Къде в Пловдив? - 62 тема

• 86 326
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
вела съм водила и аз 2 пъти, много зависи кого се случи - един път съм доволна, втория път с една почти приятелка за лекар там, неадекватна като мен (защото детето се беше ударило и бях неадекватна), ами не мерси. Да наемат с малко повече опит, особено за спешен кабинет.

Пълмед я няма спомената, чувам добри неща за детското там, както и новото Медлайн,но не знам денонощно ли е - просто тези двете са доста работещи болници и са привлекли добри специалисти на заплати при тях.
Но все още доброто старо ВМИ, колкото и да съм се отказала от него, няма как...току се попадне на някой читав, както сте описали! Все пак всички кадри по другите болници/клиники са избълвани оттам, има такива, които още не са напуснали болницата и заради тях си заслужава да се отиде.

Какво е положението с грипа и децата ви - моята 3-та седмица няма да ходи на градина, здрава е, не е преболедувала, но си я пазя, чувам, че доста са по болници, днес ме наплашиха отново. Мислех да звъня не педиатъра, да чуя какво е положението, но предполагам и той ще ми каже да не я пускам щом мога да я гледам. Спазваме каквото говорят по телевизията, не сме ходили на закрито с много хора (молове, кина, ресторанти и т.н), не контактуваме с деца почти, освен някои, които и те като нас 3 седмици се пазят, мием ръце постоянно, ходим навън и не приближаваме хора под 1 метър...малко вманиачени, но действа засега положително всичко.  Пием бронховаксом по схема и марсианци, когато не забравя да дам.

# 451
  • Пловдив
Какво е положението с грипа и децата ви -

Здрави са.Голямата не ходи на ДГ докато беше ваканцията на учениците,че сборни групи.После им пуснаха грипна и пак не ходи,че пак сборни.От днес е на градина и групата е пълна,с видимо здрави деца  Wink

# 452
  • Пловдив
това е хубаво, дано са здрави наистина.
времето е едно болно, топло...аз също бях решила днес да я пусна, след 2 седмици у дома, миналата си беше грипна наистина, но се разколебах - ще изчакам още малко да видим какво ще е положението след това затопляне

# 453
  • Пловдив
В началните групи положението е по-мърсоливо,по правило.Колкото по-нагоре отиват,толкова са по-устойчиви и здрави.Твоята е по-малка и може да има и болни.

# 454
  • Пловдив
ами не е малка...пг5 е. Първите две групи изобщо не ги следя, знам, че там не им спира сопола, но в нашата също все има болни, все едни кекави са събрани там, изнежени, лигавени...моята не прави изключение. По-скоро лигавена и не ходи...то в грип ли да я дам, тя по принцип без грип не ходи

# 455
  • Пловдив

Какво е положението с грипа и децата ви
Две седмици беше болна, зарази и мен. Сега сме здрави и отново на градина  Grinning
Доста дечица имаше болни и в нашата ДГ, но вече попълват редиците.

# 456
  • Пловдив
аз никого не пазя - който се опази - добре дошъл Simple Smile
С баща им една седмица не знаехме живи ли сме, не сме ли - малката вдигна 40 градуса в неделя вечерта, та си е вкъщи тази седмица. Баткото държи фронта за сега, надявам се да устиска и този път Simple Smile
Имунустимуланти не давам - наливам ги с фрешове и смутита.

За денонощен детски кабинет - Селена. От както са го отворили приключихме с Велата Peace Не знам д-р Молева да се е върнала там - ако е така - страхотно!

И последно - някой търсеше детски пулмолог - през 2011 много помогна на баткото д-р Шмилев Peace

# 457
Спешният кабинет в Селена има ли опция за абонамент?

# 458
Спешният кабинет в Селена има ли опция за абонамент?
Колко струва прегледът и кои лекари работят там?

# 459
Спешен детски център има и на Свети ГОразд-до училище Европа."Азарея" се казва.

# 460
Аз не съм доволна, а детските консултации при собственика са пълна пародия. 4 месеца децата бяха абонати, но се отписахме.

# 461
  • Пловдив
Нямат абонамент Селена Sad
Прегледът (в края на декември бяхме последно) е 35лв.

Аз да питам - някъде в града има ли Kango Jump за деца (около 15кг)

# 462
Къде в Кичука има магазин за риба?
Сещам се само за един на Кондолов, Туна Фиш май се казва, дали е ок рибата там?
Трябва ми сьомга и хек Simple Smile

# 463
Има един малък магазин за риба към Събота пазара - ако идваш от църквата е в дясно веднага след завоя към пазара.

# 464
Аз не съм доволна, а детските консултации при собственика са пълна пародия. 4 месеца децата бяха абонати, но се отписахме.
За Азарея ли говориш ? КОй е собственика?

Свекърва ми води племенниците там и е доволна,била е при някаква педиатърка от Окръжна,жената е провела адекватно лечение.Еднократно посещение.

Общи условия

Активация на акаунт