Prodimed – диетата, която дава истински резултати!

 • 10 294
 • 27
 •   1
Отговори
 • Мнения: 18
Кои са Prodimed?
В продължение на повече от десет години Prodimed се утвърди като водещ и доказан производител и дистрибутор на диетични продукти в цяла Европа. Програмата на Prodimed е удостоена с награди и е известна като най-ефективната и здравословна диета. Препоръчва се от болници, медицински клиники, общопрактикуващи лекари и медици. Програмата е научно изпитана от водещия Университетски медицински център LUMC в Холандия, известен и уважаван в цял свят. Днес компанията Prodimed има представителства в следните страни: Холандия, Белгия, Люксембург, Германия, Австрия, Великобритания, Ирландия, Аруба, Бонер и Кюрасао. Нашата мисия е да помогнем на хората да отслабват по подходящ и отговорен начин, без да изпитват неудовлетвореност от промяната на техните стари хранителни навици. Това се извършва с помощта на надеждни продукти и ясно разработена формула, която отразява водещите диетични методи и подходи. Тази практика е основана на поведение, насочено към преодоляване на лошите хранителни навици. Стремим се да поддържаме тясно сътрудничество с нашите диетолози, здравни експерти и лекари, така че заедно да предложим решение за здравословния проблем, свързан с наднорменото тегло.Методът
Prodimed е пълноценен метод, изготвен с грижа и разработен от диетолози и експерти по храненето. Тяхната цел е да помогнат на възрастните да придобият здравословни хранителни навици по безопасен, правилен и отговорен начин. Нашите диетолози добре познават храната и човешкото тяло. Те разбират най-добре какво може да причини наднорменото тегло. Всички тези познания са събрани в метода Prodimed, който се базира на три принципа:

1. Питателна, богата на протеини храна
Менюто в Prodimed е разработено и съставено от професионален екип от диетолози и експерти по храненето. Ястията са бедни на въглехидрати, богати на протеини, допълнени са с необходимите витамини и минерали. Асортиментът е разнообразен и включва различни напитки, закуски, супи, десерти, основни ястия и блокчета. Те се приготвят лесно и са вкусни, когато се комбинират със зеленчуци, салати и подправки. На страницата на Prodimed можете да разгледате продуктите и нашите рецепти.

2. Индивидуален план
Всяко тяло е уникално и всеки има свои установени хранителни навици, слабости и проблемни зони. Затова ние от Prodimed винаги изготвяме индивидуален план, като се съобразяваме с конкретната ситуация. Само в пет стъпки ще се сбогувате с настоящите си хранителни навици и ще се сдобиете с нов, по-здравословен начин на живот. Всяка седмица ще се консултирате с диетолог, който ще следи напредъка Ви.

3. Най добрата подкрепа
Благодарение на дългогодишния ни опит, нашите доволни клиенти и научните изследвания, знаем, че когато човек наистина желае да промени хранителните си навици, той се нуждае от професионална подкрепа. Затова подкрепата е в основата на метода Prodimed и негова неразделна част, в която не спираме да инвестираме. Винаги ще работите с диетолог, който ще Ви подкрепя, съветва, вдъхновява и мотивира, така че да изпълните индивидуалната си програма по възможно най-добрия начин. И още нещо изключително важно: диетологът също така ще Ви помогне да запазите новите си хранителни навици.За продуктите
Prodimed е разработил специални рецепти на своите продукти. Prodimed ви предлага голямо разнообразие от продукти. Тяхното използване гарантира приятни промени в храненето Ви и пълноценен избор по време на първите и най-строги етапи от диетата. Продуктите в нашите кутии се предлагат с разнообразни аромати. С нашите продукти Вие винаги можете да се наслаждавате на своите любими храни. Това ще направи диетата по-забавна, а загубата на тегло по-лесна! Prodimed е подходящ за приемане след тренировка или като малка закуска.

