Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 8

• 136 646
  • 728
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Купувате ли от едрите маслини? Напоследък спрях, не че е са хубави, но не са хрупкави, а сякаш сварени....

# 16
  • София
На мен ми харесва месото в Била, до сега не съм попадала на вмирисано, може би е до магазин  Peace

# 17
  • София
Ние също купуваме месо за готвене от Била. Имах пред вид пилето на грил, печените пилешки бутчета.....от топлата витрина. Това месо мирише!

# 18
Не са лоши? Винаги са супер сухи, освен това готвят с маргарин и палмово масло а не с олио...Зависи какво е свикнал да яде човек. Това си е моето мнение Wink

със сигурност не е най-хубавото, ама ако не си си сготвил от вкъщи и нямаш други алтернативи за обяд е добре.

Да се включа с нещо по темата: Не бих купила пак кашкавал Лакрима, имаше ми много неприятен вкус.

Последна редакция: пт, 22 яну 2016, 08:09 от kinira

# 19
Да се запиша в темата- bouquetи аз не купувам от Фамилия каквото и да е.... bouquet

# 20
  • Бургас
Моите ме врънкат от замразените банички на Фамилия да им взема.Така като ви чета май няма да ги огрее.

# 21
  • София
Яйца на промоция от Фантастико.  Във всяка кутия имаше по минимум едно счупено.

Нормално. Като гледам как ги тъпчат кутиите по рафтовете. А после и касиерката като ги хвърли в торбата  ooooh!

# 22
Купувате ли от едрите маслини? Напоследък спрях, не че е са хубави, но не са хрупкави, а сякаш сварени....
И ние, по същата причина, като промити са, най-вече Кауфландските. 

# 23
Вчера видях новата тема, но нямаше с какво да се запиша. Но, на вечеря вече имах фаворит за новата тема.  Mr. Green
Никога повече свинско месо на Елит Мес. Като започнахме да го готвим стана 50% вода, 50% месо. По-скоро се вареше, отколкото пържеше. Твърдо и трудно за дъвчене. Уж прясно. Отвратително  Sick

# 24
  • София
Повече нищо не бих поръчала от intershop.bg. Поръчах топ матрак в средата на септември за коледен подарък - още не е дошъл. Поне веднъж седмично им звъня по телефона, уж производителят бил в ревизия, затова имало забавяне, уж тази седмица щяло да дойде, уж все ми се обаждат, но това така и не става. Бих проявила разбиране, ако поне се обажаха периодично, за да ме държат в течение, а тях никакви ги няма и само аз звъня.

# 25
Повече няма да купя течния препарат за пране на Ариел! Ужасен, дрехите толкова силно се ароматизират,че ме е страх да не получа някоя алергия. Опитвах да сложа по-малко- същата работа. Дрехите са все едно недоизплакнати от него, а пускам на една и съща програма за пране по принцип. ooooh!

# 26
Скоро обърнах внимание, че течния Ариел го има и във вариант с омекотител Ленор (един вид 2 в 1). Купих от него и наистина много ароматизира прането. На мен не ми е неприятно, но вкусове всякакви. Ако искаш провери дали не си взела от този вид без да обърнеш внимание Wink

# 27
Некаа ви споделя една снимка от фейсбук, не знам какво точно му е на това пиле, но изглежда ужасно. Всеки ден съм в дилема кое в магазините е по-малко вредно и какво да купя?!  newsm78

# 28
  • Sunshine state
Не защитавам никого,но дори не се разбира какво точно е това, нито пък как е съхранявано пилето.

# 29
  • оттам, откъдето започва България
У дома също не се харесва вода Бачково.
Повече няма да си купя кисели краставички Пиперка: http://plus.gatexexpress.com/bg/p/31074.%D0%9A%D1%80%D0%B0%D1%81 … iperka-680-%D0%B3 Дребни, но меки краставички със странен вкус.

Общи условия

Активация на акаунт