Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 8

• 136 866
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
  • Ямбол
Попитах сериозно, защото предходното ти тълкуване за киселото мляко беше абсолютно несериозно.

# 346
Като споменахте цехове за месо, да ви предупредя да не купувате никога продукти на БИС 98. Особено кайми, наденици, кебапчета и кюфтета. Вътре слагат всякакви развалени шунки, колбаси и пушени меса. Sick

Никога повече няма да купя и сирене Зоров и кашкавал Сакарела. Сиренето ми се видя много солено, а кашкавалът имаше вкус на гума.

Последна редакция: нд, 14 фев 2016, 18:50 от Didi i Mitko

# 347
  • Ямбол
Хохо, а Сакарела толкова усилия хвърлят за да се държат като добра марка. Имат добра технология и добри специалисти, но и аз съм на мнение, че не им се получава кашкавалът. Заради това, че държат ниска цена, сигурно правят компромиси със суровините.

# 348
Току-що върнах в магазина до нас Равногор кашкавал вакуум, ужасно горчив..
Замениха ми го за Сигмен пита,  водят го домашен, хареса се

# 349
  • София
Знаех си, че не трябва да купувам лозови листа (буркан) от Кауфланд, но пак се полакомих от прИмоцията. Друг път са били твърде малки, за да се свие сърмичка, ама тоя път бяха толкова разварени, че се късаха и при най-малкия опит за навиване. А и сигурно 1/4 от листата бяха с едни такива топчести израстъци, някаква болест ли е по лозата, що ли newsm78
А лютеницата от Лидл и аз я харесвам - и едро смляната и домашната.

# 350
Кори за баница "Фамилия".
Много тънки и ронливи.

Последна редакция: пн, 15 фев 2016, 10:08 от Мама на...?

# 351
Проблемът на българските храни е променливото качество на различните  партиди и липсата на контрол. Ако си купил нещо и ти е харесало, не е сигурно, че ако си купиш друг път - пак ще ти хареса. Пример е едросмляната лютеница на Чира от Лидъл.
В този смисъл, не виждам български производител, който устойчиво да предлага добър продукт. Пиша общо, може и да има изключения, но за жалост са единици.
Отдавна е известно лошото качество на Данон България. Потресох се, че и детските храни са ГМО.
За шоколадите и продуктите на Кока кола фактите са отдавна известни.

# 352
Видях доста добри отзиви за споменатата лютеница от Лидъл на Чира, но тези потребителки купиха ли си от последната партида на промоция?
Изглежда от веригата много добре знаят, че партидата не я бива.
Въпросната лютеница за нищо не става, а си я купувах редовно преди.

# 353
  • Sofia, Bulgaria
Харесвах лютеницата на Лидъл на Чира, но доста време не си бях купувала. Онзи ден взех един буркан и беше пълен с доста едри парчета лук и с черни люспи от чушките. Повече няма да купя от нея.

# 354
  • Countryside
В този смисъл, не виждам български производител, който устойчиво да предлага добър продукт. Пиша общо, може и да има изключения, но за жалост са единици.
Все още има, но наистина са малко. Купувам едни и същи неща от няколко години и досега не съм оставала разочарована. По темата - памперси Бочко, скъпи са и реших да им дам шанс - твърди са и не особено удобни, няма да купя повече, както и изобщо продукти на Бочко. Племенницата ми жестоко изгоря, намазана със слънцезащитен крем на Бочко с фактор 50  ooooh!

# 355
  • София
За кашкавал и сирене съм в пълен шах кое да купувам. Един път добре, един път зле. Гадая.

Между другото, Верея и Белиса не работят с българско мляко въобще. Не са лоши, но да си знаете.

# 356
  • Варна
L'Agent,
Напоследък купувам кашкавал Рупите, много ми харесва. Прилича на едновремешния. Също ми харесва Гауда от Лидл и Булгарея.

# 357
  • Countryside
За кашкавал и сирене съм в пълен шах кое да купувам. Един път добре, един път зле. Гадая.
Препоръчвам ти Олимпус за сирене, особено овчето, ако купуваш от супермаркет, ако купуваш от млекарница препоръчвам сирене на Борино. За кашкавал от супермаркета Тертер, от млекарница Равногор или Рупите.

# 358
  • София
Аз съм доволна от повечето сирена и кашкавали в лидл... не намирам разлика между партиди и съм щястлива, че знам какво да очаквам.
Сирената делукс в  металните кутии са много хубави.

# 359
  • София
От Лидл последно взех кашкавал от кръглите малки питки, но се оказа по-мека от предната. Не е лош де, но понеже правя сандвичи, ме дразни, че не мога да го нарежа добре.

Общи условия

Активация на акаунт