Къде в Пловдив? - 62 тема

• 86 217
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Преди много време бяхте коментирали къде в Пловдив може да се купят продуктите на Триградската мандра.Може ли актуална информация

# 571
  • Майничка
Момичета, препоръчайте ми хубав ресторант около Военна болница.

"Гало неро", под х-л Реал. Кухнята е италианска.
"При Сандо", точно до "Св.Спас" също е ок, въпреки невзрачния външен вид.

# 572
  • Пловдив
Трапезица би ли споделила за тази фризьорка повече информация? Може и на лично! Благодаря предварително!  Hug

# 573
Препоръчайте хубава сладкарница!
Днес претърпях огромно разочарование в Уест Кафе и със сигурност не бих седнала повече!

# 574
  • Пловдив
Препоръчайте хубава сладкарница!
Днес претърпях огромно разочарование в Уест Кафе и със сигурност не бих седнала повече!

А аз вчера в Скалата, кафето беше  #2gunfire

# 575
Хубава сладкарница-Канела,на Отец Паисии.Не съм влизала,но са ми носили торта и бешее..... Heart Eyes

Момичета,къде да гледам за Изкуствена кожа за тапициране ?

# 576
  • Пловдив
уест кафе не го знам.
Скалата обаче го знам - не са лоши нещата,семейно заведение от зората на демокрацията, когато отивам там очакванията са ми ясни. И пак казвам, аз го харесвам това заведение/сладкарница именно заради едното време, нормалните цени, сравнително добрите десерти и сладоледи, домашната обстановка и непретенциозност.
Малко по надолу в посока център е долче мела номер 2, макар и в момента превърнато в хлебопекарна все  още могат да се опитат хубави десерти на високи цени, не е каквото беше. А ако искате да седнете, долче мела номер 1 срещу пожарната.
Друга сладкарница, която сега е топ - срещу хемингуей, долче фелини май я кръстиха, на същия собственик. Огромно разнообразие, в началото имаха повече кусури с десертите,докато нагласят рецептите, но сега съм доволна от повечето неща...аз си падам по сладориите доста.
Добро място е разбира се и руската книжарница, алфредо - особено гофрети, солени палачинки, мелби и прочие..
Новата рафи до дриймс, в която не съм седнала много ми я похвалиха.
По квартално до военна болница, в пресечката "родопи", там където има студио за танци, на партер е сладкарница - не че ми харесва толкова, по-стандартни са десертите, клонят към "чочко" и подобни тежки, сметанови, нишестяни, маргаринови десерти  Laughing
Хубави неща съм хапвала като десерт в Торото, в Поко локо, в Паваж (капана, цялата им кухня е супер), изобщо около капана може да се поогледате има местенца-две тип сладкарнички..
По-нестандартни десерти (сурови и веган) са във Веджик на гроздовия пазар...
Също не лошо място е Да, за теб (скъпо е) https://www.facebook.com/dazateb/?fref=ts   на долната главна, като минете подлеза на 6 септ, срещу новата детска площадка
Моншери до училище Петко Славейков, срещу Триумфа - отново тип чочко, попимони и подобни, които си имат своите почитатели и нищо лошо не казвам.

# 577
  • Пловдив
Аз харесвам торти Нико, но те са в Асеновград. Попаднах на едно кафе, в което пишеше, че предлагат техни торти, но нямаше голям избор. Намира се в парк Каменица, но не му знам името.

# 578
  • Пловдив
Вчера гледах фейсбук на едно момиче, което рисува копринени шалове и не мога да го открия, забравих името, много ме е яд.

Ще ми препоръчате ли къде копринен шал? Ръчно рисуван...
Знам едни в капана на Магура, имат ли нещо интересно, имат ли фейсбук да видя?

Изобщо ако някой следи подобна фейсбук страница, може да ми я прати и на лично, аз нямам против да поръчам от друг град.
Какви цени са също не знам, виждам от 55 до много високи, какво трябва да гледам... ooooh!

# 579
  • София
Вчера гледах фейсбук на едно момиче, което рисува копринени шалове и не мога да го открия, забравих името, много ме е яд.

Ще ми препоръчате ли къде копринен шал? Ръчно рисуван...
Знам едни в капана на Магура, имат ли нещо интересно, имат ли фейсбук да видя?

Изобщо ако някой следи подобна фейсбук страница, може да ми я прати и на лично, аз нямам против да поръчам от друг град.
Какви цени са също не знам, виждам от 55 до много високи, какво трябва да гледам... ooooh!

Елена Хаджигенова е момичето Simple Smile)))

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1074680685910452.10737 … ry.unseen-section

# 580
  • Пловдив
хаха, ами да, май беше точно това, как позна? аз някъде тук го прочетох, да не беше в тази тема  ooooh!

# 581
  • София
хаха, ами да, май беше точно това, как позна? аз някъде тук го прочетох, да не беше в тази тема  ooooh!

Приятелка ми е Grinning
А и тези дни мернах из форума, че Мамма беше пускала пост с линк към профила на Лени с шаловете. И просто предположих  Grinning

# 582
По-назад писахте за знамена, а дали в същия магазин има и дребни аксесоари с българския флаг? За коса, гривни, шалчета - такива неща, но да има избор. Или ако не там, някъде другаде - за предпочитане в центъра.

# 583
  • Пловдив

Приятелка ми е Grinning
А и тези дни мернах из форума, че Мамма беше пускала пост с линк към профила на Лени с шаловете. И просто предположих  Grinning

да, сигурно съм видяла там някъде.
Виж, аз на какво попаднах, но момичето е по майчинство, доста ми харесаха част от нещата..
https://www.facebook.com/Silvana.Papadami.art/

# 584
По-назад писахте за знамена, а дали в същия магазин има и дребни аксесоари с българския флаг? За коса, гривни, шалчета - такива неща, но да има избор. Или ако не там, някъде другаде - за предпочитане в центъра.
Преди години съм виждала 2 магазина Подаръци от България /точно до пощата/ и срещу Екселсиор на главната. Там имаше много неща с флага - чантички, гривни, тениски и тн т. После се бяха преместили на Отец Паисий.
къде са в момента не знам обаче.

Общи условия

Активация на акаунт