Къде в Пловдив? - 62 тема

• 86 202
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Ерин, камембер с боровинките може да се подобри значително в ла рива център. Или ако не могат да го правят, да го премахнат от менюто. Ако те интересуват отзиви де, аз почти никъде не пиша в книга на ресторанти,но имам какво да кажа на половината в града.
Сравнено със Spaggo ако щеш, които не са критерии толкова, там е в пъти по -добре работата, а цените не се различават особено...предвид и софия пловдив разликата в стандарта

# 586
  • в сърцата на децата <3
По-назад писахте за знамена, а дали в същия магазин има и дребни аксесоари с българския флаг? За коса, гривни, шалчета - такива неща, но да има избор. Или ако не там, някъде другаде - за предпочитане в центъра.
В Триумф писах, че има знамена, но не съм виждала аксесоари с трибагреник, само знаменца с различни размери.

# 587
Аз харесвам торти Нико, но те са в Асеновград. Попаднах на едно кафе, в което пишеше, че предлагат техни торти, но нямаше голям избор. Намира се в парк Каменица, но не му знам името.
Още преди да знам че Пепито се занимава с торти, за първия Рд на детето поръчах от тях. Тотално разочарование, и откъм визия и откъм вкус! Нищо общо с това което им дадох като снимка, а не ми взеха малко пари.

Гледам че в сладкарската работилница на ТБ се справят чудесно с всеки изминал ден! За визия говоря, за вкус нямам идея, тъй като не съм опитвала. Като наближи нашия Рд ще прегледам и техните варианти Simple Smile)) Така или иначе пак ще сме в центъра за н-ти път  Mr. Green

# 588
  • Пловдив
аз питах няколко страници напред, но отново да питам - и аз търся семеен ресторант, който да посещаваме с около 4-5 годишни деца
нещо от типа на гладиатори преди ремонта

Хубав ресторант с добър детски кът е Южен полъх (на полиграфия).

# 589
  • под тепетата
Магазин за български сувенири има на пешеходния мост. Може би има и такива аксесоари с българското знаме.

# 590
  • Plovdiv
За сладкарница препоръчвам "Мон шери" и "Долче Фелини" и на двете сме големи фенове у нас. Да кажа, че са отворили "Долче Фелини" и срещу входа на Новотела. Наскоро го открих

# 591
  • Пловдив
Да, то там и долче мела са отворили, но не знам сяда ли се или се купува само десерт?

Виенската сладкарница на Новотела също става впрочем, атмосферата е добра, ако обичате по хотели да хапвате като мен  Joy

# 592
  • Пловдив
Аз харесвам торти Нико, но те са в Асеновград. Попаднах на едно кафе, в което пишеше, че предлагат техни торти, но нямаше голям избор. Намира се в парк Каменица, но не му знам името.
Още преди да знам че Пепито се занимава с торти, за първия Рд на детето поръчах от тях. Тотално разочарование, и откъм визия и откъм вкус! Нищо общо с това което им дадох като снимка, а не ми взеха малко пари.

Аз поръчвах сватбената си торта от тях и като цена и вкус бях доволна, за торти по снимка нямам мнение.
Една колежка ми беше препоръчала торти "Колекция" (ако не се лъжа), виждала съм табела на бул. Христо Ботев около Военна болница в уличките някъде, но не съм ги пробвала.

# 593
  • Пловдив
Е, за тях говоря по-горе - това е името, в пресечката са да, но вкуса е ..обичаен. Чочко, бочко и подобни клас...

# 594
  • Plovdiv
Лично на мен "Колекция" не ми харесват. Яла съм им два вида и не са моите торти

Аз да попитам, дали знаете къде ще продават мартенички с благотворителна цел в Пловдив? Искам тази година да не давам пари на вятъра, а да знам, че отиват за добро дело?

# 595
  • Пловдив
Лично на мен "Колекция" не ми харесват. Яла съм им два вида и не са моите торти

Аз да попитам, дали знаете къде ще продават мартенички с благотворителна цел в Пловдив? Искам тази година да не давам пари на вятъра, а да знам, че отиват за добро дело?

С РЪЧНО плетени БЪЛГАРСКИ мартеници ще може да закичите близките си ако посетите БЛАГОТВОРИТЕЛНИЯ МАРТЕНСКИ БАЗАР на ДБМ в Пловдив, който ще се проведе на 27 и 28 февруари от 10 до 19 ч в МОЛ Пловдив ІІІ етаж
Ще ви очакваме, каузата си заслужава!

https://www.facebook.com/dbmplovdiv

# 596
  • Майничка
"Скалата" напоследък драстично са ограничили асортимента на сладкишите, явно залагат повече на бърза кухня, обаче не им се получават читаво нещата. Още един глас за "Канела" - бившето арменско кафене на "Отец Паисий".

# 597
  • Plovdiv
Благодаря ви, непременно ще ида да си взема от там мартенички.

# 598
  • Пловдив
Или от някоя баба, продаваща жално из кварталите. Аз тази сутрин си взех от такава женичка, мила, каза, че съм първата й покупка на мартеница...мнг съм наивна и съжалителна в такива моменти  Blush

# 599
  • Пловдив
Само в Мола ли ще я има тази инициатива? Допадна ми страшно много тази идея, само че ми е малко далече.... Няма ли да има и на центъра, примерно?

Общи условия

Активация на акаунт