Фази
Програмата на Prodimed се състои от пет фази, при които първо ще изгубите излишното тегло, а впоследствие, стъпка по стъпка, ще изградите една здравословна и балансирана диета. Тази уникална комбинация осигурява дългосрочни и трайни резултати! Желаното отслабване се осигурява с помощта на приеманите по ефективен и удобен начин протеинови добавки, които стимулират организма през активните периоди. По време на преходните фази постепенно ще преминете към нормална диета, за да можете да си осигурите пълноценно хранене по време на възстановяване.Имате ли наднормено тегло?
Искате ли по ефективен и безопасен начин да се върнете към здравословното тегло?
Prodimed предлага ефикасна и рентабилна програма, в която можете да отслабвате по здравословен и отговорен начин. Това може да стане с нашата диета, която е с по-високо съдържание на протеини.

Включете се в темата и задайте своите въпроси!
Ние сме тук, за да Ви подкрепим и с удоволствие ще Ви помогнем с индивидуални съвети!


Правила на темата

Тази тема е от типа “Виртуален кабинет”. Не е предназначена за създаване на дискусии, а е консултативна тема от вида "Въпрос от потребител – Отговор от специалист".
За да бъде максимално полезна и добре организирана и да бъде улеснен специалистът, който ще отговаря на Вашите въпроси, както и с оглед получаване на по-бърз и точен отговор, молим да спазвате следните правила:

- въпросите следва да бъдат зададени максимално ясно и с възможно най-подробно описание на проблема;

- въпросите следва да съответстват на областта на компетентност на специалистите в темата;

- не отговаряйте на въпроси, зададени от други потребители – темата не е дискусионна.


Информацията, предоставяна в тази тема, не може да замени посещението при лекар, поставянето на конкретна професионална диагноза и провеждането на нужното лечение.

Темата ще бъде активна до 26 октомври 2018 г.

Темата не е предназначена за диагностициране и реакция на спешни състояния.
В случай че имате притеснения относно спешно здравословно състояние, моля, потърсете съдействие от личния лекар или на телефон 112.Prodimed България
ул. „Отец Паисий“ № 15, етаж 5
1303 София
тел. 02 996 35 70
 

www.prodimed.biz
info@prodimed.biz
www.facebook.com/prodimed.biz

Pushpin Запознайте се с уникалните продукти на Prodimed!
Pushpin Запознайте се с фазите на програмата Prodimed!
Pushpin Предимства на диетата на Prodimed

Последна редакция: ср, 17 окт 2018, 11:45 от Редактор**

# 1
 • Мнения: 17
Здравейте,

Изключително интересен метод и ще съм благодарна да ми отговорите на следния въпрос - на 27 години съм и нямам наднормено тегло, но определено бих искала да сваля още няколко килограма Innocent дали бих могла да го направя с Вашите продукти или те са основно за потребители с наднормено тегло? Също така от темата научих, че Вашите продукти са изцяло на протеинова основа, има ли случаи в които е противопоказно да се приемат само протеини? П.С. Нямам никакви здравословни заболявания.

Благодаря предварително Purple Heart

# 2
 • Мнения: 18
Здравейте,

Благодарим ви за въпроса. Нашата програма е специално разработена от специалисти в тази област. Програмата става както за хора с наднормено тегло, така и за хора който искат да свалят няколко излишни килограма. Нашите продукти са подходящи и за спортисти,  преди и след тренировка, тъй като не предизвикват тежест в стомаха. Храните допълнително са обогатени с витамини и минерали, плюс имаме и допълнителни добавки към диетата. Но за да разберем повече за вас може да се свържете с нас и да ни посетите в офиса, нашите консултации са безплатни. Тази диета не е подходяща за хора с камъни в бъбреците, бременни, кърмачки и др. Затова служат тези консултации при нас.

Заповядайте и ще се изненадате от резултата и ефекта.

# 3
 • Мнения: 37
Здравейте, Продимед,
Бих искала да задам няколко въпроса. Chocolate BarDangoCustardCurryCookieCake
Дали продуктите ви могат да бъдат употребявани от хора с ненаднормено тегло? Аз съм на 25 години с тегло 60 кг. Опитвам се да се храня здравословно и да не ям вредни храни. Опитвам се да спортувам и да посещавам поне веднъж седмично фитнес. Може ли да препоръчате продукт/продукти, които мога да хапвам преди и след тренировка.
Бих искала да опитам и допълнителните добавки, които са извън диетата. Разгледах добавките на вашия сайт. Мога ли да приемам допълнителни добавки без да спазвам диета?

