Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 8

• 136 859
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Аз съм доволна от повечето сирена и кашкавали в лидл... не намирам разлика между партиди и съм щястлива, че знам какво да очаквам.
Сирената делукс в  металните кутии са много хубави.

Да, но краве сирене вече не зареждат. Вместо него има същата кутия, но на "Pilos", не съм очарована обаче.

# 361
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ако имате наблизо магазин на мандра Алфатар, пробвайте. Имат само краве сирене, прясно и кисело мляко, обаче продуктите им не са мръднали по качество близо две години вече. Сиренето е твърдо, без дупки, слагам го в саламура от вода и малко сол и така го държа в хладилника, превъзходно е. Цена 8.60. Прясното мляко е пастьоризирано, има чудесен вкус, като на поляна, на нещо свежо. Киселото съм го пробвала, много е хубаво и то, но не купувам, щото не ми се мъкне, магазинът не ми е много близо.
Имат магазини в цялата страна - на морето също пазарувахме от техен магазин.
"Моят" магазин е до пазара Кр.село.

# 362
  • София
От кашкавалите купувам почти винаги от този - опаковката 750 гр.: и нямам оплаквания. Иначе не харесвам колбасите в Лидл.

# 363
На Лидл са ми вкусни и кашкавилте, и колбасите. НО някои от кашкавалите им са леко скъпи за неясното си качество. А колбасите пък са подозрително евтини, за да има нещо свястно в тях.  Laughing Laughing

# 364
  • София
Сиренето Родопско чудо ми харесва, но кашкавала им е ужасен и няма да повторя

# 365
  • София
И аз съм доволна от "Bluedino".

За сиренето съм още в процес на търсене. Доста опитахме, някои партиди ни харесаха, но после някак ги развалят.

# 366
Ние много харесваме млечните продукти на Елби, но ги има само в Била, а и цените са високи, двойни на цените във фирменият им магазин, направо не е за вярване каква надценка са сложили.

# 367
  • Countryside
По темата: не съм доволна от ФДТ на Ла Рош Толераин, а струва 32лв.
Като го нанесеш е супер, размазва се добре, и уж е 8ч траен. 8ч дръжки, след 2ч все едно нямам ФДТ на лицето.  ooooh!

# 368
  • над кукувичето гнездо
По темата: не съм доволна от ФДТ на Ла Рош Толераин, а струва 32лв.
Като го нанесеш е супер, размазва се добре, и уж е 8ч траен. 8ч дръжки, след 2ч все едно нямам ФДТ на лицето.  ooooh!
Добре, че е споменато и лицето, че това "ФДТ" ме вкара в размисъл newsm78
Аз вече не смея да купя опакован хляб, само боклуци....когато ми се наложи, седя пред щанда и се чудя кой е по-малко смоан. Какъв е този БДС, какво е това нещо?! Къде се загубиха рецептите от едно време, когато имаше 3-4 вида хляб и всичкия беше топъл и вкусен, макар и с купони Laughing

# 369
  • Countryside
Аз вече не смея да купя опакован хляб, само боклуци....когато ми се наложи, седя пред щанда и се чудя кой е по-малко смоан. Какъв е този БДС, какво е това нещо?! Къде се загубиха рецептите от едно време, когато имаше 3-4 вида хляб и всичкия беше топъл и вкусен, макар и с купони Laughing
Аз пакетиран хляб отдавна не купувам, има странен вкус: или топъл/пресен от щанда за хлябове или си меся просто тесто за пица и пека хлебчета.

# 370
  • Бургас
Аз нямам машина за хляб и се страхувам,че може  в средата да не ми се опече хляба. Rolling Eyes

# 371
  • София
Що пък да не ти се опича...
Но ако те притеснява това, прави си малки питки Wink

# 372
  • Бургас
Незнам защо.Всъщност сетих се -кексовете ми често са така. EmbarassedНо на малки питки е идейно,вместо да се занимавам да правя пърленки.Благодаря.

# 373
  • Countryside
Аз нямам машина за хляб и се страхувам,че може  в средата да не ми се опече хляба. Rolling Eyes
И аз нямам хлебопекарна и меся, колкото да не е без хич, понякога слагам сушен домат, наръсвам сусам или натривам чесънче и пека. Ако те притеснява, че ще стане глетаво, питките ги правиш по-сплескани, а не кръгли хлебчета. Изпичат се чудесно  chef

# 374
Подариха ни хлебопекарна. Много я харесвам - слагам съставките, избирам програма и то си прави каквото трябва. Хлябът е с много по-хубав вкус от този в магазина.

Общи условия

Активация на акаунт