Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 8

• 136 941
  • 728
  •   1
Отговори
# 195
  • оттам, откъдето започва България
Розова магнолия, това с дояждането ми е познато. Затова все гледам да съм нахранена като отида да пазарувам.

# 196
  - черно и горчи .
Правих кашкавалки - само похабих куп продукти - горчат . Тестото стана тъмно като че е типово и точно като типов хляб не бухна . Но вкуса е отвратителен.  Sick
 Това брашно по принцип съм го отрекла отдавна ,но ММ купил веднъж от Кауфланд няколко пакета и реших да му дам шанс още веднъж . Последен.

Последна редакция: ср, 03 фев 2016, 21:48 от Анонимен

# 197
А аз се чудех защо не ми се надигнаха милинките с това брашно и имаха странен вкус. Вярно, че още докато месех ми се видя по-тъмно, но нямах време да го мисля. В неделя направих милинки с останало малко брашно Перса, но го смесих с друго брашно, което беше наистина бяло и пухкав и се получиха страхотни милинки.

# 198
Имам още 3 пакета Sad
ММ е цар на глупавите покупки Grinning

# 199
Смесвай го с друго и така ще го оползотвориш.

# 200
Имам още 3 пакета Sad
Като ходи на риба му го дай за захранка  Joy Joy Joy

# 201
Имам още 3 пакета Sad
Като ходи на риба му го дай за захранка  Joy :35 : Joy
Не е рибар : Joy

# 202
Палачинки, солени мекици,рула разни, мъфините не са много капризни,за готвене....но 3 пакета са си множко.
Не знаех, че Перса е превзела и Лидъл, само в Кауфланд го бях засичала в нашия град. Гадно брашно, бях купила на два пъти от Шуменския Кауфланд.....все още нямахме К в Рз. От тогава не посягам към него. Миналата година пращам мъжлето да купи брашно за козунаци - с обяснението,  че на етикета трябва да пише точно това: брашно за козунаци. Той намерил само Перса. Леле, как го навиках    Blush. То пък супер се оказа.

# 203
Къде  и кога написах Лидл  newsm78  Joy
Любимият магазин на ММ е Кауфланд   Joy
 Редактирах се - ами пиша и слушам музика и синът ми приприда да седне да си играе на Майнкрафт ли беше  Joy  hahaha

Последна редакция: ср, 03 фев 2016, 21:49 от Анонимен

# 204
Това брашно въобще не го яжте!  Преди известно време от него развих глутенова ентеропатия. Пълен боклук !

# 205
И аз веднъж се излъгах да купя "Лакрима", това ми беше. Същата работа беше и с "Bulgarea".
В началото харесвах "Тертер", сега тотално го развалиха. Същото се случи и с "Роса".
Изобщо сирене много трудно ми харесва.

Няма да купя повече и масло "Верея". Изключително тежка миризма за нашия вкус.

Единственото сирене което купувам и ми харесва от 2-3 години е Давидово.Всяка седмица се изяжда около кило сирене  Mr. Green

# 206
И аз веднъж се излъгах да купя "Лакрима", това ми беше. Същата работа беше и с "Bulgarea".
В началото харесвах "Тертер", сега тотално го развалиха. Същото се случи и с "Роса".
Изобщо сирене много трудно ми харесва.

Няма да купя повече и масло "Верея". Изключително тежка миризма за нашия вкус.

Единственото сирене което купувам и ми харесва от 2-3 години е Давидово.Всяка седмица се изяжда около кило сирене  Mr. Green
Ние харесваме Елит-вакумирано....без сирене не сядаме на масата bouquet bouquet

# 207
Аз пък съм разочарована от сирене Боженци - неприятно за моя вкус. А толкова обичам сирене, а това токова прехвалено не ми хареса Кисело мляко 3,6 на Маджаров също няма да повторя- прекалено "зърнесто" ми идва.

# 208
  • Бургас
Относно салама на Орехите, мъжа ми си го купуваше отвреме на време. Един ден решил да даде от него на котката, която имат в двора на работата му. Тя го помирисала и изобщо не го яла. Смятайте какъв боклук е. От тогава мъжа ми като купи някакъв нов за нас колбас използва котката за радар  Mr. Green

# 209
Аз пък съм разочарована от сирене Боженци - неприятно за моя вкус. А толкова обичам сирене, а това токова прехвалено не ми хареса Кисело мляко 3,6 на Маджаров също няма да повторя- прекалено "зърнесто" ми идва.
Сирене само Съединение вакуумирано ядем от години. Каквото и да съм експериментирала друго, нищо не изглежда добре Sad

Общи условия

Активация на акаунт