На море в България 2016 - 2

• 111 485
  • 724
  •   1
Отговори
# 345
 Пратих запитване  за Перла Плаза   до СЪНИ ТУРС и   за 8 дни  all inclusive  за 2 двойни стай : 1702  лв.Но в офертите на Amigos Travel   за същите стаи  е  1518,00 лв. Някой има ли отзиви за Amigos Travel? Двоумя се дали да ги  използвам.

Последна редакция: ср, 10 фев 2016, 14:09 от venigeri

# 346
Здравейте, момичета!
Чудесна тема сте направили! Някой от вас планирал ли е вече лятната почивка? Аз обмислям да направя резервация най-късно до средата на март месец и да се възползвам от преференциалните цени по морето.В топ оферта попаднах на този хотел http://topofertite.com/deal/11560-carevo_hotel_the_castle_na_more_top_cena.html

Има ли отзиви някой от вас за него? Какво е положението там, храна, обслужване, плаж?

# 347
Аз и тази година да питам- можете ли да ми препоръчате вила с басейн до море  newsm78
За такава почивка мечтая, децата пораснаха, анимация не ми трябва, храната вече е лесна работа. Много ми се ходи на такъв тип морска почивка, до обяд с колата на плаж, следобед около басейна  Crazy

# 348
  • София
raja_nikol ,в с.Велика (до Лозенец е)  има много хубави къщички ,мисля че имаше такива и с басейн.Ние преди сме ходили там на няколко различни вили и е доста приятно .

# 349
Мерси, Гери, сега ще огледам  Peace
Може и хотелчета де, малки с басейн, много държа  Wink

# 350
Здравейте, момичета!
Чудесна тема сте направили! Някой от вас планирал ли е вече лятната почивка? Аз обмислям да направя резервация най-късно до средата на март месец и да се възползвам от преференциалните цени по морето.В топ оферта попаднах на този хотел http://topofertite.com/deal/11560-carevo_hotel_the_castle_na_more_top_cena.html

Има ли отзиви някой от вас за него? Какво е положението там, храна, обслужване, плаж?
Виж назад в темата на стр. 14 пост 206 има дадено мнение за хотела.

# 351
  • София
В село Велика, ако попаднете, непременно отидете до ботаническата градина на сем.Серафимови, дано са живи и здрави хората още. Това е вълшебно място.

# 352
  • София
Друго исках да питам нещо. Ако ползвате ранна резервация през visit.bg да речем за 10% по- добра цена за море. Как се плаща? 30% до края на март, или 100% трябва да се плати до края на март, за да се ползват намалените цени. ??? newsm78

# 353
  • Резерват "Северозапад"
Различно, според изискванията на конкретния хотел.

# 354
Пратих запитване  за Перла Плаза   до СЪНИ ТУРС и   за 8 дни  all inclusive  за 2 двойни стай : 1702  лв.Но в офертите на Amigos Travel   за същите стаи  е  1518,00 лв. Някой има ли отзиви за Amigos Travel? Двоумя се дали да ги  използвам.
Моята приятелка също резервира при тях, след като от Съни и дадоха с 80 лв. по-висока цена.Даже се договори с агенцията на три пъти да плати.Сега да преведе част от сумата, още веднъж около 10.03. когато взимаме заплата и последната част 14 дена преди настаняване.Явно се съобразяват с желанията на клиента.

# 355
  • Bulgaria
Някой бил ли е в Атия Резорт -Черноморец?Изглежда ми много красиво

# 356
Здравейте,  ние резервирахме през Съни турс 7 нощувки в Блу ориндж от 17 юли. До сега сме почивали в Несебър 2 поредни години в едно сладурско хотелче в Несебър,  което много ни допадаше,  но решихме тази година да сме на ОИ в Созопол. Отзиви за Блу Ориндж?

# 357
  • Резерват "Северозапад"
Хотелът става, среден към добър. Плажът също, зависи дали го чистят.

# 358
Здарвейте,и аз с въпроси: ).След няколко години в Турция свга решихме да пробваме българския АИ.Дилемата е между Дюни резорт- Белвил или Вилидж и СОЛ Несебър резорт.Какво бихте ме посъветвали ,с дете на 4 год сме.В Несебър ме притеснява само плажа  Thinking

# 359
http://www.booking.com/hotel/bg/sozopoli.bg.html?aid=323176;labe … =sozopoli-f31twlt*

А в този комплекс били ли сте? Много ме изкушава мястото  newsm78

Созополи имам предвид, нещо не ми е ОК линка

Общи условия

Активация на акаунт