Много благодаря! Simple Smile

# 4
 • Мнения: 18
Здравейте,

Нашите продукти са подходящи и за хора, който искат да си поддържат теглото. Много от продуктите могат да се хапват преди тренировка или след, тъй като не предизвикват тежест в стомаха. Имаме богато разнообразие от барове, готови милк шейкове, супи, сокове, омлети и др. В следваща наша публикация ще ви запознаем с тях. Добавките са създадени за програмата.

# 5
 • Мнения: 13 627
Здравейте,

разгледах сайта ви, както и някои от представените продукти и събудихте интереса ми. Попадала съм на диети, които описват подобен режим на хранене. При тях се замества едно основно хранене с напитка или гъст шейк.

Искам да попитам следното: докато спазваме подобен план за отслабване - само тези храни ли следва да консумираме? Имаме ли право да ядем и "нормална" храна, т.е. храна, която не е пакетирана?  

Също така ме интересува дали всички предлагани от Prodimed основни храни, закуски и напитки имат описание за съставките им и информация за калорийната им стойност?

# 6
 • Мнения: 18
Здравейте,

Програмата на Prodimed е разделена на пет фази. В първата фаза се ползват само храните на Prodimed в комбинация с определени зеленчуци. В следващите фази се заменя по едно или повече ястия от Prodimed с нормална храна, до постигане на желаното тегло.

По време на цялата програма на Prodimed се ползват свежи зеленчуци.

На всичките ни храни има подробно описание на съдържанието, хранителна информация (калорийна стойност) и съдържание на витамини и минерали.

# 7
 • Мнения: 18
Запознайте се с уникалните продукти на Prodimed!Закуски
Започнете правилно деня си с една купичка овесени ядки или гореща напитка. Това е бърза и ефективна закуска.
Примерни продукти: Хляб, различни на вкус овесени ядки, капучино, шоколадова напитка.Студени напитки
Голямото разнообразие от вкусове превръща тези вкусни плодови напитки в перфектната лека закуска.
Примерни продукти: кокос, смути от ягода и ананас, праскова и манго, портокал и др.

Млечни шейкове
Това са готови напитки.
Примерни продукти: шоколад и ванилия.
Открийте останалите ни вкусни предложения ТУК.


# 8
 • Там където
 • Мнения: 804
Предполагам, че вашите продукти са основно на базата на белтък? Какъв е белтъка- растителен или животински?

# 9
 • София
 • Мнения: 4 046
Здравейте, консултацията онлайн ли е?

# 10
 • Мнения: 18
Предполагам, че вашите продукти са основно на базата на белтък? Какъв е белтъка- растителен или животински?
По отношение на протеините, в част от продуктите са животински (омлети) а в част са растителни (грахов).

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 09:46 от Редактор**

# 11
 • Мнения: 18
Здравейте, консултацията онлайн ли е?
Консултациите могат да се провеждат лично в нашия офис или по телефон (02/996 3570).

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 09:47 от Редактор**

# 12
 • Мнения: 4 873
Здравейте.
Каква е минималната възраст за прилагане на хранителния режим Prodimed?

# 13
 • Мнения: 18
Здравейте.
Каква е минималната възраст за прилагане на хранителния режим Prodimed?
Програмата е подходяща за хора над 18 години. Може да се ползва и за деца от 16 години, но по облекчен режим и след консултация с наш диетолог.

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 09:47 от Редактор**

# 14
 • София
 • Мнения: 1 649
Здравейте! Харесвам много продуктите ви и на вкус и като резултати. Имам жесток проблем обаче с драстично отслабване и връщане на килограми. Въпросът мие; Бихте ли ми препоръчали продукт/и, които да заместват пълноценно например вечерята и могат да се пият постоянно?  Бумеранг ефекта при мен се задълбочава при нередовно хранене и (естествено) натъпкването вечер. Тъй като водя активен начин на живот и не винаги успявам да спазя ядене до 7 - късното ядене  ми изиграва лоша шега... Disappointed

Общи условия

Активация на акаунт