Къде в Пловдив? - 62 тема

• 87 323
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
............

Самира, ужасно изживяване! А може вие да не сте извадили късмет всъщност. Нямам повече отзиви, освен тези, които са сложени в грабо, от закупилите ваучери и всички бяха доволни, аз затова го купих. Но и аз писах - от аниматор има нужда да си вземеш допълнително във всеки център, срещу 20-40 лв на час има толкова каки, даже имах визитки на една любима наша, те имат игри и прочие дейности, което е различно от пъдарките каки. Joy

Ами не знам дали е лош късмет, но на една от моите приятелки сестра й била празнувала там РД на детето си, но в самото начало още, когато са го отваряли и тя също сподели, че са били много разочаровани, но първо го отдали на това, че още е нов центъра и не са се стиковали, но като видя нашия......
А иначе за аниматорите - аз винаги наемам, но в този случай ме увериха, че нямало смисъл, че имало 2 аниматорки, които щели да ги забавляват, да им измислят игри и т.н. Е, нищо подобно не се случи, те си бяха обикновени хостеси, та и по-зле. Просто присъствие без всякакво действие.

# 151
  • Пловдив
И още по-ужасното в случая е, че е на детето ти р.д, не просто сте гости!
Понеже ние сме родени ноември, аз толкова много исках да сме навън, да направим нещо различно, но в крайна сметка и в последния момент като видях, че времето е лошо избрах някакъв център, и без това при нас го няма "канене на цялата група от дг", реално от дг каня 1 дете, на което познавам родителите му и остават още 5-6 деца, с които дружи моето дете.
Бяхме последно на р.д на преместилия се център от галерия мол в аркадия, там някакви лазерни битки, боулинг и прочие неща, които за моето 5 годишно момиче бяха що годе интересни, но организацията, чакането 40 мин да донесат тортата със строени деца в зала, изобщо персоналът им си е същият и този център не го бива. Храната не я бива също! А има потенциал мястото, големината му...Минимум вложение в детски центрове няма как да се получи, особено с неадекватен и неквалифициран персонал!

# 152
Веднъж бяхме там на Рд още докато беше в Мол-а, това е ужас и безумие ви казвам.
Детето ми за малко не си поряза жестоко крака на батута им, от който стърчеше тел на 3 места.
Поне на няколко съоръжения бяха излезли едни като телове и пръчки  ooooh! И на фона на всичко това децата боси или по чорапи.
Храната - кошмар и половина  ooooh!

Така че като изключим някои малки забележки ТБ си остава най-доброто за момента място в града.

# 153
  • Пловдив
И аз споделям мненията ви за този център в Аркадия. Отидохме с детето преди НГ, привлечени от рекламата, че има боулинг. Боулинга няма да го коментирам. Детето видя след това, че има детски кът и пожела да влезе да играе вътре. Влезнах с него. Стърчаха сума ти  свински опашки от тук и там, които драскат и закачат. До басейна с топките има някакви меки възглавници,местещи се, под тях и около тях остатъци от спукани балони и какви ли други остатъчни неща, на които не им е там мястото и по-малките деца тръгват веднага да лапат.
Обслужването много зле, всеки забързан, няма време да го питаш. Мислех да поръчаме пица и да хапнем там, но като видях какво се сервира по масите  се отказах. Т.е. Никога повече там.

По въпроса с нередностите в детските центрове- къде може да се сигнализира да се направи проверка? 

# 154
  • Пловдив
Някой със скорошно мнение за Тодор Райчев кинезитерапевт Thinking

# 155
  • Пловдив
Хаха, Тошо е приятел на мъжа ми. Не ме е "пипал" мен, срам ме е като го познавам, но казват, че е добър, все пак баща му е светило в тази област и добре го е обучил, всеки ден работи това в санаториум, беше и на Ботев за кратко масажист, явно се оправя с травми, на мъжа ми поставяше едни лепенки по кръста и т.н.
Пробвай, тъкмо ще ми кажеш!

# 156
  • Пловдив
Някой със скорошно мнение за Тодор Райчев кинезитерапевт Thinking

Mъж ми ходи при него около Коледа. Много е доволен.  Peace

# 157
  • Пловдив
Благодаря момичета bouquet
А телефона дали е актуален...0888/73-50-79,ако знаете,де.

Бени,чака ли се много за час да знам кога да звъня Thinking

# 158
  • Пловдив
Чака се, да...
Ако имаш късмет - някой се е обадил, че няма да може да дойде, може и да ти даде по-скоро час... Peace
Ще го питам за тел. и ще пиша.

ПП: тел. е същият.

# 159
  • Пловдив
Чака се, да...
Ако имаш късмет - някой се е обадил, че няма да може да дойде, може и да ти даде по-скоро час... Peace
Да звъня от сега за др.седмица...че мама ще идва и искам да я заведа там.Предният път при Паско я водих,ама повече ми похвалиха племенника  newsm78 или син му е...няма значение,де  Laughing

# 160
И аз споделям мненията ви за този център в Аркадия. Отидохме с детето преди НГ, привлечени от рекламата, че има боулинг. Боулинга няма да го коментирам. Детето видя след това, че има детски кът и пожела да влезе да играе вътре. Влезнах с него. Стърчаха сума ти  свински опашки от тук и там, които драскат и закачат. До басейна с топките има някакви меки възглавници,местещи се, под тях и около тях остатъци от спукани балони и какви ли други остатъчни неща, на които не им е там мястото и по-малките деца тръгват веднага да лапат.
Обслужването много зле, всеки забързан, няма време да го питаш. Мислех да поръчаме пица и да хапнем там, но като видях какво се сервира по масите  се отказах. Т.е. Никога повече там.

По въпроса с нередностите в детските центрове- къде може да се сигнализира да се направи проверка? 

Относно нередности в детските центрове сигнали се подават в РЗИ /ако е свързано примерно с хигиена,отопление и т.н./, ако става въпрос за храна сигнали се подават в ОДБХ  Peace

# 161
  • Пловдив
miss_74 , благодаря за информацията. Забележките ми са свързани за необезопасени контакти на  нивото на детето, стърчащи железа на трамплин батут, счупени играчки...

# 162
  • Пловдив
Чака се, да...
Да звъня от сега за др.седмица...че мама ще идва и искам да я заведа там.Предният път при Паско я водих,ама повече ми похвалиха племенника  newsm78 или син му е...няма значение,де  Laughing

син му е, не му звъни сега точно (поне 2-3 дни), днес е станал баща!  Grinning

# 163
miss_74 , благодаря за информацията. Забележките ми са свързани за необезопасени контакти на  нивото на детето, стърчащи железа на трамплин батут, счупени играчки...

Всеки детски център съгласно наредба 1 трябва да извършва вътрешна проверка на 10 дни, упълномощено лице на 3 месеца, а годишна пълна инспекция се прави от сертифицирана лаборатория, в България са 5 такива лаборатории, но проверяват всички по един и същи стандарт.
За спазването на наредба 1 отговаря КЗП
Периодично има масови проверки, инспекторите са в час, последната беше пролетта за външните площадки (след инцидента в Сливен)

# 164
  • Пловдив
Чака се, да...

син му е, не му звъни сега точно (поне 2-3 дни), днес е станал баща!  Grinning
Ха,да му е честито,ама вече звъннах  Laughing
Каза да се обадя в понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт