Къде в Пловдив? - 62 тема

• 86 272
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Подскажете, моля къде в града мога да купя голям размер българския трибагреник.

# 526
  • под тепетата
На Пещерско шосе 11 има магазин на Бендида . Близо до кръстовището с Васил Априлов..
  http://www.bendida-bg.com/flags.htm

# 527
  • в сърцата на децата <3
Колко голям? В Триумф продават знамена, виждала съм и големи, но зависи все пак какъв размер ти трябва Simple Smile

# 528
  • Пловдив
Колко голям? В Триумф продават знамена, виждала съм и големи, но зависи все пак какъв размер ти трябва Simple Smile
Ами по-скоро стандартен размер. Такова, дето се окача на терасата, мисля , че беше към метър на метър и половина. Нашето се скъса и искам да го подновя.

# 529
  • в сърцата на децата <3
Ами по-скоро стандартен размер. Такова, дето се окача на терасата, мисля , че беше към метър на метър и половина. Нашето се скъса и искам да го подновя.
Като ходя днес да пазарувам ще погледна какви са размерите и цените и ще ти пиша  Peace

# 530
Някой да знае магазини за платове в Тракия?Че съм с бебе и ми е по-трудно да ходя до другите квартали.Благодаря предварително.Хубав и усмихнат ден на всички!

# 531
  • Пловдив
Има един в ТЦ Сани - като влезеш от към аптеката, в дясно се пада, малко преди асансьора.

Има и във Форум-а - на първия етаж, като влезеш от централния вход срещу ескалаторите - в дясно коридора, дясната страна. Май до него точно беше магазин за играчки Peace

# 532
  • Пловдив

За ишлемета говорихме преди няколко страници - днес успях да взема 2 чанти фурла, едната си е за мен, но другата мога да я покажа на лично съобщение, ако има фенове на марката. Кожа е, червено ненатрапчиво, мека тоналност, лятна
[/quote]

И аз моля за инфо за чантите.Голям фен съм на марката Hug

# 533
От Алати съм купувала голям за терасата

# 534
  • в сърцата на децата <3
Като ходя днес да пазарувам ще погледна какви са размерите и цените и ще ти пиша  Peace
Докладвам Simple Smile
90/150 - 10 лева
70/120 - 8 лева
Това са по-големите, има и по-малки, но не съм проверявала цени.

# 535
  • Пловдив
snow angel, много благодаря за информацията. Реши ми проблема! Grinning

# 536
Да ми предложите книжарница, освен Джулия, където има избор на раници за първи клас.

# 537
Виж на Габол , а също и  тази тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=722255.0;topicrefid=20

# 538
Пощата в Кичука дали работи в събота? По-специално-гишето за взимане на пратки?

# 539
Работи  Peace

Общи условия

Активация на акаунт