът подобри рекорда на учителя. Гордея се  и с друго. Този ми син е много кпризен относно храната. Почти цялата врътка изкара на салата единствено от краставици и един два пъти айсберг. Друго не яде. Силно ограничени са и всички останали храни. Месо също не обича. Така че успехът му наистина е голям за мен. И както му обещах, един от стимулите за да започне, бе че ще му купя карта за фитнес. От първи започва.

ЖГМЪЦ  Hug Hug Успех на новата работа, дано случиш на добър колектив!!!

КЪНТРИ  Hug Hug И ти ли почваше работа от днес  newsm78 УСПЕХ!!!  bouquet

ИРИНИТА  Hug Hug Hug Като четох снощи как си се развихрила в твоята кухня, ми се прииска да ме осиновиш  Praynig Praynig

Така. Режим почивка - З - Мандарини, О - нахутена яхния и салата айсберг, В - домашен кекс и РЧШ

Приятен ден и успешна седмица на всички!!!  bouquet Hug bouquet

# 571
Добро утро и от мен Hug
Да се оплача набързо от телефона: днес за първи път + от няколко дни насам (400гр), отдавам го може би на наблицаващия МЦ  newsm78
Днес - оризът на Сави.

Курдов, браво и на теб, и на сина ти за постиженията!  Peace голям стимул сте!

Пожелавам на всички успешна нова седмица!

# 572
  • София
Курдов, браво на теб и поздрави синът ти с невероятния резултат Hug как няма да си горд, лелее браво bouquet

# 573
Добро утро, банда!
Честито на постигналите спортни успехи!

След картофи дей задържано тегло, ама сглупих на обяд. Бяха ми останали картофи от гостито предната вече, ама се оказаха малко. Домързя ме да правя още и си останах чисто гладна на обяд... Та така.

За днес менюто е:
З: портокал
О: бутер банички с доматена паста с подправки и маслини, салата
В: бутер банички с шоколад  Mr. Green

Хубава седмица ви пожелавам!

# 574
  • София
Добро утро
пия си кафенцето и ви се радвам  Hug Ир
Курдов на теб и сина ти  smile3501 помня Васко като показваше такива снимки, за младите хора си е направо нов живот  Hug всичко хубаво му желая и дано ги задържи  Hug
Успех на Вангоби с новата врътка  Hug пожелавам ти поне 64кг на финала   Praynig
Пешеходката явно ще изчезва  Shocked но щом я влече  Hug
Днес ми е ВГХ:
З:ябълка
О:качамак с маслинки мисля + айсберг
В:Нещо много сладко + РЧШ
Много поводи за усмивки през новата седмица  Heart Eyes

# 575
  • софия
Добро утро!Благодаря ви за милите пожелания!
Курдов, Пешеходка и другите от ОБЕ, честита почивка и браво за резултатите.
Джулка, Вангоби , успех с новата врътка!
Жгмъц, много професионални успехи!

Аз днес съм на 0 , което е добре.Закуска -мандарини, обяд-торта и няколко сладки, вечеря-смесена.

Успешна седмица!

# 576
  • Русе
Добро утро  Hug
Ир  Hug ще ни липсваш, ако изчезнеш, но поне се появявай, когато можеш  Hug мерси за чудното кафенце!
Пешеходче, сега като сме в почивка, да не ни оставиш без закуска  Flutter и аз бих предпочела втория вариант, но ММ обикновено става след мен.
ОБЕ, и моя резултат е 3 кг... а не е като да нямам какво да свалям като Пешеходчето,  но за мен важното е да е вдигам нагоре, че бях изтървала конците по едно време.
Ще се опитам да смъкна още с почивката, но не ми се получава обикновено Embarassed
Жгмъц, да кажеш довечера дали сме помогнали със стиснатите палци.
Джул, Вангоби, успех с новата врътка и някой друг май почваше с вас - успех и на него  Hug
Хубава и усмихната седмица на всички, а обещаха и да се постопли  Laughing

# 577
Добро утро! Hug
Пешеходче, Курдов, Деси, бравооооо, сваленото не е много , но пък е през зимата и си е огромноооо постижение....! Hug
Вангоби, успех, знам, че си стриктна и ще успееш! bouquet
Днес ще ям
з фреш от морков, ябълка , джиндифил
о зеле с месо, салата домати и краставици
В не е ясна, ще пробвам яйца

Хубава седмица, НЕ ми се ходи на работааааа! Cry Cry
ПП ООООх забравих да поздравя момчето на Курдов, браво.....сериозен младеж, който ще стане сериозен мъж.....възхищавам му се ! smile3501 smile3501 Курдооов , това беше отличникът , нали.... Wink

Последна редакция: пн, 25 яну 2016, 08:33 от mimi.7299

# 578
  • София
Добро утро!
Благодаря ви за палците!  Hug
Работата не е кой знае какво, нито е нещо което искам да правя. Просто се налага да се работи нещо, но да видим как ще е днес. Благодаря ви, подкрепата ви ми е много важна!  Hug
Вълничке, някъде близо до теб ще съм.

