На море в България 2016 - 2

• 111 482
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Не знам за сега ,но преди имаше бар на плажа.Имаше и някакво заведение с кухня.

# 106
Да попитам за Сън Палас, стаите, които не са в новото крило много ли са зле? Сега ми отговориха от агенцията, че за нашият период има само стандартни стаи

Ние мислехме да сме в стандартните стаи, но служителка на Съни турс се обади за допълнителни уточнения и каза, че новото крило е с нова мебелировка и в крайна сметка преценихме да доплатим. Все пак сме с малко дете, което иска да лапа всичко. А иначе четох коментарите в страницата на визит и там вече почивалите пишат за остарели матраци и спално бельо. Надявам се в новото крило освен мебелите, и матраците да са нови.  Simple Smile

Не звучи много добре.... Сега ще чакам какво ще ми отговорят, понеже им изпратих потвърждение, а в запитването исках двойна стая в новото крило. Да не би все пак да излезе някоя

# 107
  • гр.София кв.Драгалевци
Мерси много.Ем ние вече сме платили пък дано да ни е хубаво.Има и добри и лоши коментари.До сега,откакто сме женени,с моят мъж винаги ходим в Обзор,в Сънрайз Ол Суит Резорт,но понеже вече ще станат 5 год. съпругът Ми реши да сменим хотела,но за мен това е Топ Хотела от всякъде и сега ми е много притеснено как ще е там,но каквото е такова Simple Smile

Последна редакция: вт, 26 яну 2016, 16:33 от katito0_yo

# 108
  • Сф
Препоръчайте ми комплекс ниско стройтелство,озеленен и в близост до плажа !! Няма значение изхранването....
Блу ориндж

# 109
  • София
По повод питането по- горе за апартамент на плажа, да споделя, ние ходим от години в Созопол дриймс апартаменти, на плажа Хармани. Апартаментен комплекс, с малък двор. Напълно оборудвани апартаменти, много удобни, има с две спални. Градски апартаменти са. Цените по договорка, но смятам бяха прилични, 70 - 100 лева едноспални апартаменти, 80- 120 лева двуспални - по спомен. Според сезона и броя нощувки. Магазините са двата големи хипермаркета на 3 минути от комплекса. Много е удобно, за пазаруване и готвене. Паркинг все ще ви осигурят, там около тях има запазени места. Това е важно. Самия Созопол наблизо, заведения и кръчми, доста на близо. Минусите ги знаете. Хармани не е най - хубавия плаж. Но ние ходим с колата надолу към Каваци, на 5 минути е. Малко е шумно до 12- сет заради крайбрежните заведения, но се търпи. И това е. За децата все пак аз предпочитам Дюни, тъй че комбинираме с няколко дни в Созопол, но все в тези апартаменти отсядаме.  Simple Smile

# 110
  • Русе
Аз питах.  Peace Сега чуденката е ОИ или апартамент в Приморско. На майтап изпратих запитване на Съни турс за Серенити и Томас Резиденс. Царево ми се струва много далече, но цените ме привлякоха. Изпратиха ми следните оферти:

- Серенити бей - 14.06-19.06 - 5 нощувки в апартамент - 599лв. ( тук имам и специална допълнителна отстъпка)
 - Томас резиденс - 02.07-07.07 - 5 нощувки в апартамент - 630лв.

Очакваме и мнението на друго семейство, което може би ще идва с нас.  Аз май повече клоня към Томас резиденс - нов хотел е и периодът е по-добър според мен. Това са си 2 седмици.
И за двата хотела четох положителни и отрицателни мнения. Трябва до утре да решим, че ранните са до 29.01, ако въобще решим за ОИ. Пълна цена не ми се плаща.

# 111
  • Варна и...духом на Босфора
Знаете ли във Варна хотелче или малък апартамент-студио до входа на Морската градина,т.е. колкото се може по-близо до плажа, желателно по-близо до минералния басейн до Ролбата.
Хотел Модус.на главен булевард е но пресичаш и си в Морската.

# 112
Записвам  се и аз да следя темата.Направо не знам тази година на къде да се насочим!  Tired  newsm78

# 113
Аз питах.  Peace Сега чуденката е ОИ или апартамент в Приморско. На майтап изпратих запитване на Съни турс за Серенити и Томас Резиденс. Царево ми се струва много далече, но цените ме привлякоха. Изпратиха ми следните оферти:

- Серенити бей - 14.06-19.06 - 5 нощувки в апартамент - 599лв. ( тук имам и специална допълнителна отстъпка)

Очакваме и мнението на друго семейство, което може би ще идва с нас.  Аз май повече клоня към Томас резиденс - нов хотел е и периодът е по-добър според мен. Това са си 2 седмици.
И за двата хотела четох положителни и отрицателни мнения. Трябва до утре да решим, че ранните са до 29.01, ако въобще решим за ОИ. Пълна цена не ми се плаща.

Имайте предвид, че за Серенити местата свършват бързо. За Томас Резидънс не знам. В Серенити анимацията била доста добра, което поне според мен е важно за чувството и впечатлението, с което оставаш от почивката....особено ако си с деца.

# 114
  • Beyond the Frontiers
Разликата между Серенити и Томас е огромна. Въпреки че са на един залив - Томас е на височината, по-горе на баира, до него няма нормален път, кална алея е /лятото пръст/, територия също няма - просто малък хотел с ресторант. Не очаквайте много и от all inclusive. Иначе пък е тихо, супер изглед и ново.

# 115
  • В.Търново
Аз питах.  Peace Сега чуденката е ОИ или апартамент в Приморско. На майтап изпратих запитване на Съни турс за Серенити и Томас Резиденс. Царево ми се струва много далече, но цените ме привлякоха. Изпратиха ми следните оферти:

Очакваме и мнението на друго семейство, което може би ще идва с нас.  Аз май повече клоня към Томас резиденс - нов хотел е и периодът е по-добър според мен. Това са си 2 седмици.
Ако предпочитате юли месец е ОК за Томас Резиденс, но определено много по-добър хотел  е Серенити.

Знаете ли във Варна хотелче или малък апартамент-студио до входа на Морската градина,т.е. колкото се може по-близо до плажа, желателно по-близо до минералния басейн до Ролбата.
Хотел Модус.на главен булевард е но пресичаш и си в Морската.
Благодаря!Но и цените са му много добри.За активен сезон със закуска двойна стандартна стая 120 ЕВРО

Последна редакция: ср, 27 яну 2016, 22:01 от rusalka1

# 116
Да ви призная аз никога не съм резервирала почивката толкова рано. Обаче като се замислих офертата на Сън Палас много ми дападна. Вече два дни изпращам запитвания към агенцийте, но свободни места няма. Нито старо, нито ново крило, става въпрос за 15 август. Val, моля те сподели как резервира направо в хотела.

# 117
  • София
Почти сме решили тази година а почиваме в хотел Берлин голдън бийч на Златни пясъци. Някой има ли представа как е плажа там, морето дълбоко ли е, мръсно ли е от яхтеното пристанище? И въобще някакви отзиви за хотела.

# 118
Почти сме решили тази година а почиваме в хотел Берлин голдън бийч на Златни пясъци. Някой има ли представа как е плажа там, морето дълбоко ли е, мръсно ли е от яхтеното пристанище? И въобще някакви отзиви за хотела.
На Златните морето  сериозно и бързо става дълбоко. В южната му част към Ревиера е по-плитко. Плажът е с много фин пясък,. Широка плажна ивица.

# 119
  • София
уф, знаех си... благодаря за бързия отговор fatalina.

Общи условия

Активация на акаунт