Къде в Пловдив? - 62 тема

• 86 212
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
*Avalon*bouquet
Ширитчета, готови елементи има и в много складове на Брезовско шосе, там има и найлончета за опаковане и всякакви други елементи.
Материали за мартеници има във всички магазини за прежда / готови усукани бяло/червено прежда/, както и в магазин Гоблен.
Зависи какво количество те интересува и дали цената ще ти повлияее, в някои от местата надценката е много голяма, но пък за малки количества /като една група в детска градина/ разлика от 1-2 лв не си заслужава обикалянето из града.
Много благодаря за информацията. Трябват ми за точно за една група в градината. Някъде, където да мога да спра с колата да взема и да изчезвам  Mr. Green

Последна редакция: ср, 24 фев 2016, 12:19 от ican

# 556
Момичета, къде правят ортопедични обувки за деца? С документи от социалните.

# 557
https://www.facebook.com/alekandco

Преди време ме бяха насочили и към бараките преди входа на Хирургиите на Пещерско шосе.
Също и в подлеза на пл. "Съединение" мисля, че има ателие.
Не съм ги проверявала лично и двете места.

# 558
Здравейте, някой знае ли къде може да има  бебешки колички на марката  Mothercare?

# 559
Търся фирма за предоставяне на кафе-машина с единични дози или капсули.

# 560
  • Пловдив
На бул. Южен, срещу Триумф-а, в една къща, но не се сещам как се казваше фирмата.

# 561
Момичета, препоръчайте ми хубав ресторант около Военна болница.

# 562
  • Пловдив
На бул. Южен, срещу Триумф-а, в една къща, но не се сещам как се казваше фирмата.

Има надпис на къщата и ориентира

С протокол приемат поръчки и в магазин Мечо Пух на Вапцаров.На кръстовището на ВМИ също.Някакви бараки били.Не го знам точно,но като се отиде ще се намери предполагам

# 563
  • Пловдив

аз живея там и да ти кажа, ходим най-близо до Торо гранде на Кап.Райчо и за кафе и за ресторант, вторият им етаж е симпатичен с мнг богата кухня, обстановка, съответно и цени...друго хубаво място, с хубава храна точно в този район направо не се сещам..Например Пикантино за италианска кухня, малко навътре е пак, на ъгъл на Богомил, на 5 мин от болницата пеша. Пасионе пък, което е точно на булеварда на военна болница (от същата страна, в посока макдоналдс) уж било хубаво, ние мнг ходихме преди в другата им локация (поко локо в кършака), но не съм влизала, много тегаво и празно ми се вижда..

Иска ми се малкия париж да пробваме, хубаво ли е, само реклама мернах, някой ако е ходил да сподели?

# 564
аз питах няколко страници напред, но отново да питам - и аз търся семеен ресторант, който да посещаваме с около 4-5 годишни деца
нещо от типа на гладиатори преди ремонта

# 565

аз живея там и да ти кажа, ходим най-близо до Торо гранде на Кап.Райчо и за кафе и за ресторант, вторият им етаж е симпатичен с мнг богата кухня, обстановка, съответно и цени...друго хубаво място, с хубава храна точно в този район направо не се сещам..Например Пикантино за италианска кухня, малко навътре е пак, на ъгъл на Богомил, на 5 мин от болницата пеша. Пасионе пък, което е точно на булеварда на военна болница (от същата страна, в посока макдоналдс) уж било хубаво, ние мнг ходихме преди в другата им локация (поко локо в кършака), но не съм влизала, много тегаво и празно ми се вижда..

Иска ми се малкия париж да пробваме, хубаво ли е, само реклама мернах, някой ако е ходил да сподели?
Ее, благодаря, много изчерпателно! Аз пък живея до Поко Локо, но имаме ритуал в "Св. Спас" и затова трябва да е наблизо..

Последна редакция: ср, 24 фев 2016, 15:58 от Лас Вегас

# 566
  • Пловдив
Определено в Торото идете, айде и Пикантино става,но е по-тясно. Ако ще има деца, в торо е по-приятно определено като обстановка. Има и пици, има и скара, има и по-изискана кухня, предупреждавам обаче за цените отново... Laughing

По-евтино и точно на гърба на Военна болница, на улицата на св. Спас в посока центъра е Сандо - махленската кръчма с вкусна и прясна кухня, много оборот, готвено на обяд..Вътре става, не е чак зле, цените и яденето избиват лошата обстановка  Joy

# 567
Виждали ли сте да се продават някъде такива газови пити на ORGAZ:
Скрит текст:

# 568
  • Пловдив
Здравейте, някои знае ли фризьор, при които да отида и да ми предложи прическа според формата на лицето, която би ми отивала най-много.
Аз гледам много снимки и много прически ми харесват, но не мога да преценя коя ще е най-подходяща, а ще ми отнеме много време да почна да пробвам първо тази, след това тази

# 569
Аз съм доволна от кварталната фризьорка,до кино Фламинго.Ходила съм на още няколко тук в Пловдив,но от тази жена съм най-доволна.Непретенциозно салонче,но жената работи добре.
Ако те устройва,пиши на ЛС .

Общи условия

Активация на акаунт