На море в България 2016 - 2

• 111 482
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
В Нова Турс нямаха стаи още преди 10 дена.

# 76
  • Русе
И аз днес го прегледах Серенити, добри са цените за междинните сезони, но не ме влече ОИ. Пък и пише, че плажът е кофти.
Също се присъединявам с питане за апартамент близо до хубав плаж, без изхранване. Моля ако някой има добър опит да сподели.  Peace
Миналата година бяхме в Поморие. Иска ми се тази година на друго място.

# 77
  • София
Аз бих казала, че плаж Нестинарка е много хубав плаж, но миналото лято е бил неподдържан и затова са отрицателните коментари.
Дано това лято е по-добре от миналото.

# 78
  • В.Търново
Аз бих казала, че плаж Нестинарка е много хубав плаж, но миналото лято е бил неподдържан и затова са отрицателните коментари.
Проблема с плажа не е от 2015г , а от 2012г.

# 79
  • Пловдив
Моля,за мнение за Оазис дел Маре,Лозенец? Интересува ме  добър ОИ,едноспалните апартаменти да са с врата м/у хола и спалнята,да е близо до плажа,че не ми се мъкне пак целия катун и да не е голям,шумен комплекс?

# 80
  • София
2014 си беше екстра...

# 81
  • Пловдив
В общи линии прочетох тази и предната тема и ми допадна за Блу ориндж,Созопол!Моля,някой да сподели лични впечатления за там.Иска ми се тази седмица да го приключа този въпрос.До миналата година почивахме къде ли не,но не ми се налагаше да се съобразявам с детенце.Миналата година бяхме с нея в Синеморец,но не ми харесаха условията като за почивка с дете.Сега ми е трудно да се ориентирам и ще съм благодарна ако може да ми помогнете.

# 82
+ 1 за Мирамар. Всъщност трябва да си доста претенциозен, за да му изпишеш минусите. Моят личен опит от там е само две години, последно 2015 - без забележки. Да - телевизорите са малко стари, стаите може да са и по-луксозни и свежи, а сьомгата на вечеря - малко по-изпечена, но и така се живее. Наистина тази година явно има промяна в мениджмънта, тъй като постъпката им с отмяната на РЗ за определен период в последния момент, хич не е коректна. Още повече, че миналата имаха оферта и с безплатно настаняване на две деца до 6 г, а тази - не. Но здраве да е, дано промяната е за добро и на всички, коит още почиват там, пожелавам слънчева и здрава почивка.

А вие момичета - помагайте, защото рядко се случва да не знам какво да правя, но тази зима е така - следя всички оферти, почти всички читави хотели на първа линия с ОИ, ами при нашия вариант - 2 възр, 3 деца до 4 г., тази година в неактивен сезон не мога да падна под 2000 лв за 7 нощувки. Всъщност мога - ако отида в две двойни стаи в Нимфа, Ривиера или Риу Хелиос на Обзор. Или пък направя компромис с нискокачествена храна в Марина на Слънчев ден, или други два-три коментирани из темата хотели. Затова отивам на вариант апартамент на плажа, с оборудвана кухня и всичко останало, по възможност двуспален, на север или по на юг към Градина, Равда....Може и семейна къща с двор, но на не повече от 100 метра плаж, подходящ за дребни деца. ПОМАГАЙТЕ СЪС СЪВЕТИ!!! Сега гледам едно студио под Черноморец, на Златна рибка и х.Черноморска звезда на Градина, ама цените им като на четиризвезден хотел с ОИ
Бих ти предложила ето това: http://www.alexandriatravel.bg/%D0%9F%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%B2%D0 … ea-Boutique-Hotel
или това:
http://www.alexandriatravel.bg/%D0%9F%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%B2%D0 … /Complex-Bay-View

# 83
Благодаря на всички със съветите и предложенията, търсенето продължава... Simple Smile

# 84
Здравейте! Някой с отзиви за " Бялата лагуна"  към Балчик.

# 85
"Затова отивам на вариант апартамент на плажа, с оборудвана кухня и всичко останало, по възможност двуспален, на север или по на юг "-  Между Несебър и Равда, води се в Несебър Комплекс "Аполон"  http://apoloncomplex.com/bg/index.html
Не е на първа линия, на около 5 мин. ходене пеша. Комплексът е много добър, апартаментите са оборудвани с всичко необходимо и цените са съвсем прилични - двуспален ап. (две отделни спални, две бани, общ хол с голям разтегателен диван + кухненски бокс за 4+2 е 130 лв. на вечер на помещение в активен сезон.  Минус там е плажът - много тясна плажна ивица. Вариант е да ходите в началото на южния плаж на Слънчев бряг на около 3.5 км от там. На гърба на комплекса е Аквапарка на Несебър.

# 86
  • Beyond the Frontiers
На плажа на Нестинарка е и Реджина маре - апартаментен. Peace

# 87
И ние резервирахме хотел Сън Палас, направо в хотела! Очертаваме се голяма компания, което предразполага за страхотни купони!

# 88
  • В.Търново
2014 си беше екстра...
Кое е било екстра като и тогава е имало камъни?!

# 89
  • гр.София кв.Драгалевци
Здравейте,искам да попитам някой бил ли е в Бяла бийч ризорт.Резервирах за там,но все пак ми се искаше,ако някой е ходил да изкаже мнение.Мерси предварително!

Общи условия

Активация на акаунт