Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 8

• 136 856
  • 728
  •   1
Отговори
# 375
Никога повече няма да си купя апрески на Campri. Така ме е яд... Пробвах на колежката ми 37 номер, стягат ме, поръчах си 38 и ги чаках 2 седмици и накрая широки... леле много ме е яд, защото ги харесвам, но моя тесен крак не е за тях Sad (оплаках се)

# 376
  • София
Шампоан и маска от тази серия. Не са за моята коса. Точно за 24ч. косата ми става такава, че все едно не е мита със седмици. ooooh! И веднага след измиване стои като на клечки. ooooh!

Скрит текст:

# 377
Шампоан и маска от тази серия. Не са за моята коса. Точно за 24ч. косата ми става такава, че все едно не е мита със седмици. ooooh! И веднага след измиване стои като на клечки. ooooh!

Скрит текст:
Силно маслени са явно. Точно такива ми трябват.

# 378
  • София

Скрит текст:
Силно маслени са явно. Точно такива ми трябват.

Да, точно такива са.  Peace

# 379
Сиренето Родопско чудо ми харесва, но кашкавала им е ужасен и няма да повторя

Съгласна съм!!!

# 380
Видях, че има тема: Какви храни да не консумираме. Логично е, че качествената храна и особено приготвена с био продукти е най-добрата и за предпочитане.

Май не си чувала, че марката Био се закупува срещу сулидна сума, затова и такива продукти са много по скъпи, истинските Био продукти или да го кажем малко по чисти са от някоя баба и дядо на село от тяхната солствена продукция, не се лъжете с тези етикети Био защото няма такова нещо! Знам го със сигурност...

# 381
Видях, че има тема: Какви храни да не консумираме. Логично е, че качествената храна и особено приготвена с био продукти е най-добрата и за предпочитане.

Май не си чувала, че марката Био се закупува срещу сулидна сума, затова и такива продукти са много по скъпи, истинските Био продукти или да го кажем малко по чисти са от някоя баба и дядо на село от тяхната солствена продукция, не се лъжете с тези етикети Био защото няма такова нещо! Знам го със сигурност...
Абсолютно...

# 382
... не се лъжете с тези етикети Био защото няма такова нещо! Знам го със сигурност...
Не мога и не мога да убедя мъжа ми в това. Харчи луди пари за "био" храни!  Tired

# 383
  • София
... не се лъжете с тези етикети Био защото няма такова нещо! Знам го със сигурност...
Не мога и не мога да убедя мъжа ми в това. Харчи луди пари за "био" храни!  Tired

Е, не бива да се слага всичко под един знаменател.

На Малеева марката не е лоша и бих казала, че е "био" или поне е близко до "био".

# 384
  • София
Обаче на "Гимел" нещата колко са био...

# 385
Разкажете за Гимел. Бях взимала техни краставици и ми харесаха. Мислех да разгледам и друго какво предлагам.

# 386
  • постоянно
Разкажете за Гимел. Бях взимала техни краставици и ми харесаха. Мислех да разгледам и друго какво предлагам.

Гимел  имат голям износ на Био и не Био  продукти. Със сегашните изисквания едва ли биха си позволили да "кръшкат " от стандартите.

# 387
Мразя минерална вода Бачково.
Отвратителна е, по-зле и от чешмяната вода в София.
Защото е минерална Simple Smile. А чешмяната вода в София (и във всички други градове) принципно не може да се пие. който го прави е меко казано луд. Просто няма как от водата да тече кафява вода и аз да я пия. Лично мнение.
По въпроса за Бачковската вода- от време на време купувам, защото преобладаващо пием трапезна и искам да пием и минерална. Естествено дъщеря ми не я харесва.

# 388
  • София
Гимел са всичко но не и Био за мен! Последния път как се излъгах да купя чесън от тях, в Кауфланд насипния беше Китай, и викам аа не китайския посинява в манджата и взех Гимел, слагам в рибата и посиня чесъна, оглеждам Гимела ами пише произход Китай, само че беше тройно по-скъп от насипния. Морковите са им зелени вътре, картофите отвратителни и те зелени...

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 20:36 от Мацето

# 389
  • Варна

С темата сте запознат/а явно, но с пунктуацията и правописа....  Rolling Eyes
Помислих си само, ако работите специалист в тази сфера, кой ли ви води кореспонденцията!?

Общи условия

Активация на акаунт