На море в България 2016 - 2

• 111 484
  • 724
  •   1
Отговори
# 375
Най-добър не знам кой е, но ние сме били в Мурите и мога да го препоръчам! Точно над плажа е и има водна пързалка  Peace

# 376
Най-добър не знам кой е, но ние сме били в Мурите и мога да го препоръчам! Точно над плажа е и има водна пързалка  Peace

Не виждам сайт на хотела, може ли линк  Heart Eyes

# 377
  • при моите любими
Ето линк за този хотел http://niktravel.com/content/view/12472/396/

# 378
С водната пързалка от хотела до  плажа  ли се стига, така ми изглежда на снимките?

# 379
С водната пързалка от хотела до  плажа  ли се стига, така ми изглежда на снимките?

Laughing малко смешничка идея, защото си се представям с децата и багажа за плаж, и се юрвам на пързалката, за да стигнем до плажа  Laughing
Иначе сигурно идеята е да се пуснеш само да се пързаляш и после да се катериш нагоре пак до хотела, ама пак не ми изглежда много удобно  Rolling Eyes

# 380
  • при моите любими
Хихи, децата аз си ги представям и ММ, но аз с чанта пълна с мазила, очила и нещо за четене, да се спусна надолу.  Laughing  Сигурно раздават и някакво непромокаеми чанти да си опаковаме нашите Simple Smile Всичко е в кръга на шегата, идейна е за едно бързо слизане.  Peace

# 381
Да, буквално  от хотела отива на плажа  Laughing, но ние имахме "късмета" да сме там септември и беше студеничка водата, но въпреки това ММ и малката се пуснаха два-три пъти. Имаше безплатни спускания за гостите на хотела, но май бяха в определен часови интервал, иначе беше левче или два на спускане  Peace
Не знам сега на какъв принцип е, ние като бяхме (2014 мисля) беше на АИ, но light, включваше и чадър на плажа. Всичко беше хубаво, само плажът на Черноморец е възтесничък, но точно в зоната с чадърите на хотела беше поносимо  Peace

# 382
  • В.Търново
Чела съм някъде, че този хотел бил и лагер за ученици... Или вече не е.

# 383
Създаден е точно за провеждане на лагери като младежки, детско-юношески комплекс. При положение, че в нета никъде не са налични мнения и отзиви за него явно основно се ползва като лагер. Не бих рискувала да почивам в такива помещения след турнадо от деца и младежи! Кой знае на какво са заприличали помещенията и обзавеждането. Същата история е и с хотела на Арапя, който сега се предлага на ОИ.

# 384
Aз преди 2 години го бях набелязала с ваучери, наистина се ползва за лагери. Настанихме се в хотелче до него и се вдигаше страшна олелия до късно вечер. Може би за почиващи с по-големи деца няма да е зле. Хотелчето беше http://hoteladena.com/.чисто и спретнато, чудесен басейн и прилични стаи, но без изхранване, близо до централния плаж, който се оказа с ширина 2м и ходехме с колата до Градина, където пък плащахме по 2лв на един мангал за паркинг.

Последна редакция: сб, 13 фев 2016, 15:45 от valka27

# 385
 Моля , препоръчайте ми хотел , от който сте доволни на Южното черноморие , ол инклузив и на първа линия . Тази година закъснях малко и в повечето хотели , които ми допаднаха няма места вече Sad

# 386
Моля , препоръчайте ми хотел , от който сте доволни на Южното черноморие , ол инклузив и на първа линия . Тази година закъснях малко и в повечето хотели , които ми допаднаха няма места вече Sad

Тази година, действително се очертава силен сезон по нашето море. Да видим дали пак ще се оплакват накрая.

# 387

Тази година, действително се очертава силен сезон по нашето море. Да видим дали пак ще се оплакват накрая.

Определено е така . Миналата година в края на януяри резервирахме без проблем , а сега всичко вече е заето  Peace

# 388
  • София

Миналата година бяхме в Приморско, хотел Жерави, на 5 мин. от плажа. Може да се каже, че е на първа линия, защото отпред няма друг хотел. Не е на шумно място, музиката в ресторанта е само по време на хранене, а плажът отпред /Северния/ е с много ситен пясък.

# 389
  • Berlin
Миналата година имаше и -30% за ранни записвания.

Общи условия

Активация на акаунт