Вчера и аз сготвих 4 манджи, че нали няма да съм на разположение през седмицата. Взела съм булгур и салата за О, за В ще преценя, като му дойде времето. Сутринта кантара покажа 55.9, в тези граници си се лутам от края на режима +/-. Ще ми се да е по към 55, но ... здраве да е.

Курдов, поздравления за твоето момче! Вероятно до бала ще свали още, а и фитнеса ще помогне! Браво и на таткото, голяма работа сте!  bouquet

Джули, Вангоби, успех момичета!  Hug

Поздрави на всички! Дано имам време да ви нагледа пак!  Hug Hug Hug

# 579
Курдов-младши браво! Отличник на ОБЕ  smile3501. Курдов, ами колко съм висока не знам според обувките зависи  Mr. Green варирам от 168 до 178см. ама зимно време съм предимно в ниския диапазон  Laughing. Курдов, нали знаеш как се събужда половинка сутрин. Лисваш чаша горещо кафе и бягаш Hug
жгмъц, и от мен успех в новата работа, щом не ти е при сърце дано поне колектива да готин.
Джули, Вангоби, лек режим от мен!
 desi_mama, няма да ви оставя гладни тук съм рано , рано ще ходя да обирам и сервирам плодчета.
Алечка, тук съм никъде няма да зачезвам.
dilyanad, то май трябва да си пожелаваме умна почивка, че всички оплитаме конците.
ОБЕ браво за резултатите и успешно задържане.
Топъл ден, че при мен е -19 сутринта чак таблото в колата имаше скреж.

# 580

Добро утро  Whistling Раздавам кафе за всички, а сладките изкушения са за тези, които днес са на въглехидрати.

Не успях да ви изчета, но ще наваксам. Успешен ден!

# 581
Добро утро,  wavey
ОБЕ честита почивка  bouquet, и огромни поздравления за Курдов- младши Hands Clap Hands Clap Hands Clap
Пешеходче, аз съм висока точно колкото теб, така си мечтаех да стана 53кг. но уви стигнах само до 54 и днес, въпреки луната, въпреки приключилото МЦ съм 56кг.
Отивам командировка при Японките за седмица, там с Гени ще се подкрепяме, после пак се връщам тук и ще си карам по нашата почивка.
Лек ден  Hug

# 582
  • планетата Земя
Добро утро

Пешеходка
,чудесен резултат.При толкова малко кг на изходна позиция,няма как да се свали повече.
Курдов,браво на теб и синчето.27 кг е чутовно постижение.Може би държи рекорда за най-много свалени кг на врътка
Жгмъц,чакаме да пишеш как е било на работата и с яденето.Перфектно си поддържаш килограмите от края на врътката.Няма как да не варират нагоре,надолу по-малко

Менюто
з-мандарини о-нещо сладко,не знам още какво+РЧШ в-боб яхния,малко картофи и салата

# 583
  • У дома
Добро утро, Светле, зашемети ме с кафенцето и макароните Crazy Мина е писала преди мен, че сме Японки, та направо Crazy Crazy Crazy
Браво на ОБЕ, Курдов Младши, леле какъв резултат, трябва да си много горд с детето Sunglasses БРАВО!!!
жгмъц, много професионални успехи Hug
Вангоби, Джули, хайде много минуси и на късмет да ви е тази врътка Hug
Така, както и Мина каза, след като погладувам и аз се връщам тук, бях на един друг режим, при който си похапнах стабилно, но както казват хората "Красотата иска жертви(глад)", та не може да се яде и да си слаб, е те такова чудо няма Whistling
Иринита, да не си зодия Близнаци? Аз също не мога да правя само едно нещо и това дразни околните понякога Blush
Хайде лек ви ден, отивам по задачки Hug

# 584
  • Бургас
Добро утро и от мен!
Да отчетем килцата, сантиметри не съм мерила, защото и в началоно не бях.
Начало 59,5 ; край 57,0 или разлика 2,5 кг.
С моите 159,9 см, в сравнение с Пешеходкините 168 см и 53 кила съм направо трътка  Embarassedhahaha
Малко е, но за мен е достатъчно. Може би имам около 1 кг задържана вода - чувствам  по очите, ръцете и тежеста в бъбреците. Днес ще го изхвърляме с вода с джинджифил.

Така, от днес в режим почивка. Менюто писах вчера.
Пешеходче, да пуснеш някой снимчица, да видим ние, къде точно са разпределени тези ужасни 53 кила newsm78 hahaha

vangobi, Джулиетке
, успех! Вие сте "печени" така че не се съмнявам в резултата! Hug
Курдов, лелееее, твоят син е рекордьор!!! Поздравления и за теб, но най-вече за него!
Ще те осиновя, няма проблем, тъкмо имам две момиченца и си нямам момченце Joy Освен това ти обичаш да спинкаш и да папкаш, така че ще си послушно детенце hahaha hahaha hahaha
Иринита, да не си зодия Близнаци? Аз също не мога да правя само едно нещо и това дразни околните понякога Blush
Genni, не съм, Теле съм, но съм на 20.05, което е края на зодията и имам проявления и на "съседите"  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт