Къде в Пловдив? - 62 тема

• 86 355
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
  • Майничка
Всяко училище си има срок. При някои подаването на документи започна от миналата година, други са от януари, трети - от април. Виж в сайта на избраното от теб училище или се обади по телефон да питаш.

# 376
  • там, където ми харесва
Всяко училище си има срок. При някои подаването на документи започна от миналата година, други са от януари, трети - от април. Виж в сайта на избраното от теб училище или се обади по телефон да питаш.
bouquet Благодаря

# 377
  • в сърцата на децата <3
Момичета, искам да ви попитам дали знаете за магазин с официални детски рокли за завършване на детска градина. Пловдив или Асеновград , дори може да ми препоръчате шивачка.Искам да купим или ушием рокля, която да не се повтаря с роклите от Юнона, H&M , и Илинци. Благодаря ви предварително.
Барбарони? Чико (ако сумата не е проблем)?
В Чико съм сигурна, че още не са заредили пролетна/лятна колекция, по- към април ще се случи, но ако не ти се ходи до там мога да питам имат ли подходящи рокли?

# 378
Здравейте, момичета! Скоро моя приятелка ще се омъжва и ме поканиха за кума, аз трябва да организирам моминското и парти. Ще съм благодарна на всички които могат да ме насочат към някоя агенция и имат на представа за какви цени горе долу става въпрос! Hug Hug

Повечето момичета, които виждам да купуват украси за моминско парти не използват агенции.
Резервират места в заведение, украсяват и правят неща спрямо компанията.
Има някакви измислени ритуали, защото съм виждала да украсяваме кутии, точилки, знам че някои от нашите хора танцьори по съвместителство танцуват и по такива партита, но не съм чувала агенция да има затова. Предполагам че сватбените агенции могат да свършат тази работа, но като им знам принципа на работа - да изстискат изпълнителя за цена, а на клиента да напудрят нещата и да не се получи накрая, не бих рискувала да си поръчам нищо освен изработената от тях украса от плат през агенция.

# 379
Може ли да ми препоръчате  добър гастроентеролог, който да е и добър ехографист. За д-р Саватинова знам, но много се чака при нея, а нямам тази възможност.

мен също ме интересува този въпрос
винаги за гастроентеролог съм разчитала на д-р Акрабова, от която съм много доволна, но проблемите са ми били леки и по време на бременност, но за пръв път ще се наложи ехография
при тази д-р Саватинова винаги ли се чака по много или само ако си с талон
и се чака като отидеш /няма ред в часовете или взима извън часовете/ или взимаш час за далечна дата?

# 380
Момичета, трябва ми спешно предложения за заведение, където да отпразнуваме завършването на ДГ, а също и добър аниматор. Утре ни е родителската среща, а не сме стигнали до никъде.  ooooh!

ако ви е вариант Тон бонбон има партита на място и изнесени програми с озвучаване и програма
в годините сме правили партита:
на гребната - всички заведения - Гребеца, Джия Бийч, Острова
по кварталите - ресторанти всякакви Смирненски, Кичука, Кършиака
обикновено им взимат куверт някъде около 7 лв на дете, родителите на свободна консумация
имало и по-обикновени кръчми където се спазаряват на 4-5 лв

Последна редакция: чт, 11 фев 2016, 10:26 от Ерин Брокович

# 381
Добро утро! Гастроентеролог-д-р Георгиев в Медлайн.

# 382
  • Пловдив
Знаете ли как се казва или телефон на аптеката до Сани в Тракия/на входа е/  Rolling Eyes

# 383
Привет, влизам с 2 въпроса.
1. Да ми препоръчате ресторант, където готвят вкусни морски дарове. В неделя посетихме един ресторант до новата детска площадка до Гребната, имат 2 големи прилагала... Не се сещам за името. Та, ядох пълнен калмар и ми хареса и бих искала да посетя и друг ресторант. Ще се радвам на насоки.
2. Майка ми е много надарена жена, когато Бог раздавал цици, майка е минала 3 пъти Mr. Green. Къде в Пловдив да търси сутиени на Опал? Има и на Триумф, но не са ѝ удобни.
Благодаря!

# 384
  • Пловдив
Къде в Пловдив да търси сутиени на Опал? Има и на Триумф, но не са ѝ удобни.

Опал в магазин Макси мод,ул Цар Иван Шишман 9,срещу църквата Света Неделя

# 385
  • в сърцата на децата <3
Къде в Пловдив да търси сутиени на Опал? Има и на Триумф, но не са ѝ удобни.

Опал в магазин Макси мод,ул Цар Иван Шишман 9,срещу църквата Света Неделя
Големи сутиени (по-скоро угоремени размери) има и в магазинчето в подлеза на Тримонциум. Аз по принцип съм C-D, от там си взимам само В  Mr. Green на Пиер Карден (май така се казва?) Като пари са доста прилични - 30-40 до 50 лева маааааксимум. Не се отпускат и развличат, не изкачат банели...

# 386
Лятото направих комплимент на едно момиченце за красивата рокличка и майката  спомена, че я били купили от
магазина за рокли на Отец Паисий. Не го знам този магазин, моето момиче порасна вече.Навремето купихме рокля от Барбарони, на една българска фирма Контраст, не знам сега какво продават.

# 387
Къде мога да намеря продукти на мандра Годлево?
Специално сиренето ме интересува, опитах го и много ми хареса, но никъде по веригите не го намирам!
И има ли изобщо магазин/човек от който да си купя истинско сирене?

# 388
  • Пловдив
Големи сутиени (по-скоро угоремени размери) има и в магазинчето в подлеза на Тримонциум.

Има ли друго магазинче там,за да не объркам.Сигурна ли си за марката на сутиените?

# 389
  • в сърцата на децата <3
Големи сутиени (по-скоро угоремени размери) има и в магазинчето в подлеза на Тримонциум.

Има ли друго магазинче там,за да не объркам.Сигурна ли си за марката на сутиените?
Мисля, че няма друг магазин, но за всеки случай - този е от станата на центъра, до магазинчето за бонбони. Марката, която си купувам аз се изписва pierre cardin, продавачка ми каза, че били италиански.

Общи условия

Активация на акаунт